- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.381
Amin canim benim insallahAllah yardımcınız olsun umarım tez zamanda olur ve sağlıkla gelir ❤
benim de 18.ayda oldu bebeğim, Rabbim yardımcınız olsun Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsınCok tesekkurederim kadinlar kulubu oyle bi yerki hepimiz borbirimizin dertlerini sorunlarini dinleyip birbirimizin sorunlarini anlayabiliyoruz cunku biz kadiniz ve bizi birlikte tutan bu ortam iyiki var!
Merhaba, size moral olsun diye yazmak istedim, benim oglum da tup bebek, bebek istedikten iki sene sonra kucagimiza aldik, tup bebekten once tabii ilac ve asilama da denedik. Sizi cok iyi anliyorum, kafanizi dagitmaya calisin, sizi ne mutlu ediyorsa onlara yonelin. Ben simdi disaridan bakinca keske kendimi o kadar uzup yipratmasaydim diyiyorum. Simdi bir de kizim var, kendisi supriz bebek. Insallah siz de en kisa zamanda hayirli saglikli bir bebek sahibi olacaksiniz, tum kalbimle dua ettim.Herkese guzel gunler. Bu gruo sanirim tam benlik son zamanlarda tup bebek ve ekstra saglik harcamalarina 25bine yakin para odedim simdi ise tasinma isi cikti hem annemler hem esimle ben tasiniyoruz ve evimizde cati isleri yapilacak 10 binden asag fiyat veren yok aglamak istiyorum battik gidiyoruz bi yandanda hamile kalmak icin aldigim ovulasyon testleri ve vitaminleri sayarsak ne ust bas aldigimiz var ne disari cikip romantk bi yemege gittigimiz hersey bebek yapmak icin ve tasincagmzn evin masraflarina gidiyor para biriktiremiyorum
Benim de kadinlar kulubuyle tanismam google a tup bebek yazinca olmustuCok tesekkurederim kadinlar kulubu oyle bi yerki hepimiz borbirimizin dertlerini sorunlarini dinleyip birbirimizin sorunlarini anlayabiliyoruz cunku biz kadiniz ve bizi birlikte tutan bu ortam iyiki var!
Amin cnm insallah ya cok zor valla. Hayattan sogudum resmen bu ozlemle. Sizde problem varmiydi yoksa hersy normalmiydi bende ne yazik ki yumurtalik azligi var 2 tane yumurta gozukuyor iki taraftada smdi dogal deniyoruz ama cok zormus gibi geliyor insallah olur bende o mutlulugu yasamak istiyorum sizin bebisinizide Allah bagislasinbenim de 18.ayda oldu bebeğim, Rabbim yardımcınız olsun Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsın
Ben 6 7 yil once tanismistim tabi o zmn sorun yok krem yorumlari fln yapiyorum ah ah smdi tupbebek bolumleri en yakin dostumuz oldu sizde durum nedir bebislendiniz miBenim de kadinlar kulubuyle tanismam google a tup bebek yazinca olmustu
Evet, bir onceki yorumumda yazdim, biri tup bebek (suan 4 yasina), digeri supriz bebek (4 aylik) iki cocugum var. 2 sene gibi bir sure ugrastik, atmadigim takla kalmadi hamile olmak icin, simdi de hamile kalmamak icin atiyorum o taklalariBen 6 7 yil once tanismistim tabi o zmn sorun yok krem yorumlari fln yapiyorum ah ah smdi tupbebek bolumleri en yakin dostumuz oldu sizde durum nedir bebislendiniz mi
Kusurabakma cnm gonderide yazmistin. Rabbim ins tez zamanda bizede nasi0 eder ne guzel iki cocuklu olmak ben suan biri icin deliriyorum ins bende bebegime kavusurum :)Evet, bir onceki yorumumda yazdim, biri tup bebek (suan 4 yasina), digeri supriz bebek (4 aylik) iki cocugum var. 2 sene gibi bir sure ugrastik, atmadigim takla kalmadi hamile olmak icin, simdi de hamile kalmamak icin atiyorum o taklalari. Bizde sebep sebepsiz infertilite, her sey iyiydi ama bebek yoktu. Siz de hayirlisiyla en kisa zanda kucaginiza alirsiniz insallah, sadece braz ugrasmak lazim.
