Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın Kızlar rüyalarım çok renkli rüyamda gördüklerimi gerçek zannediyorum Uyku ile uyanıklık arasında kaldığım için yazık eşim beni uyandırmaya çalışıyor ilk zamanlar odada fare gördüğümü iddia ediyordum şimdi yeni moda örümcek neyse eşime beslenme hazırladım o işe gitti biraz uyusam keşke sonra kahvaltı yapıp süt almaya çıkacağım sütü mayalar az ütüm var onu yaparım . Akşama kuru fasülye pilav yoğurt çorbası düşündüm kekte var . Arkadaşıma gideceğim görüşmek istemediğimiz bir ekip zorla arkadaşıma gelmek istedi oda bana sende gel lütfen yanlız kalmayayım dedi ona gitmem lazım

Wayyy ben de sabredebilsem isterim kendim dikmek ne güzel

Günaydın kızlar❤❤

Bugün Pazar’a gidicem ve yine liste yapıcam

Balık alıcam bugünün menüsü olsun
Liste yapmak çok güzel oluyor bence . Ben listesiz dışarı çıksam herşeyi almak istiyorum şimdi bebek alışverişi için liste yapıyorum

günaydın kızlar sabah 5 tl kızıma verdim kukla gösterisi varmış kendimede halkekmekten fındıklı ekmek aldım dün işyerinden arkadaş bahçesinden elma getiriyor 5 kg normal sulu olandan aldım 5 kg da ekşi aldım 30 tl vercem bugün akşama halılarım gelecek bir aksilik olmazsa 115 te onlar tutmuştu eşim bıraktı parayı dün

Liste yapmak çok güzel oluyor bence . Ben listesiz dışarı çıksam herşeyi almak istiyorum şimdi bebek alışverişi için liste yapıyorum
Aynen yaaaa bende öyle yapıcam herşeyi alasım geliyor eve gelince de saçma sapan şeyler almış oluyorum,,,, hele eşimle markete Pazar’a gitmeyi hiç istemiyorum herşeyin iyisini ve pahalısını alıyor bi dünya para gidiyor sonra
Bende onla gitmiyorum büyük alışverişi yapıyoruz diğer zamanlar ben tek gidiyorum

Herkese guzel gunler. Bu gruo sanirim tam benlik son zamanlarda tup bebek ve ekstra saglik harcamalarina 25bine yakin para odedim simdi ise tasinma isi cikti hem annemler hem esimle ben tasiniyoruz ve evimizde cati isleri yapilacak 10 binden asag fiyat veren yok aglamak istiyorum battik gidiyoruz bi yandanda hamile kalmak icin aldigim ovulasyon testleri ve vitaminleri sayarsak ne ust bas aldigimiz var ne disari cikip romantk bi yemege gittigimiz hersey bebek yapmak icin ve tasincagmzn evin masraflarina gidiyor para biriktiremiyorum

Allah yardımcınız olsun. Insallah en kısa sürede olur bebisiniz. Allahim isteyen herkese versin

Tünaydın kızlar eşim bugün izinliymiş ben de işe öglen gidecek heralde diye bekliyodum :) carsamba yapiyor normalde.

Kahvaltı yaptık bugün temizlik yapacaktım artik yarına kalsın.

Berbere gidecek birazdan bende cocugu uyuturum.

Akşama balık yiyelim dedi eşim öyle yaparız, eve söylüyoruz 7 tl pişirme parası alıyorlar.

Camim benim Amiiin insallah cok zor ve stresli bi surec ve yekrar tup bebek deneyecek maddi manevi halimiz kalmadi dua ediyoruz
Ne kadar süredir tedavi görüyosun canım . Insallah bu topik o acıdan uğurlu bak Hemencik olacak insallah

Ne kadar süredir tedavi görüyosun canım . Insallah bu topik o acıdan uğurlu bak Hemencik olacak insallah
Marttan beri ama ogrenmemizle tedaviye baslamamz bir oldu. Bugun hayat duzenimiz alt ust oldu. Simdi bi iki ay deneyin hsg filminden snra sonuclarm fena cikmamis kwndiliginden de olabilir dediler rabbim ins kavusturur arkadasim

Marttan beri ama ogrenmemizle tedaviye baslamamz bir oldu. Bugun hayat duzenimiz alt ust oldu. Simdi bi iki ay deneyin hsg filminden snra sonuclarm fena cikmamis kwndiliginden de olabilir dediler rabbim ins kavusturur arkadasim
Insallah seni tanımıyorum ama dua edicem senin icin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…