- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.301
AnladımBabamın kendine yaptığı hayat sigortası varmis uzun yola gittiği icin boyle bisey yaptırmış bizim haberimiz bile yoktu
Evet öyleydi canım vefat ettiğinde 39 yaşındaydı dahaAnladımAllah rahmet eylesin.Sizi düşünmüş ne güzel adammış.Bence annenize söyleyip durumu güzel bir dille anlatıp parayı alabilirsiniz.Annenizde durumu iyiyse evladına yardım etmek ister.
MerhabaMerhaba
Bir süredir takip ediyorum burayı.
Anladığım kadarıyla başlığa ithafen herkes bugün harcadıklarını ve yaptığı ev işlerini yazıyor . Peki tek amaç bu mu? Harcamayı azaltmak için birşey yapıldığına rastlamadım
İlginç geldi açıkçası.
Evladını kafana takıyorsun da ondan.Rabbim biran önce çabucak şifasını versin insallahİçim sıkılıyor canım bişey yapmak istemiyor
Inşallah biran önce evine geçersinBende ayni
Senide bebiş yoruyor artık.yedinci aydan sonra hayat kaliten,uyku kaliten düşüyor.Cok çabuk görünüyorsun,belin,sırtın falan ağrıyor.Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına alda hepsi geçecek inşallahBende aynıyım nasıl yorgunum sanki gören taş taşıdım zannedecek
Allahım şifa versin canım kalbini ferah tutİçim sıkılıyor canım bişey yapmak istemiyor
dusunmemeye çalışıyorum ama bir saniye olsun çıkmıyor aklımdan gece Esim de bende huzursuz uyuduk uyandık operasyonu çok zor değil allahın izniyle kolayca atlatacağız ama düşünmeden edemiyorum biran evvel olsun bitsin istiyorumEvladını kafana takıyorsun da ondan.Rabbim biran önce çabucak şifasını versin insallah
Canın yapmak itemiyorsa yapma zorlama kendini evlatlarına sarıl onlarla vakit geçir❤
Evet ya prenses günlerim bitti hissediyorumSenide bebiş yoruyor artık.yedinci aydan sonra hayat kaliten,uyku kaliten düşüyor.Cok çabuk görünüyorsun,belin,sırtın falan ağrıyor.Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına alda hepsi geçecek inşallah
amin allah razi olsunAllahım şifa versin canım kalbini ferah tut
Böyle hissetmen çok normal yerinde olsam bende aynen böyle olurdumdusunmemeye çalışıyorum ama bir saniye olsun çıkmıyor aklımdan gece Esim de bende huzursuz uyuduk uyandık operasyonu çok zor değil allahın izniyle kolayca atlatacağız ama düşünmeden edemiyorum biran evvel olsun bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?