Hoş geldiniz aramızaKusurabakma cnm gonderide yazmistin. Rabbim ins tez zamanda bizede nasi0 eder ne guzel iki cocuklu olmak ben suan biri icin deliriyorum ins bende bebegime kavusurum :)
aminn Allah razı olsun benim yumurtalıgımda 5cmlik bi kist vardı ben o hep ondan olmuyor dıye kafayı takmıstım butun dr lar alakasız basit kist dediği halde, mr,ilaç hep kiste yogunlastım,en son amh testi yaptrdım 0.94 cıktı dr 1in altı yardımcı tedavi alabilirsin dedi, almasanda olur dedi, aşılama denemek istedim dr bekleyin dedi ama ben istemedim aşılama yaptırdık o ay bebiş olmadı bidahaki ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.Rabbim size de nasip etsin tüm isteyenlereAmin cnm insallah ya cok zor valla. Hayattan sogudum resmen bu ozlemle. Sizde problem varmiydi yoksa hersy normalmiydi bende ne yazik ki yumurtalik azligi var 2 tane yumurta gozukuyor iki taraftada smdi dogal deniyoruz ama cok zormus gibi geliyor insallah olur bende o mutlulugu yasamak istiyorum sizin bebisinizide Allah bagislasin
Geçmiş olsun cnm bol su ıhlamur dinlenme bende son aylara doğru grip olmuştum bide öksürük vardı o bitiriyordu resmen beniHerkese merhaba
Bugün market alışverişi 70 tl.
Dün akşam eşim lahmacun söyledi oğlumla ikisi yedi 30 tl.
Pazar gününden beri feciii derecede hastayım.Bogazim kötü,ağrımayan bir yerim yok,midem de iyice coştu,aç susuz yaşıyorum battaniye altında.Bu akşamda makarna pişirdi eşim.yarina Allah kerimBulantim olduğu halde yemek hep yaptım ama şuan grip beni bitirdi.Doktorumu aradım ateş yükselmedigi sürece ilaç önermiyorum dedi.Kuşburbu çayı,ihlamur ve portakal limon suyu önerdi.Bol bol su iç dedi.Ama ben su içince ekstra midem karışıyor.Kisacasi 3 gündür fenalardayım.
Inşallah bebiş iyidir,öksürurken,hapşırirken ve kusarken çok kasiliyor karnım.Rabbim korur insallah
Şu midemi bulandırıyor malesef en başından beri böyleydi.Simdi sıcak suya limon sıkıp içiyorum,yine de ne olursa olsun su icmeye calisiyorum tabi.Geçmiş olsun cnm bol su ıhlamur dinlenme bende son aylara doğru grip olmuştum bide öksürük vardı o bitiriyordu resmen beni
2700 doğdu minik kizim 38.haftada.Bize de sarılık korkusuyla hastanede mama verildi.Dunden beri mamayı bıraktım ben.Sutum yetiyor mu bilmiyorum ama bez sayısı yeterli doymasi için gereken miktar varmış yaKac kg dogdu.
Hayirli olsun
Cok tesekkurler cnm menun cok gizelmis bu arada afiyet olsunHoş geldiniz aramıza
Rabbim en hayırlı şekilde dileklerinizi gerçekleştirsin inş,
Hiç para harcamadım
Şehriye çorbası, kuru köfte, pilav, yeşillik vardı menümde.
Eşim nöbetçi yarın yoksa nohut yapacaktım
Paratesli börek yapabilirim ya da mücver
Hikayen benimkine cok benziyor arkdsim bende de amh 0.83tu sonrasknda 1.20 oldu ama iste dene dur belki bir gun tutar die bakalim 2 3 ay deneyecegim sonrasinda yine tup bebek yaparim. Allah bebisinizi bagislasin darisi bana ve tum isteyenlere olsunaminn Allah razı olsun benim yumurtalıgımda 5cmlik bi kist vardı ben o hep ondan olmuyor dıye kafayı takmıstım butun dr lar alakasız basit kist dediği halde, mr,ilaç hep kiste yogunlastım,en son amh testi yaptrdım 0.94 cıktı dr 1in altı yardımcı tedavi alabilirsin dedi, almasanda olur dedi, aşılama denemek istedim dr bekleyin dedi ama ben istemedim aşılama yaptırdık o ay bebiş olmadı bidahaki ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.Rabbim size de nasip etsin tüm isteyenlere
Yaşı uzun olsun sağlıkla büyüsün tebrikler canım2700 doğdu minik kizim 38.haftada.Bize de sarılık korkusuyla hastanede mama verildi.Dunden beri mamayı bıraktım ben.Sutum yetiyor mu bilmiyorum ama bez sayısı yeterli doymasi için gereken miktar varmış yatek sıkıntı bizim kız uyanmiyor.keyfi gelicek ki uyanicak,o da 2 saatte bir.umarim sıkıntı olmaz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?