Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Kv geldik dün akşam bugün miniğimin kontrolü vardı eko çekildi kalpte üfürüm vardı
Dr bebeklerde doğuştan acık olan bir yaşına kadar kapanması gereken bir damarın kızımda kapanmadıgını söyledi anjıyo ile perşembe günü kapatacaklar duydugumda çok kötü oldum çok ağladım çocuk konusunda çok hassasım rabbime emanet şimdi daha iyiyim kolayca geçecek inşallah dua edin lütfen yarın eve döneceğiz salı tekrar geleceğiz

Geçmiş olsun canim insallah hemen atlatırsınız ameliyatı rabbim şifa versin

Kesinlikle haklı anneniz bende oğlum için almıştım ama tutmadı ne emzik ne biberon hatta suluk bile almadı ne verdiysek midesini kaldırdı idareten normal bir tane alan n annemizin dediği gibi sonra gerek duyarsanız alırsınız aventi

Allah yardimciniz olsun, icinizi ferah tutun, cok cocukta duydum ben bu olayi, kolayca gecsin insallah. Benim kizimin da kalbinde kalsiyum birikmesi varmis, onemli bir sey degil diyiyorlar ama iste annelik dusunmeden olmuyor.

Çok geçmiş olsun allah şifasını versin kolayca atlatın inşallah...

Cok gecmis olsun . Bu üfürüm cok yaygin duyuyorum bende. Nasil farkediliyor. Doktor yenidogan ilk kontrollerinde fark edebiliyor mu

Günaydın kızlar iyi hafta sonları olsun insallah eşim çalışmaya çıktı 9 da uyandik kahvaltı hazırladım etti esimde öyle çıktı ben çay keyfi si yapiom ortalik topluycam camasir katlanacak hava bozmuş acaip sis var gecede soğuktu çamaşırlar kurumamisti balkonun içersine astim bulasik yıkanmış onlari toplar yediklerimizi aticam markete cikcam sivi yag bulasik sabunu alcam makineye bi kac bise daha var işkembe istiyor ne zamandır eşim alıp yapayim bugun hafta başı perde yikiycam boşa gitmesin

Haftaici evimize döneriz artik.
Ailem cok israr ediyor izin bitene kadar kal diye ama esim birakmiyor.

Pazara gittik. 4 tane temizlenmis köy tavugu aldim. (2 tane de buzlugumda var)
30 tane koy yumurtasi. 10 tane bildircin yumurtasi.
2 kg tereyag aldik
Kirmizi sogan
Valla içime sinerek aldim hepsini.

Evi toparladım, bir makine çamaşır yıkandı astım. Erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Oğluma ayrı yemek yaptım yediririm birazdan. Sonra eve süpürüp toz alacağım. Sonra da dışarı çıkarız , kahvaltılık almam lazım peynir zeytin vs. Birkaç cesit peynir alıyorum seviyoruz, bakalım ne kadar tutacak :)

Merhabalar kahvaltıdan sonra dışarı çıktık . Oğluma beşik ikeadan alacaktım 60*120 cm di 700 TL üzerine 70 TL de kargo vardı eşim kuracaktı birde . Geçen arkadaşım çilek mobilyadan bir resim attı katalog bi beşik bulduk 70*140 cm 900 TL den 640 TL ye düşmüş 31 ekime kadar çilekte indirim var . Gidip baktık beğendik ondan sipariş vereceğiz Aralık başı da kurulum isteyeceğim paranın yarısını şimdi yarısını ürün mağaza deposuna gelince ödemek istedim. Neyse gidip balık aldık 50 TL kg fiyatı 40 tı . Yaş pasta aldık 25 TL akşama şube müdürümüze hoşgeldine gidiyoruz ona götüreceğim. 35 TL de meyve ve yeşillik aldık . Eve geldik eşim balığı fırına attı bende yeşillik yıkadım aldıklarımızı yerleştirdim yedik mutfağı toparlayıp uzandım yoruldum biraz.

Herkese iyi aksamlar bugun disarida mangal yaptik ormanlik bir yerde. 44 tl izgaralik sis 10 tl ayran su lavas. Malesef cok tadini cikaramadik evden ciktigimizda hava cok guzel gunesliydi tam mangali yaktik yagmur yagdi onuda hallettik bir sekilde yemege oturduk tepemizde gok gurledi. Hem islandik hem korktuk. Oturdugumuz yer sallandi adeta. Apar topar topladik esyalari oglumda panik oldu. Eve donerken 10tl ye tatli aldik biraz sonra cay koyup dinlenecegiz.

hayırlı olsun canım bol uykulu olsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…