- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.441
Gumaydin cok gecmis olsuj smdi nasilgunaydın kızlar menenjit b grubu özel asısı yaptırdık kızlar 5-6 saat sonra bi ağlama başladı yok böyle bişe doğdu dogalı böyle ağlamamıstı 45dk katılarak agladı ağır bi asıymıs calpol verdim. gece boyuda ates kontrolü yaptık cok sükür ates sorunu olmadı
Gunaydin canim yogurt icin tavsiyem firinda bekletmen bi de oyle dene ben hep firina koyarim tabi firini acmadan daha cbk mayalaniyorGünaydın dün 2 lt süt almıştım ütülerimi yaptım yemek yapıp arkadaşıma gitmiştim . 6 saat sonra yoğurdun üzerini açtım tutmamıştı Kızlar galiba ev serin geldi üzerini her zamanki gibi örtmüştüm halbuki . Sabaha kadar bıraktım iyice örtüp battaniye ile ama birşey değişmemiş. Gitti süt anlayacağınız üzüldüm akşama mantı yapacağım o yüzden yoğurt lazım artık bu hafta yoğurt mayalamam geçti . Eşim sabah sağlık kontrolüne gitti komando raporu filan yenilenecek . Gelirken yoğurt alır . Bende kahvaltımı yapıp hemen bi sil süpür yapayım üstten ev çok kirlenmesin çat kapı birileri geliyor çünkü davetsiz filan.
Al benden de o kdr 2 yil once 54 ken simdi 72yi goruyorum tup bebek ilaclari hormon tedavileri ve.hashimato bitirdi beni akupunktur oluyorum ama bo ose yaramiyorbugün eşim nöbetçi bende diyete başladım yine 70 i geçmişim ne yesem bilmiyorum
Cok zor gervekten insallah bnd bebegmn dohuo o yaslara geldigini gorurum inanilmaz bi para harcaniyo hersey iyi olcak denio embriyolar transfer edilip tutmuyo. Smdi dedim bunlar artik ticarethaneye donusmus son gittigm bahcecideki doktorumda cok iyi dedi bi iki ay dene bakalm yumurtalam gormus fln sevinmistik ama olmadi regl olmayi bekliyorum test.negatif olunca cok kotu oldum obur ayda tasinma isleri var ama yinede gun sektirmemeye caliscam ins dogal yoldan olur ama zor gibi... rabbim benm gibi cile cekwn herkese nasip etsinOff canim yaa kendiliğinden hamile kalabilmek çok güzel bir olay bende tüp bebekle evliligimin 6 yılında hamile kaldim eşimin morfolojik bozukluğu azlik gbi nedenlerden olmuyordu benim çok şükür bir sorunum yoktu ilk denemede kaldim ama ben diyim 20 tane test atmisimdir çok umutlandık iyisi fln diye aldiklarim emin olamayıp kan verdiğim testleri söylemiyorum bilebende sonra evlenler hamile kalıp doğuruyor diyordum kiskanmak değil de içi gidiyor insanın bir ara mevlutlere fln gitmek istemiyordum o kadar üzgündum her gören samimiyeti olmasa bile niye olmuyo diyordu kür fln denedim çok ne duysak deli gibi yapıyordum maddi durumlardanda geciktik yanlış yönlendirildik kısmet çok şükür 4 yaşına gircek oğlum var geçiyor herşey inan simdi düşünüyorum ne cahilmisim ne çekiniyormusum acaba çok dertlenmisim aklıma geldi
Insallah arkdsim benim zor surecler valla cokta stres oluyo insan yasim tam 30 oldu korkuyorum yani en kotu ama evlat edinicem kafaya koydumCnm ben de gebelik testlerine çok para harcadığımı fark ettim beklemeyi öğrenmeliyiz adetimizin geçmesini beklemeliyiz . (Kendime bekle diyorum 9 ay basıl bekleyecem yoksa öğrenmem lazım diyorum)
İnş biz de güzel haberler veririz
Aynen kuzum bu ay degerlendircem gorevde gibiyiz ztn :)))inşallah canım rabbim yardımcın olsun ağlama vakti saati vardır mutlaka yumurtlama günlerini değerlendirsen bu ay bence 5 gün oluyor yumurtlama günü müsait olursanız boş geçirme derim
Bakalım birkaç gün geçsin cesaretimi toplayayımGunaydin canim yogurt icin tavsiyem firinda bekletmen bi de oyle dene ben hep firina koyarim tabi firini acmadan daha cbk mayalaniyor
