Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evlât işte kolayı zoru yok ki evlat olunca azcik grip,nezle olsalar başlarında sabahliyoruz.Saglicakla bitsin gitsin insallahBol bol dua edin❤

Geçmiş olsun canım Zeynolin44 ne kadarlık çocuğun güçlü oluyorlar merak etme, bizim kız kuvözdeyken kalbinde delik var dedi Dr oluyormuş böyle çoğunda özellikle erken doğunca 3 kez ilaç tedavisi uygulanacak kapanmazsa ameliyat yapılacak dedi ilaç tedavisinden olumlu sonuç almıştık seni çok iyi anlıyorum inşallah çabucak atlatırsınız hayırlısıyla

Harcamasız kapattım günü :))

Dolma -sarmayı yaptım , yanına salata yoğurt yedik. Yaparken içine iki tane tavuk baget atmıştım tavuk suyunu salsın diye, hem de yemiş olduk güzel oldu.

yarını da harcamasız geçirmeyi planlıyorum umarım olur

13 aylık
İnsallah

sigara 17 tl
2 bira 50 tl yanına cips 20 tl
benzin 60 tl
pantolon 200 tl
t-shirt 50 tl
oyun 25 tl
abur cubur kola vs.. 45tl
kedi maması 34tl
kedi kumu 20 tl
toplam 521tl battım sanırım bu gün daha önce hiç toplamamıştım

Günaydın Kızlar dün gece eşimin faturasını ödedim yine fazla gelmiş 78 TL . Sabah tost yaptım o işe gitti ben biraz daha uyudum çay suyu koydum hemen pike takımını makinaya atacağım balkon yıkar çamaşırları asarım. Süpür sil yapmacağım malum Pazartesi temizlik günü browni yapmak istiyorum. Dün gece eşimle konuştuk karşı komşumuzun minik bebeği var ve kp kv gelmişler 1 haftadır kAlıyorlar ve komşumun çok yorulduğuna eminim perişan oldu hissediyoruz evden bile . Kekin yarısını ona vereceğim çayın yanında ikram etsin yazık yani. Akşama da mantı çorbası ve karnıbahar kızartması yapmak istiyorum sarımsaklı yoğurtlu sosla canım sürekli sebze meyve yemek istiyor ya

Evet öyleydi canım vefat ettiğinde 39 yaşındaydı daha
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annene anlat durumunu bence elinde varda gönderir zaten dayanamaz diye düşünüyorum eşin polis ihtiyacı yok diye düşünüyordur bence sen biraz anlatırsan eminim kayıtsız kalmaz

Bu konuda sana katılıyorum toplumda bile böyle bir intiba var asker adamın polis adamın parası var bir sürü maaş alınıyor zaten diye düşünülüyor ne yazıkki

Ten tene temas sütün gelişini hızlandıran bir yöntem. Baya etkili :) Hatta ben doğum yaparken asistan bir kız vardı. Bu yöntemin işe yarayıp yaramadığı ile ilgili araştırma yapıyormuş. Annenin bebeğin psikolojisi yönünden de çok etki ettiğini söylemişti. Yapmayanlara oranla :)

instagramdan ... sayfasını takip ediyorum, sağolsun sürekli indirim kodu verdiği için biraz önce trendyoldan 200 tl lik alılveriş yaptım 160 tl ödedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…