- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.361
Wayyy ben de sabredebilsem isterim kendim dikmek ne güzelBende kahvaltı hazırlayacağım smdi kuzumu kreşe göndereceğimdün karışık dolma yapmıştım. Bugün de yanına erişte yaparım yeter.
Bugun bir arkadaşla kumaşçıya gdcez. Elbise dikicem ona. Bende görüp istiyor hepsinden
çok teşekkür ederimDogum gununuz kutlu olsun nice guzel senelere
Liste yapmak çok güzel oluyor bence . Ben listesiz dışarı çıksam herşeyi almak istiyorumGünaydın kızlar❤❤
Bugün Pazar’a gidicem ve yine liste yapıcam
Balık alıcam bugünün menüsü olsun
Aynen yaaaa bende öyle yapıcam herşeyi alasım geliyor eve gelince de saçma sapan şeyler almış oluyorum,,,, hele eşimle markete Pazar’a gitmeyi hiç istemiyorum herşeyin iyisini ve pahalısını alıyor bi dünya para gidiyor sonraListe yapmak çok güzel oluyor bence . Ben listesiz dışarı çıksam herşeyi almak istiyorumşimdi bebek alışverişi için liste yapıyorum
Allah yardımcınız olsun. Insallah en kısa sürede olur bebisiniz. Allahim isteyen herkese versinHerkese guzel gunler. Bu gruo sanirim tam benlik son zamanlarda tup bebek ve ekstra saglik harcamalarina 25bine yakin para odedim simdi ise tasinma isi cikti hem annemler hem esimle ben tasiniyoruz ve evimizde cati isleri yapilacak 10 binden asag fiyat veren yok aglamak istiyorum battik gidiyoruz bi yandanda hamile kalmak icin aldigim ovulasyon testleri ve vitaminleri sayarsak ne ust bas aldigimiz var ne disari cikip romantk bi yemege gittigimiz hersey bebek yapmak icin ve tasincagmzn evin masraflarina gidiyor para biriktiremiyorum
Camim benim Amiiin insallah cok zor ve stresli bi surec ve yekrar tup bebek deneyecek maddi manevi halimiz kalmadi dua ediyoruzAllah yardımcınız olsun. Insallah en kısa sürede olur bebisiniz. Allahim isteyen herkese versin
Ne kadar süredir tedavi görüyosun canım . Insallah bu topik o acıdan uğurlu bak Hemencik olacak insallahCamim benim Amiiin insallah cok zor ve stresli bi surec ve yekrar tup bebek deneyecek maddi manevi halimiz kalmadi dua ediyoruz
Marttan beri ama ogrenmemizle tedaviye baslamamz bir oldu. Bugun hayat duzenimiz alt ust oldu. Simdi bi iki ay deneyin hsg filminden snra sonuclarm fena cikmamis kwndiliginden de olabilir dediler rabbim ins kavusturur arkadasimNe kadar süredir tedavi görüyosun canım . Insallah bu topik o acıdan uğurlu bak Hemencik olacak insallah
Insallah seni tanımıyorum ama dua edicem senin icin canımMarttan beri ama ogrenmemizle tedaviye baslamamz bir oldu. Bugun hayat duzenimiz alt ust oldu. Simdi bi iki ay deneyin hsg filminden snra sonuclarm fena cikmamis kwndiliginden de olabilir dediler rabbim ins kavusturur arkadasim
Cok tesekkurederim kadinlar kulubu oyle bi yerki hepimiz borbirimizin dertlerini sorunlarini dinleyip birbirimizin sorunlarini anlayabiliyoruz cunku biz kadiniz ve bizi birlikte tutan bu ortam iyiki var!Insallah seni tanımıyorum ama dua edicem senin icin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?