Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gumaydin cok gecmis olsuj smdi nasil

Gunaydin canim yogurt icin tavsiyem firinda bekletmen bi de oyle dene ben hep firina koyarim tabi firini acmadan daha cbk mayalaniyor

Cok zor gervekten insallah bnd bebegmn dohuo o yaslara geldigini gorurum inanilmaz bi para harcaniyo hersey iyi olcak denio embriyolar transfer edilip tutmuyo. Smdi dedim bunlar artik ticarethaneye donusmus son gittigm bahcecideki doktorumda cok iyi dedi bi iki ay dene bakalm yumurtalam gormus fln sevinmistik ama olmadi regl olmayi bekliyorum test.negatif olunca cok kotu oldum obur ayda tasinma isleri var ama yinede gun sektirmemeye caliscam ins dogal yoldan olur ama zor gibi... rabbim benm gibi cile cekwn herkese nasip etsin

Insallah arkdsim benim zor surecler valla cokta stres oluyo insan yasim tam 30 oldu korkuyorum yani en kotu ama evlat edinicem kafaya koydum

Canim bahçeeci çok iyi yer embriyologlari fln çok ilgili bende orda oldum benim doktorum orda değil suan ama mustafa beyin yardımcısı gibiydi aytün aktan kendi muayenesini açtı çok tatlı güler yuzluydu insan iyi muamele görmek istiyor bende kilo almıştım baya iğnelerle hamile değildim daha karnım bir şişti anlatamam gören hamile diyordu kortizonda kullanıyorsun azda olsa etkiliyor ama doktorum 1 haftaya şişlik gider demişti gerçekten öyle oldu 8 kilo aldim toplamda geneline ama şimdi 72 gördüm veremiyorum resmen

Insallah arkdsim benim zor surecler valla cokta stres oluyo insan yasim tam 30 oldu korkuyorum yani en kotu ama evlat edinicem kafaya koydum
Canım her şeyin başı stres gerçekten eşimin teyzesinin 8 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı en son dedi napim olursa olur olmazsa olmaz dediği ayda hamile kaldı,,, şimdi 3 tane çocuğu var,,, rabbim sizin de evinize bebek nasip eylesin inşallahhhh

Merhabalarrrr

Ayy nihayet evime geldim.
Temizlik temizlik temizlik...
Yorgunluktan bittik .

Oglan okula bitti bir gunde hastalandi malesef.
Okul korkutmaya basladi beni. Gittigi an hastaliyor normalde cok nadir hasta olan oglum .
Geçmiş olsun benim oglum da hasta hastanede yattık bugün. Kalabalik olmayan ortamda büyüyünce kalabalik yerde hasta oluyolar maalesef memlekete geldik hemen yine hasta oldu

bugün eşim nöbetçi bende diyete başladım yine 70 i geçmişim ne yesem bilmiyorum
Cnm biraz karbonhidrat dan kısıp çiğ sebze yemelisin sadece limon dökerek salata ve çiğ sebzeler ve avcunun büyüklüğünde et ,balık ve tavuk . Sabahları da haşlanmış yumurtayı 2 tane tüketebilirsin. Tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…