- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.341
Mutlu yılların olsun canım❤❤❤günaydın cuma günü doğum günümdü abimlere gittik balık yapmış annem çok sevindim pasta kesitk annemle abim para verdi perdelerim kısa geldi yeni eve perde diktirirsin peşinat olarak verirsin dedi.keseleri dolu olsun
Çok iyiiiiinstagramdan ... sayfasını takip ediyorum, sağolsun sürekli indirim kodu verdiği için biraz önce trendyoldan 200 tl lik alılveriş yaptım 160 tl ödedim
teşekkür ederim canımMutlu yılların olsun canım❤❤❤
Çok iyiiii
Maşallahhh canım sabah beri bayağı iç yapmışsın bi yorgunluk kahvesini hakettin benceSelam kızlar kahvaltı edip sil süpür yaptim mutfak perdesiyle bi kac parça beyaz yikadim halıları yıkamaya yolluycam onlar toplanacak temizlik arasında nohut attim düdüklüde pişti disari ciktik parka oglusla markete uğradık limon mandalina un beyaz lahana aldık 15 ödedim sabah şu aldim 8 tl oraya 100 tl ye yakında halılar tutar yıkaması kahve içip dinleniyorum az kalkinca pilav yapicam hali toplanacak az cüzdana bakicam iki gündür bir sürü harcandı birde oğluma netten yatak bariyeri istedim park pesikte yanımda yatıyor odasında büyük besikte yatsın artık istiyorum bakalim
Yaa bende istiyorum almak benim kızımda sürekli döküyor kayma yapıyor mu acaba bileniyorumHalı örtüsü baktim merkezde yerler var bu altı süngerli ve lastikli olanları kullanan varmi memnun musunuz alicam hali yikansin örtülü kullanicam çabuk kirleniyor bizde hali cam açık üstten toz oluyor kuş var bide ogluş döküp saçıyor
Oğlum 3 buçuk yaşını geçti canim o döküyor bide kuş var pisliyo ister istemez ev yol üstü üstten açık cam toz oluyo silmeklede olmuyo artık en iyisi bize örtü lazım 80 ddi fiyata kayma oluyo ddi bi iki yer daha var alırken oralarda bakcamYaa bende istiyorum almak benim kızımda sürekli döküyor kayma yapıyor mu acaba bileniyorum
Oh maşallah canım baya iş yapmışsın dinlen süslen hakkin komsu önemli ya insallah iyi insanlar gelirSelams3 makina çamaşır yıkadım kuruttum topladım evi süpürdüm sildim wc banyo temizledim pike takımını ütüledim geri taktım annemle dedikodu yaptım bu arada . Bir yağmur yağıyor en sevdiğimiz hava karı koca belki bizim bebe de seviyordur temiz ev kokusu en sevdiğim şey Kızlar ya 0 TL harcadık bu arada kek yaptım mor lahanam vardı onu rondodan geçip sirke limona yatırdım karnıbahar temizledim yumurtaladım kızarmayı bekliyorlar . Buzlukta et suyu vardı ondan çıkarttım çorba yaptım . Salata masa hazır . Bir sorunumuz var karşı komşumun ziline basacaktım kek için ama o msj yazdı ev almışlar buradan taşınıyorlar çok üzgünüm eşimi arayıp ağladım karşımıza kim gelecek korkuyorum terörist mi gelir kaçakçı mı gelir tayin dönemşi değil ki asker polis zor . Bunlar polisti tartışırlardı karı koca ama of işte üzgünüm . Makyaj yapıyorum havam değişsin diye
Basiniz sag olsun, uygun bir dille annenize soyleyebilirsiniz bence, sonucta bu sizin hakkiniz, annenizin de ihtiyaci yokmus, sizi anlayisla karsilar bence.Kizlar bide bisey sormak istiyorum size babami 7 yıl önce trafik kazasinda kaybettik. Çalışırken oldu uzun yol sofuruydu. 18yasindaydim ben. Bize sigortadan para yatti annem o parayla ev aldı. Sonra maaşlarımız oldu. Özel sigorta bize 10 yıl maaşa bağladı. Ama ben karti mi anneme vermiştim. Annemin durumu cok şükür iyi. Hic bize kartınızı vereyim de demedi bu seneye kadar. Siz napardiniz bu durumda. Ben sessiz kaldım hic bisey demedim. Ama bazen cok kırildim .mesela annem bana eski halısını vermek isteyip kendine yeni hali alırken cok üzülmüştüm
Memlekete geldim ufak ufak anlatmaya basladim anneme . Çok sağolunBasiniz sag olsun, uygun bir dille annenize soyleyebilirsiniz bence, sonucta bu sizin hakkiniz, annenizin de ihtiyaci yokmus, sizi anlayisla karsilar bence.
Dogum gununuz kutlu olsun nice guzel seneleregünaydın cuma günü doğum günümdü abimlere gittik balık yapmış annem çok sevindim pasta kesitk annemle abim para verdi perdelerim kısa geldi yeni eve perde diktirirsin peşinat olarak verirsin dedi.keseleri dolu olsun
İnşallah ya karşı komşu benim için çok önemli. Allah iyilerle karşılaştırsınOh maşallah canım baya iş yapmışsın dinlen süslen hakkin komsu önemli ya insallah iyi insanlar gelir
Afiyet olsuun iyi geceler1 paket süt 3.50
Ekmek 75 krş
Muz 5tl
Elma 1.5 tl
Toplam 10 lira 75 krş ile günü kapadım.
Yemek olarak dün yaptigim dolma sarmadan yedik yogurt ve tursu ile. Tatli olarak tencerede kavanozda sufle yaptim cok guzel oldu yedik.
Simdi oğlanı uyuttum cay iciyorum. Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?