Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Herkesin gönlüne göre olsun her şey tabiki benim de gönlümce olsun
Dün komşularla gün vardı ben katılmadım en son pasta börek yapıcam ben de (150tl topluyorlar)
Akşam da anneme gittim dışarıda balık yedik 93tl
Bana alıç, biraz dondurulmuş kurban eti suyu, biraz köy ekmeği ve yaş ceviz verdi
Sıfır harcama bugün sadece ekmek alırım eşim perşembe gelecek sanırım
Cumartesi de arkadaşım ile dışarıda yemek yiyeceğiz :)

Günaydın canım,,, neyse az kaldı eşinin gelmesine

Günaydın dün 2 lt süt almıştım ütülerimi yaptım yemek yapıp arkadaşıma gitmiştim . 6 saat sonra yoğurdun üzerini açtım tutmamıştı Kızlar galiba ev serin geldi üzerini her zamanki gibi örtmüştüm halbuki . Sabaha kadar bıraktım iyice örtüp battaniye ile ama birşey değişmemiş. Gitti süt anlayacağınız üzüldüm akşama mantı yapacağım o yüzden yoğurt lazım artık bu hafta yoğurt mayalamam geçti . Eşim sabah sağlık kontrolüne gitti komando raporu filan yenilenecek . Gelirken yoğurt alır . Bende kahvaltımı yapıp hemen bi sil süpür yapayım üstten ev çok kirlenmesin çat kapı birileri geliyor çünkü davetsiz filan.

sıcak su kaynat canım borcamın içine dök neyle mayalıyosun sütü o kabıda borcamın içine koy süt üşümüş derdi annem su taşmayacak şekilde ayarla tekrar maya koy içine güzelce sar tekrar mayala ben bidefa yaptım tutmuştu annem üşütmüşsün sütü dmeişti :)

gunaydın kızlar menenjit b grubu özel asısı yaptırdık kızlar 5-6 saat sonra bi ağlama başladı yok böyle bişe doğdu dogalı böyle ağlamamıstı 45dk katılarak agladı ağır bi asıymıs calpol verdim. gece boyuda ates kontrolü yaptık cok sükür ates sorunu olmadı

Ay cahilliğime doymayayım gitti süt gittiiii yarı tutmuş yarı tutmamış ve süt kokmuş öyle midem bulandı ki anlatamam Buda bana ders olsun

Haydi geçmiş olsun yerim onu ben

Gunaydin canimmm guzel bir gun olsun

Bugün temizlik günü bir kısmını yaptım, simdi oğlanı uyutuyorum kalanını ögleden sonra yaparım.

Temizlikten sonra kıymalı harç yapacağım buzlukta karisik kızartmam var onla birleştireceğim. Yanına da pilav yaparım.

Akşamüstü pazara gideriz oğlumla, tursuluk kornişon bulursam alacağım. Kendime de bikac tane alt pijama almak istiyorum bi tezgah var güzel mallar getiriyor.

Ayy o alt lijamalardan banada lazim:)) guzel bir gun dilerim

Selam kizlar bugun tasinacagim eve gittim. 5 tane catici cagirdim hepsi ayri telden fiyat verdiler 16500 sirf teraslara soylendi en son sonra annemle annemin tasinacagi eve gittik ordan bi yemek yiyelim dedik 60 lira yemege verdik. Simdi yine benim eve gecip catici beklicez. Pimapenlerin tamiri icinde 1500 tl dendi bakalim kismet piyango oynucam:))

bende 2 hafta oldu taşınalı bitmiyor işler gerçekten yoruldum hem iş hem kızım 1. sınıf ödevi nazı derken çok zorlandım umarım taşınma telaşın biter yerleşirsin sonra hamile kalırsın

Selams sabah Eşimle konuştum hastanede heyet günüymüş o yüzden işe gitmiş yarın hastaneye geri gidecek aç karnına gitmişti kan vermek için 5 TL harcamış pastanede . Bende kahvaltıdan sonra markete gittim nar , patlıcan , yoğurt aldım 15 TL verdim . Eve geldim bulaşık makinası boşalttım süpür sil toz al wc temizle vs yaptım . Hemen kurabiye yaptım mercimek çorbası, mantıya harç hazırladım bu biraz farklı normal suya at mantı değil sarımsaklı yoğurt masa ve salata yaptım az uzandım eşimin gelmesine 10 dk kala mantıyı hallederim

Günler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadim yarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim

ç tesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…