- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.241
Geçmiş olsun canim insallah hemen atlatırsınız ameliyatı rabbim şifa versinSlm kızlar
Kv geldik dün akşam bugün miniğimin kontrolü vardı eko çekildi kalpte üfürüm vardı
Dr bebeklerde doğuştan acık olan bir yaşına kadar kapanması gereken bir damarın kızımda kapanmadıgını söyledi anjıyo ile perşembe günü kapatacaklar duydugumda çok kötü oldum çok ağladım çocuk konusunda çok hassasım rabbime emanet şimdi daha iyiyim kolayca geçecek inşallah dua edin lütfen yarın eve döneceğiz salı tekrar geleceğiz
Kesinlikle haklı anneniz bende oğlum için almıştım ama tutmadı ne emzik ne biberon hatta suluk bile almadı ne verdiysek midesini kaldırdı idareten normal bir tane alan n annemizin dediği gibi sonra gerek duyarsanız alırsınız aventiPüre ya annemle konuşuyordum da alışveriş listesi oluşturuyorum. Aventin emziği ve cam biberonunu almak istiyordum . Annem de biberona heveslenme gidip 70 TL vereceksin belki gerek kalmayacak nereden biliyorsun kendini şartlama dedi mama gerekirlerse kaşıkla verilir hemen neden biberon diyorsun dedi . Ben de aventin o biberonunu burada bulamayız internetten alsak 4 günde anca gelir dedim . Git normal küçük cam biberon al diye kızdı bana . Sen ne diyorsun bu duruma haklı mı
Emeerse gerek yok bide yeni doğduğunda biberonla içermiyor zaten iki çocuğum var siringayla verdim sonrası as utum geldiBizde 0 harcama
Allah yardimciniz olsun, icinizi ferah tutun, cok cocukta duydum ben bu olayi, kolayca gecsin insallah. Benim kizimin da kalbinde kalsiyum birikmesi varmis, onemli bir sey degil diyiyorlar ama iste annelik dusunmeden olmuyor.Slm kızlar
Kv geldik dün akşam bugün miniğimin kontrolü vardı eko çekildi kalpte üfürüm vardı
Dr bebeklerde doğuştan acık olan bir yaşına kadar kapanması gereken bir damarın kızımda kapanmadıgını söyledi anjıyo ile perşembe günü kapatacaklar duydugumda çok kötü oldum çok ağladım çocuk konusunda çok hassasım rabbime emanet şimdi daha iyiyim kolayca geçecek inşallah dua edin lütfen yarın eve döneceğiz salı tekrar geleceğiz
Slm kızlar
Cok gecmis olsun . Bu üfürüm cok yaygin duyuyorum bende. Nasil farkediliyor. Doktor yenidogan ilk kontrollerinde fark edebiliyor muSlm kızlar
Cnm geçmiş olsunTesekkür ederim kızlar
Pure hastanelerde bebeği götürdüğünde göğsünü dinliyor dr varsa söyler zaten
cok gecmıs olsun canım sıcak bıseler içSelam kızlar
Hastayım
Yatıyorum
Akşamdan beri midem kötü
Çok ağrıyor
Iğne yaptırdım
Geçmedi bulantı hafifledi
Bal yedim umarım iyi misin
Hasta olmak çok kötü
Rabbim bütün hastalara şifa ver...
hayırlı olsun canım bol uykulu olsun bebişMerhabalar kahvaltıdan sonra dışarı çıktık . Oğluma beşik ikeadan alacaktım 60*120 cm di 700 TL üzerine 70 TL de kargo vardı eşim kuracaktı birde . Geçen arkadaşım çilek mobilyadan bir resim attı katalog bi beşik bulduk 70*140 cm 900 TL den 640 TL ye düşmüş 31 ekime kadar çilekte indirim var . Gidip baktık beğendik ondan sipariş vereceğiz Aralık başı da kurulum isteyeceğim paranın yarısını şimdi yarısını ürün mağaza deposuna gelince ödemek istedim. Neyse gidip balık aldık 50 TL kg fiyatı 40 tı . Yaş pasta aldık 25 TL akşama şube müdürümüze hoşgeldine gidiyoruz ona götüreceğim. 35 TL de meyve ve yeşillik aldık . Eve geldik eşim balığı fırına attı bende yeşillik yıkadım aldıklarımızı yerleştirdim yedik mutfağı toparlayıp uzandım yoruldum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?