- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.421
Camim benm amin insallah ya zor valla tasinmak ayei tasindiktan sonra ayri dert. Bugun test.yaptim gebelik testi adete 1 gun vardi negatif cikti 1 saat agladim sinirden cok moralim bozuk ins bende.kizimi dogurur odevleri ile ugrasirim o kdr istiyorum kibende 2 hafta oldu taşınalı bitmiyor işler gerçekten yoruldum hem iş hem kızım 1. sınıf ödevi nazı derken çok zorlandım umarım taşınma telaşın biter yerleşirsin sonra hamile kalırsın
Pazarda 50 tl cok iyi bence guzel bir gun olmus ama harcamasiz gunler daha guzel :)Kizlar pazarda 50 tl harcadım.
Kendime iki tane pijama altı
Oğluma üç tane çorap
Karnabahar,brokoli karisik toplam 1 kg
Limon yarim kilo
Taze soğan,maydanoz,kivircik
Yesil elma 1 kg
1ekmek 1 simit
Yarın harcaması gün geçireceğimi umuyorum
Hem daha saglikli hem daha lezzetliç tesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus
Canim cok yorma kendini hamilesin dikkat et :)Selamssabah Eşimle konuştum hastanede heyet günüymüş o yüzden işe gitmiş yarın hastaneye geri gidecek aç karnına gitmişti kan vermek için 5 TL harcamış pastanede . Bende kahvaltıdan sonra markete gittim nar , patlıcan , yoğurt aldım 15 TL verdim . Eve geldim bulaşık makinası boşalttım süpür sil toz al wc temizle vs yaptım . Hemen kurabiye yaptım mercimek çorbası, mantıya harç hazırladım bu biraz farklı normal suya at mantı değil sarımsaklı yoğurt masa ve salata yaptım az uzandım eşimin gelmesine 10 dk kala mantıyı hallederim
Off canim yaa kendiliğinden hamile kalabilmek çok güzel bir olay bende tüp bebekle evliligimin 6 yılında hamile kaldim eşimin morfolojik bozukluğu azlik gbi nedenlerden olmuyordu benim çok şükür bir sorunum yoktu ilk denemede kaldim ama ben diyim 20 tane test atmisimdir çok umutlandık iyisi fln diye aldiklarim emin olamayıp kan verdiğim testleri söylemiyorum bileBugun caticilardan sonra arkadasmda.geldi annem arkdsm ben bahausa terasa tas bakmaya gittik orada harcama yapmadk bi oturalim kahve icelim dedik starbuks 35 tl bir de ovuoasyon ve.gebelik testi 85 tl tuttu bu testlere verdigim parayami yanayim bugum tekrar ayni senaryoyu yasayip hamile degilim diye agladigima mi bilemiyorim
Kendimi hamile değil filan zannediyorum halaCanim cok yorma kendini hamilesin dikkat et :)
Pazarda 50 tl cok iyi bence guzel bir gun olmus ama harcamasiz gunler daha guzel :)
Cnm ben de gebelik testlerine çok para harcadığımı fark ettim beklemeyi öğrenmeliyiz adetimizin geçmesini beklemeliyiz . (Kendime bekle diyorum 9 ay basıl bekleyecem yoksa öğrenmem lazım diyorumBugun caticilardan sonra arkadasmda.geldi annem arkdsm ben bahausa terasa tas bakmaya gittik orada harcama yapmadk bi oturalim kahve icelim dedik starbuks 35 tl bir de ovuoasyon ve.gebelik testi 85 tl tuttu bu testlere verdigim parayami yanayim bugum tekrar ayni senaryoyu yasayip hamile degilim diye agladigima mi bilemiyorim
ya ben 1 yıllık hedefimi yazmıştım bu sayfaya diye hatırlıyorum ama bir türlü de bulamadım.1 YILLIK HEDEFLERIMIZ
