- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.321
Evlât işte kolayı zoru yok ki evlat olunca azcik grip,nezle olsalar başlarında sabahliyoruz.Saglicakla bitsin gitsin insallahdusunmemeye çalışıyorum ama bir saniye olsun çıkmıyor aklımdan gece Esim de bende huzursuz uyuduk uyandık operasyonu çok zor değil allahın izniyle kolayca atlatacağız ama düşünmeden edemiyorum biran evvel olsun bitsin istiyorum
Ben demek istemedim sen kendin dedinEvet ya prenses günlerim bitti hissediyorum
Ama öyle ya vallahi bir Perişan his geldiBen demek istemedim sen kendin dedin
13 aylıkGeçmiş olsun canımZeynolin44 ne kadarlık çocuğun güçlü oluyorlar merak etme, bizim kız kuvözdeyken kalbinde delik var dedi Dr oluyormuş böyle çoğunda özellikle erken doğunca 3 kez ilaç tedavisi uygulanacak kapanmazsa ameliyat yapılacak dedi ilaç tedavisinden olumlu sonuç almıştık seni çok iyi anlıyorum inşallah çabucak atlatırsınız hayırlısıyla
çok geçmiş olsunTesekkür ederim kızlar
Pure hastanelerde bebeği götürdüğünde göğsünü dinliyor dr varsa söyler zaten
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annene anlat durumunu bence elinde varda gönderir zaten dayanamaz diye düşünüyorum eşin polis ihtiyacı yok diye düşünüyordur bence sen biraz anlatırsan eminim kayıtsız kalmazEvet öyleydi canım vefat ettiğinde 39 yaşındaydı daha
Bu konuda sana katılıyorum toplumda bile böyle bir intiba var asker adamın polis adamın parası var bir sürü maaş alınıyor zaten diye düşünülüyor ne yazıkkiAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annene anlat durumunu bence elinde varda gönderir zaten dayanamaz diye düşünüyorum eşin polis ihtiyacı yok diye düşünüyordur bence sen biraz anlatırsan eminim kayıtsız kalmaz
Ten tene temas sütün gelişini hızlandıran bir yöntem. Baya etkili :) Hatta ben doğum yaparken asistan bir kız vardı. Bu yöntemin işe yarayıp yaramadığı ile ilgili araştırma yapıyormuş. Annenin bebeğin psikolojisi yönünden de çok etki ettiğini söylemişti. Yapmayanlara oranla :)aynen oyle canım benim,güzel düşünelim güzel olsun,normal dogum olursa tentene temasta iste doktorundan, şahane bi duygu Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin, ben daha masadan inmeden doktorum gögsüme yatırtıp emzirtmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?