- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.261
Şimdi cok zor durumdayız gidip bankadan kendim çekebilirim paramı ama yapmam tabi onun söylemiş olması gerek sonucta degil mi
Amin canım çok teşekkür ederim. Bende hiç diyemem çekinirim bakalim oglum için belki söyleyebilirim keske verse yani ilaç gibi olur bizim icin çünkü zor durumdayız gercektenEvet annen düşünüp teklif etmeliydi kızım ihtiyacın varsa vereyim kartını vs gibi.
Ama şu durumda siz konuyu açıp ihtiyacım var sana lazım değilse ben çekeceğim parayı diyebilirsin. Sonucta senin hakkın.
Bu arada babanın mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin
Canım çok çok çok geçmiş olsun mutlaka kapanacaktır gönlünü ferah tutSlm kızlar
Kv geldik dün akşam bugün miniğimin kontrolü vardı eko çekildi kalpte üfürüm vardı
Dr bebeklerde doğuştan acık olan bir yaşına kadar kapanması gereken bir damarın kızımda kapanmadıgını söyledi anjıyo ile perşembe günü kapatacaklar duydugumda çok kötü oldum çok ağladım çocuk konusunda çok hassasım rabbime emanet şimdi daha iyiyim kolayca geçecek inşallah dua edin lütfen yarın eve döneceğiz salı tekrar geleceğiz
Geçmiş olsun canım ortalıkta salgın varSelam kızlar
Hastayım
Yatıyorum
Akşamdan beri midem kötü
Çok ağrıyor
Iğne yaptırdım
Geçmedi bulantı hafifledi
Bal yedim umarım iyi misin
Hasta olmak çok kötü
Rabbim bütün hastalara şifa ver...
Bereketli olsun canımHanımlar bende bugün
6 ata lira aldım 1870 liradan.
1 çeyrek 465
Birde gram aldım 260 'tan
Elimde kala kala sadece 90 lira kaldı
Kağıdı saklamak zor en azından böyle az yer kaplıyor.
Annene söyle bakalım ne diyecek . Babana Allah rahmet eğlesin çok zor yaaa . Eksi hesabı yavaş yavaş kapatsaydınız keşke niye acele ettiniz kiAmin canım çok teşekkür ederim. Bende hiç diyemem çekinirim bakalim oglum için belki söyleyebilirim keske verse yani ilaç gibi olur bizim icin çünkü zor durumdayız gercekten
Başınız sağolsun.Acaba özel sigortada normal sigorta gibimi işliyor?yani normalde vefat eden kişinin kız çocukları çalışana kadar yada evlenene kadar maaş alabiliyordu galiba.Işe başlayınca yada evlenince maaş direk vefat edenin eşine yatıyordu.Onu bir araştırın isterseniz hala sizin adınıza yatmıyor olabilir.Öyle isede annenizin durumu iyiyse yardım isteyebilirsiniz belki durumunuzun o kadar kötü olduğunun farkında değildir.Kizlar bide bisey sormak istiyorum size babami 7 yıl önce trafik kazasinda kaybettik. Çalışırken oldu uzun yol sofuruydu. 18yasindaydim ben. Bize sigortadan para yatti annem o parayla ev aldı. Sonra maaşlarımız oldu. Özel sigorta bize 10 yıl maaşa bağladı. Ama ben karti mi anneme vermiştim. Annemin durumu cok şükür iyi. Hic bize kartınızı vereyim de demedi bu seneye kadar. Siz napardiniz bu durumda. Ben sessiz kaldım hic bisey demedim. Ama bazen cok kırildim .mesela annem bana eski halısını vermek isteyip kendine yeni hali alırken cok üzülmüştüm
Amin canım sağol. Aylik 150 lira kesinti oldu canim eksi hesaba o yuzden kapatalim dedikAnnene söyle bakalım ne diyecek . Babana Allah rahmet eğlesin çok zor yaaa . Eksi hesabı yavaş yavaş kapatsaydınız keşke niye acele ettiniz ki
Sagolun. Yok bu farkli devletin bağladığı maas ben evlenene kadar devam etti. Sonra anneme bağlandı dediginiz gibi. Ama özel sigorta sadece 10 yıl yatacaktı. Erkek kardeşime de bağlandı.Başınız sağolsun.Acaba özel sigortada normal sigorta gibimi işliyor?yani normalde vefat eden kişinin kız çocukları çalışana kadar yada evlenene kadar maaş alabiliyordu galiba.Işe başlayınca yada evlenince maaş direk vefat edenin eşine yatıyordu.Onu bir araştırın isterseniz hala sizin adınıza yatmıyor olabilir.Öyle isede annenizin durumu iyiyse yardım isteyebilirsiniz belki durumunuzun o kadar kötü olduğunun farkında değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?