pure hazel 2019 aralik 250 gr altin
@dilek bolu 2019 aralik 55 gr altin
@Esila09 2019 aralik 250 dolar-250 euro-10gr altin
@kronikuykucu 2019 aralik 15bin tl
tuce_tuce 2019 aralik 48 ceyrek altin ● -5000 hesap katilacak
@Zeynolin44 2019 aralik 12 tam altin
@okyonus 2019 aralik 150 gr altin -5000 dolar
A Alya_sura88 2019 aralik 15bin tl
p_ritha 2019 aralik 30 gr altin
@iyiniyetli 2019 aralik 10 ata altin
@nurofen11 2019 aralim 200 gr alti
@Esmaelif39 29 aralik 12 çeyrek altin
@istanbula 29 aralik 10 çeyrek altin
@CuteMom 2019 aralik 48 gr altin
@benben00 2019aralik 300gr altin
@ciceklientari 2019 aralik 7000tl -12 çeyrek altin
@cascade- 2019 aralik 3 cumhuriyet altini
Penguen 2019 aralik 100 gr altin
@mutemadiyenuzgun 2019 aralik 120 gr altin
@black diamond 2019 aralik 12 ata altin
@Labratory 2019 aralik 1000 dolar 1000 euro 100gr altin
@Suveybe13 2019 aralik 200gr altin
@buzmavileylak 2019 aralik 60 gr altin
Kaizen S 1200 dolar 1200 euro 60 gr altin
@berfinkaya 2019 aralik 30000 tl
@Ceteris paribus 2019 aralik 30 gr altin 300dolar
@akifinannesi 2019aralik 12 gr altin
@elecda 2019 aralik 10.000 dolar, 50gr altin
T thesekreter 2019 aralik 100 dolar 100 euro 5 gr altin
@Efsun64 2019 Aralik 1 gr altin
@Kostebekpasta 2019 aralik 24 çeyrek altin 2 cumhuriyet altini
@Sebnem1453 2019aralik 50 gr altin
@jasmenia 2019 temmuz 1000 euro
@Verano_porteno 2019aralik 80gr altin
@Sevgiyeyolculuk 2019 aralik 100 gr altin
inşallah canım rabbim yardımcın olsun ağlama vakti saati vardır mutlaka yumurtlama günlerini değerlendirsen bu ay bence 5 gün oluyor yumurtlama günü müsait olursanız boş geçirme derimCamim benm amin insallah ya zor valla tasinmak ayei tasindiktan sonra ayri dert. Bugun test.yaptim gebelik testi adete 1 gun vardi negatif cikti 1 saat agladim sinirden cok moralim bozuk ins bende.kizimi dogurur odevleri ile ugrasirim o kdr istiyorum ki
Tuce park yatakların anne yanı olanı çıkmış ben baktım baya kullanışlı bir bak istersen :) diğer anne yanı beşiklere göre daha uzun süre kullanabiliyor büyük çünküGünaydındün akşam bebek alışverişi listesi oluşturdum ayrıca kendime pijama sütyen vs işte hastahane için of of aman allahım biz bu ay birikim yapamayız anladım beşiği de çilekten beğendik haftaya sipariş vereceğiz ona da gidecek parasız kalmasak bari . Bebek alışverişi bir deniz adeta
Alya baktığımız ürün 70*140 cm mobilya yan korkuluğunu monte etmediğimiz zaman bizim yatakla aynı seviyede oluyor kademeli yani . Bebek büyüdükçe aşağı iniyor . Özellikle anne yanı almayacağım çünkü bu aynı oldu kaliteli de Allah’tan. 900 TL den 640 TL ye düşmüş çilekte indirim var 31 ine kadar . Dolabı istediğim gibi olsaydı fiyatı biraz makul olsaydı onu da alacaktık . Ama dolapta raf istiyorum bol o yüzden ben çizeceğim mobilyacı yaptıracak inşallahTuce park yatakların anne yanı olanı çıkmış ben baktım baya kullanışlı bir bak istersen :) diğer anne yanı beşiklere göre daha uzun süre kullanabiliyor büyük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?