Canim bahçeeci çok iyi yer embriyologlari fln çok ilgili bende orda oldum benim doktorum orda değil suan ama mustafa beyin yardımcısı gibiydi aytün aktan kendi muayenesini açtı çok tatlı güler yuzluydu insan iyi muamele görmek istiyor bende kilo almıştım baya iğnelerle hamile değildim daha karnım bir şişti anlatamam gören hamile diyordu kortizonda kullanıyorsun azda olsa etkiliyor ama doktorum 1 haftaya şişlik gider demişti gerçekten öyle oldu 8 kilo aldim toplamda geneline ama şimdi 72 gördüm veremiyorum resmenCok zor gervekten insallah bnd bebegmn dohuo o yaslara geldigini gorurum inanilmaz bi para harcaniyo hersey iyi olcak denio embriyolar transfer edilip tutmuyo. Smdi dedim bunlar artik ticarethaneye donusmus son gittigm bahcecideki doktorumda cok iyi dedi bi iki ay dene bakalm yumurtalam gormus fln sevinmistik ama olmadi regl olmayi bekliyorum test.negatif olunca cok kotu oldum obur ayda tasinma isleri var ama yinede gun sektirmemeye caliscam ins dogal yoldan olur ama zor gibi... rabbim benm gibi cile cekwn herkese nasip etsin
Canım her şeyin başı stres gerçekten eşimin teyzesinin 8 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı en son dedi napim olursa olur olmazsa olmaz dediği ayda hamile kaldı,,, şimdi 3 tane çocuğu var,,, rabbim sizin de evinize bebek nasip eylesin inşallahhhhInsallah arkdsim benim zor surecler valla cokta stres oluyo insan yasim tam 30 oldu korkuyorum yani en kotu ama evlat edinicem kafaya koydum
cok sukur bıseyı kalmadı o yogun aglamasından sonra tekrar sorunu olmadıGumaydin cok gecmis olsuj smdi nasil
Allah'ım sabahtan beri elektrik yok bi çamaşır bulaşık topladim dizdim dün iyiki açmıştım makineleri oglusu yikamistim bugun iş sıfır evde disari ciktik oğlan sıkıldı dun eşim geceledi dükkanda gelmedi babayı görmeyince sarıyo bana çıkardım parka havada güzeldi 1 e geliyordu ciktik park tan doğru pazara gittik dereotu maydonoz ev terligi biber domates salatalik bide fasulye aldim 25 harcamisim terlikler çok güzeldi 10 tlydi hemde ordan donuste marketten diyelim tavuk kıyma az günlük yufka süt pirinc ekmek fln aldim 45 buraya bıraktım milyoncudanda kuşa yem oğluma pastel boya küçük resim defteri aldim 15 te oraya verdum 100 gitti nerdeyse
Eşim gec geliyo kac gundur dun de yoktu tavuk sote sever pilav salata ayran menü dünden büskivili pastada var yemekler pişti ciktim diye aradi kalkip ayranla salata yapicamyarin ada kıymalı gül böreği yaparim istiyordu eşim yarinda erken gelirse olmadı ç tesi yer cumartesi eltimin günü var oraya gitces eşim çalışan büyük ihtimal ddi bizi bırakır kahvalti sonrası oraya bende giderken pogaca yapcam oraya kiz kardeşim gelirim ddi gelirse onla doncem yoksa ters yerde eşimi beklerim
Geçmiş olsun benim oglum da hasta hastanede yattık bugün. Kalabalik olmayan ortamda büyüyünce kalabalik yerde hasta oluyolar maalesef memlekete geldik hemen yine hasta olduMerhabalarrrr
Ayy nihayet evime geldim.
Temizlik temizlik temizlik...
Yorgunluktan bittik .
Oglan okula bitti bir gunde hastalandi malesef.
Okul korkutmaya basladi beni. Gittigi an hastaliyor normalde cok nadir hasta olan oglum .
Cnm biraz karbonhidrat dan kısıp çiğ sebze yemelisin sadece limon dökerek salata ve çiğ sebzeler ve avcunun büyüklüğünde et ,balık ve tavuk . Sabahları da haşlanmış yumurtayı 2 tane tüketebilirsin. Tok tutuyorbugün eşim nöbetçi bende diyete başladım yine 70 i geçmişim ne yesem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?