Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın kızlar
Oğlumla kahvaltı yaptık, evi toparladım
Kıymalı dolma harcı hazırladım, biraz sarma biraz dolma biber karisik yapacağım. Yaprakları kaynar sudan gecirdim biberler zaten buzluktan.

Oğlanı uyutuyorum o uyaninca sararım, o arada bi cay keyfi yapayım

Herkese iyi pazarlar

Babamın kendine yaptığı hayat sigortası varmis uzun yola gittiği icin boyle bisey yaptırmış bizim haberimiz bile yoktu
Anladım Allah rahmet eylesin.Sizi düşünmüş ne güzel adammış.Bence annenize söyleyip durumu güzel bir dille anlatıp parayı alabilirsiniz.Annenizde durumu iyiyse evladına yardım etmek ister.

Merhaba
Bir süredir takip ediyorum burayı.
Anladığım kadarıyla başlığa ithafen herkes bugün harcadıklarını ve yaptığı ev işlerini yazıyor . Peki tek amaç bu mu? Harcamayı azaltmak için birşey yapıldığına rastlamadım
İlginç geldi açıkçası.

Merhaba
Aslında harcama kontrolünü bu şekilde sağlıyoruz
Örneğin haftalık bütçe yapanlar var ya da haftalık menü oluşturup o menüye göre markete giden ve fuzuli şey almadan çıkan çok...
Bütün yazılanları takip edememiş olabilirsiniz diye özetle bir kaç örnek verdim.

Dışarıda döner yedik 17 TL oradan avm ye gittik biraz mağaza bakacaktım 1 pijama baktım sonra öyle kendimi yorgun ve kötü hissettim ki Kızlar arabada bi ağlama geldi az kaldı neyse oğlum iyi olsun da . A101 den 5 kg un 2 kg şeker 2 paket kakao 1 margarin 1 sirke aldık sabun indirimdeydi onu aldım depoya attım oğluş doğunca eve gelenleri dezenfekte ederiz dedi eşim doğru valla dedim iyi oldu 40 TL verdik. 100 TL benzin aldık ama kullanmayız hafta sonu şehir dışına giderken kullanılacak ama tabi üzerine ekleme olacak .

Bende aynıyım nasıl yorgunum sanki gören taş taşıdım zannedecek
Senide bebiş yoruyor artık.yedinci aydan sonra hayat kaliten,uyku kaliten düşüyor.Cok çabuk görünüyorsun,belin,sırtın falan ağrıyor.Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına alda hepsi geçecek inşallah

Selam kızlar benden dünden beri yoğun geçirdim günü dün çorba için iskembe temizliyordum kardesim aradi gel abla diye gelemem dedim onları çağırdım 8 gibi geldiler cay yaptim hepsi çorbadan içti kısmeti varmış hepsinin kiz kardeşim yapamıyor yemezde esi beğendi baya onlar gitti 11 di saat ortalık topla mutfagi temizleyip makine actim dolaplari üstten sildim çok yorulmusum corba iyi ama batiyo her yer yarin perdesini yikiycam mutfagin yolluklarini yikiycam
Gece gec uyuduk sabah kalktik saat 11 buçuk bayadir bu kadar geç uyanmamistık eşim kahvalti sözü vermişti hazırlandık ciktik orman yolunda kır restorant var açık büfe vardı bol oksijenli kahvalti ettik yürüyüş yaptık çocuk parkı gezme yerleri var içerde gezdik 2 saat orda takıldık döndük eve iyi geldi ne zamandır yemiyorduk disarda

Yeni haslik almistim ben ısmarladım kahvaltısı kişi başı 60 tlydi 120 ödedim ama sevdi güzeldi mekan yiyecekler tazeydi hep servis güzeldi oglusada iyi oldu

Evladını kafana takıyorsun da ondan.Rabbim biran önce çabucak şifasını versin insallah
Canın yapmak itemiyorsa yapma zorlama kendini evlatlarına sarıl onlarla vakit geçir❤
dusunmemeye çalışıyorum ama bir saniye olsun çıkmıyor aklımdan gece Esim de bende huzursuz uyuduk uyandık operasyonu çok zor değil allahın izniyle kolayca atlatacağız ama düşünmeden edemiyorum biran evvel olsun bitsin istiyorum

Evet ya prenses günlerim bitti hissediyorum

Böyle hissetmen çok normal yerinde olsam bende aynen böyle olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…