Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar bugün de SIFIR HARCAMA
Evden çıkasım gelmedi bir şey yiyesim de gelmedi TEK başıma.
Öğlen kinoali salata
Akşama doğru da salçalı sarımsaklı spagetti yapıp yedim ama acıktım gibi yumurta haşlıyorum:)
Bir silkinip kendime gelemedim bugün. Yarın markete avm ye filan çıkarım . Eşim gelmeden bir gün önce de banyo wc yıkarım ütüyü yaparım

Kizlar bide bisey sormak istiyorum size babami 7 yıl önce trafik kazasinda kaybettik. Çalışırken oldu uzun yol sofuruydu. 18yasindaydim ben. Bize sigortadan para yatti annem o parayla ev aldı. Sonra maaşlarımız oldu. Özel sigorta bize 10 yıl maaşa bağladı. Ama ben karti mi anneme vermiştim. Annemin durumu cok şükür iyi. Hic bize kartınızı vereyim de demedi bu seneye kadar. Siz napardiniz bu durumda. Ben sessiz kaldım hic bisey demedim. Ama bazen cok kırildim .mesela annem bana eski halısını vermek isteyip kendine yeni hali alırken cok üzülmüştüm

Şimdi cok zor durumdayız gidip bankadan kendim çekebilirim paramı ama yapmam tabi onun söylemiş olması gerek sonucta degil mi

Şimdi cok zor durumdayız gidip bankadan kendim çekebilirim paramı ama yapmam tabi onun söylemiş olması gerek sonucta degil mi

Evet annen düşünüp teklif etmeliydi kızım ihtiyacın varsa vereyim kartını vs gibi.
Ama şu durumda siz konuyu açıp ihtiyacım var sana lazım değilse ben çekeceğim parayı diyebilirsin. Sonucta senin hakkın.

Bu arada babanın mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin

Amin canım çok teşekkür ederim. Bende hiç diyemem çekinirim bakalim oglum için belki söyleyebilirim keske verse yani ilaç gibi olur bizim icin çünkü zor durumdayız gercekten

Canım çok çok çok geçmiş olsun mutlaka kapanacaktır gönlünü ferah tut

Geçmiş olsun canım ortalıkta salgın var
Hanımlar bende bugün
6 ata lira aldım 1870 liradan.
1 çeyrek 465
Birde gram aldım 260 'tan
Elimde kala kala sadece 90 lira kaldı

Kağıdı saklamak zor en azından böyle az yer kaplıyor.
Bereketli olsun canım

Amin canım çok teşekkür ederim. Bende hiç diyemem çekinirim bakalim oglum için belki söyleyebilirim keske verse yani ilaç gibi olur bizim icin çünkü zor durumdayız gercekten
Annene söyle bakalım ne diyecek . Babana Allah rahmet eğlesin çok zor yaaa . Eksi hesabı yavaş yavaş kapatsaydınız keşke niye acele ettiniz ki

Başınız sağolsun.Acaba özel sigortada normal sigorta gibimi işliyor?yani normalde vefat eden kişinin kız çocukları çalışana kadar yada evlenene kadar maaş alabiliyordu galiba.Işe başlayınca yada evlenince maaş direk vefat edenin eşine yatıyordu.Onu bir araştırın isterseniz hala sizin adınıza yatmıyor olabilir.Öyle isede annenizin durumu iyiyse yardım isteyebilirsiniz belki durumunuzun o kadar kötü olduğunun farkında değildir.

Günaydın sabah erkenden kalktım yine . Dün akşam çok güzeldi ev sahibi çok misafir perverdi uzun zamandır böyle sakin hoş sohbet oturmamıştım . Diğer gereksiz aile yoktu işgüzarlık edip bizden önce gittikleri için yoklardı şubeden başka bir aile daha vardı . Gayet güzel geçti en kısa sürede bende davet edeceğim tabiki şöyle güzel misafir ağırlayı özledim sakin sakin

Sagolun. Yok bu farkli devletin bağladığı maas ben evlenene kadar devam etti. Sonra anneme bağlandı dediginiz gibi. Ama özel sigorta sadece 10 yıl yatacaktı. Erkek kardeşime de bağlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…