Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Babamın kendine yaptığı hayat sigortası varmis uzun yola gittiği icin boyle bisey yaptırmış bizim haberimiz bile yoktu
Canım bu şekilde zordayız o maaş bana da yatıyordu diye düşünmek yerine....
annecim biz iki kere taşındık malum birazda zorlandık sen de varsa biraz para lazım dersen daha hoş olur. (Biliyorum hakkın olan para o zaten ama annen de olsa yanlış anlayabilir)

Evet canım biliyorum zaten hic bisey diyemiyorum ki yani 7 yıldır hic bisey demedim inan ki yüklü miktar para yatti adima onu bile anneme verdim. Ama okul olacak sıkışcaz iyice felan diycem anneme

Evet canım biliyorum zaten hic bisey diyemiyorum ki yani 7 yıldır hic bisey demedim inan ki yüklü miktar para yatti adima onu bile anneme verdim. Ama okul olacak sıkışcaz iyice felan diycem anneme
Canım öncelikle başın sağolsun
Eğer annen kendine yatan parayla ev alabiliyorsa keşke sana yatan parayı vermeseydin,,,, ama bence annene durumu açıklayabilirsin zor durumda olduğunu söyleyerek Emin’im ki sen istemeden annen vericektir

Cok sagol canim. Yok bana kardeşime anneme yatan parayla ev alındı canim. Ama sonra annem kredi çekip bi ev aldı şuan borcunu oduyo ama kardeşim oturuyo bende bana biraz haksızlık diye dusunuyorum.

Cok sagol canim. Yok bana kardeşime anneme yatan parayla ev alındı canim. Ama sonra annem kredi çekip bi ev aldı şuan borcunu oduyo ama kardeşim oturuyo bende bana biraz haksızlık diye dusunuyorum.
Bencede gerçekten haksızlık olmuş canım krediyi annen ödüyor kardeşin oturuyor ,,, o zaman zor durumda olduğunu ve sana yardım etmesini söyleyebilirsin

Normal de annenin düşünüp sana sorması lazım naptınız sıkıştıysanız yardım edeyim demesi lazım. Olsun aklına gelmemiştir.
İstemek gerekiyor bazen.
Benim annem de istemeden verir hatta kızarım bu çok diye. Biraz yapı meselesi.
Sen hiç kırılma annen sonuçta:)
Bakalım ne kadar koltuk çıkacak

3 bindi bu ay bin lirası kalmıştı bu ay onu kapattık
3 bine 150 TL mi kestiler çok özür dilerim ama oha yani TÖvbe tövbe . Bizim hesap şuan tüm maaşı harcasak -3 binde kredi kartımız filan yok ya promosyon yatıyor onu hiç hesaba katmam ben faizi oradan keser . Ama 150 TL ne Allah aşkına

Aaa bak bu yazıyı şimdi gördüm.
Sakın haksızlık düşünceni dile getirme.
Belki ev borcu yüzünden anca yetiriyordur parasını ... olsa zaten teklif ederdi.
Ama sen meramını dile getir hemen olmasa bile mutlaka ayarlar verir bence :)

Aynen canim hatta 153 liraydi yani sadece bir ayda o kadar kesildi. Biz yavas yavas kapatalim derken baya faiz ödeyecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…