Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bende 2 hafta oldu taşınalı bitmiyor işler gerçekten yoruldum hem iş hem kızım 1. sınıf ödevi nazı derken çok zorlandım umarım taşınma telaşın biter yerleşirsin sonra hamile kalırsın
Camim benm amin insallah ya zor valla tasinmak ayei tasindiktan sonra ayri dert. Bugun test.yaptim gebelik testi adete 1 gun vardi negatif cikti 1 saat agladim sinirden cok moralim bozuk ins bende.kizimi dogurur odevleri ile ugrasirim o kdr istiyorum ki

Pazarda 50 tl cok iyi bence guzel bir gun olmus ama harcamasiz gunler daha guzel :)

Hem daha saglikli hem daha lezzetli

Canim cok yorma kendini hamilesin dikkat et :)

Bugun caticilardan sonra arkadasmda.geldi annem arkdsm ben bahausa terasa tas bakmaya gittik orada harcama yapmadk bi oturalim kahve icelim dedik starbuks 35 tl bir de ovuoasyon ve.gebelik testi 85 tl tuttu bu testlere verdigim parayami yanayim bugum tekrar ayni senaryoyu yasayip hamile degilim diye agladigima mi bilemiyorim

Off canim yaa kendiliğinden hamile kalabilmek çok güzel bir olay bende tüp bebekle evliligimin 6 yılında hamile kaldim eşimin morfolojik bozukluğu azlik gbi nedenlerden olmuyordu benim çok şükür bir sorunum yoktu ilk denemede kaldim ama ben diyim 20 tane test atmisimdir çok umutlandık iyisi fln diye aldiklarim emin olamayıp kan verdiğim testleri söylemiyorum bile bende sonra evlenler hamile kalıp doğuruyor diyordum kiskanmak değil de içi gidiyor insanın bir ara mevlutlere fln gitmek istemiyordum o kadar üzgündum her gören samimiyeti olmasa bile niye olmuyo diyordu kür fln denedim çok ne duysak deli gibi yapıyordum maddi durumlardanda geciktik yanlış yönlendirildik kısmet çok şükür 4 yaşına gircek oğlum var geçiyor herşey inan simdi düşünüyorum ne cahilmisim ne çekiniyormusum acaba çok dertlenmisim aklıma geldi

Cnm ben de gebelik testlerine çok para harcadığımı fark ettim beklemeyi öğrenmeliyiz adetimizin geçmesini beklemeliyiz . (Kendime bekle diyorum 9 ay basıl bekleyecem yoksa öğrenmem lazım diyorum )
İnş biz de güzel haberler veririz

Herkese günaydın
Bugün ilkokul arkadaşım ile görüşeceğim.
Hani düğününe gitmiştim bahsetmiştim.
Düğüne geldiğin için teşekkür ederim çok mutlu oldum görüşelim kahve içelim yemek yiyelim yazmış.
Bugün para ve çokça benzin harcarım kızlar
Dün o yüzden evden çıkmadım para harcamadım.

Günaydın kızlar,

İş yerinde çok yoğun geçti bu hafta
Pazartesinden itibaren aklıma geldiği kadarıyla harcamalarımız,
Telefon taksiti 666,50
Okul taksiti 1500
Pazar parası ve süt yaklaşık 100
Çarşamba öğlen yemeği 32,50
Kuruyemiş 83
Kızıma okul için panduf aldık 100 tl
29 Ekim için bayraklı tshirtü 27 de bu tutmuş.

Bu ay ki KK borcumuz 3300 TL bunu en son gün ödeyeceğim 28 i son.

ya ben 1 yıllık hedefimi yazmıştım bu sayfaya diye hatırlıyorum ama bir türlü de bulamadım.

Neyse son 2 aydaki hedefim (hesaptakine ilave olarak) 5 gr altın olarak yazayım.

inşallah canım rabbim yardımcın olsun ağlama vakti saati vardır mutlaka yumurtlama günlerini değerlendirsen bu ay bence 5 gün oluyor yumurtlama günü müsait olursanız boş geçirme derim

Günaydın dün akşam bebek alışverişi listesi oluşturdum ayrıca kendime pijama sütyen vs işte hastahane için of of aman allahım biz bu ay birikim yapamayız anladım beşiği de çilekten beğendik haftaya sipariş vereceğiz ona da gidecek parasız kalmasak bari . Bebek alışverişi bir deniz adeta

Günaydın bugün mağazadan bişeyler almam lazım ne kadar tutar tahmin edemiyorum bugün öğretmen bilgilendirme yapacakmış bakalım benim kız ne alemde

Tuce park yatakların anne yanı olanı çıkmış ben baktım baya kullanışlı bir bak istersen :) diğer anne yanı beşiklere göre daha uzun süre kullanabiliyor büyük çünkü

Tuce park yatakların anne yanı olanı çıkmış ben baktım baya kullanışlı bir bak istersen :) diğer anne yanı beşiklere göre daha uzun süre kullanabiliyor büyük çünkü
Alya baktığımız ürün 70*140 cm mobilya yan korkuluğunu monte etmediğimiz zaman bizim yatakla aynı seviyede oluyor kademeli yani . Bebek büyüdükçe aşağı iniyor . Özellikle anne yanı almayacağım çünkü bu aynı oldu kaliteli de Allah’tan. 900 TL den 640 TL ye düşmüş çilekte indirim var 31 ine kadar . Dolabı istediğim gibi olsaydı fiyatı biraz makul olsaydı onu da alacaktık . Ama dolapta raf istiyorum bol o yüzden ben çizeceğim mobilyacı yaptıracak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…