Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınnnn
Dün 92tl harcadım. Arkadaşım ile yemek kahve çay derken güzel geçti . Sonra eşim geldi
Domates çorbaSı ,köfte, bulgurlu pırasa, yeşil salata yaptım yedik .
Cumartesi uçak ile İstanbul’a gideceğiz kısmetse ,bir kaç gün kalacağım biraz harcanmalı geçer. Ben de gezmiş olurum hem de ayrılmayız. 12 gün daha çalışacak kısmetse. otel de sıkılmazsam aslında hep kalmak istiyorum

Günaydın güzel bir gün olsun inşallah Eşime tost yaptım iş yerine de kurabiye koydum hep birlikte çayın yanında yerler önceden şubede para toplanıyordu her ay kahvaltılık alınıp orada yapılıyordu eşim bunu istemiyordu şubenin kapısı kapanıyor hoş değil şöyle böyle diye . Neyse bu işten vazgeçilmişti 2 hafta önce yine yapalım denilmiş . Eşimde günde 5 ekmek alıyordu dedi ki toplanan paradan düşeceğiz bende tamam hesabınızı tutarım ben dedim anlaştık 50 TL oldu bunlar bu işten vazgeçtiler . Ama o ay altın param resmen 50 TL eksik kalmıştı ve çeyrek yerine gram almak zorunda kaldım aradaki kalan fark ortada yenir bitirildi sinir olmuştum . Neyse bu ay para toplanacak çay kahve için 100 TL denilmiş canım kocam takkk yollamış parayı 50 TL düşecektik halbuki Arkadaşta ben geri yollarım demiş 2 hafta geçti yollamadı . Eşime msj yazdım iste parayı şimdi alışveriş yapılacak beşiği diğer ay alacaktık kampanya bitiyor mecbur bu ay alınacak rica ediyorum parayı bırakma dedim unutulup gidiyor hep olan bizim paralara Kızlar ya 2 ay evvel de dışarıda yemek yenilmişti bir karttan ödensin diye eşim hesabı Ödemiş herkes havale eft yaptı 1 kişi hariç oradan da 50 TL gitti .

Günaydın

Bizim de 1 Aralıkda İstanbulda arkadaşımın düğünü var, eğererkendoğum ya da herhangi bir sıkıntı olmazsa gidip birazda gezmek istiyorum çok özledim üniversiteyi İstanbul’da okumuştum..
benim yerimede gez canım

Ay kızlar
Bu faturaları nasıl düzenli ödüyorsunuz...
Bugünde eşimin gsm i evdeki internet ve elektrik ödedim yaklaşık 160 tl...
Bunların tarihi hep aynı olsa ya sinir geliyor bazen...
Bizim şöyle tüm fatura ödeme tarihleri ayın 15 inden sonra oluyor . Bende son ödemeyi beklemeden tamamını 15 inde ödüyorum. Yanlız eşimin Turkcell faturası 20 sinde kesiliyor hesap kesim onu 21 inde ödüyorum. Telefonumun not kısmında her ay gelir gider tablom oluyor ödediklerimin önüne tik atıyorum . Bir kere interneti ödemeyi unutmuşum hesapta fazla para kaldı diye seviniyordum baktım eksik ödeme var

Artık bende not alacağım hangisi hangi gün kesiliyor son ödeme tarihi ne ve en az kaç kerede ödeyebilirim ortak bi tarih tutturmak istiyorum. Böyle dağınık oluyor kafam karışıyor sanki fazla fatura ödüyormuşum gibi gelmeye başladı

Selam kızlar
Ev sil süpür toz al mutfağı topla derken öğle oldu valla,,, eşimin kuzeni gelecek biraz sonra
Mercimekli köfte
Salata
Ayran yapıcam

Tart pasta yaptım
Bi de sigara böreği kızartacam

Bugün bi ekmek alıcam

denicem canım çok seviyorum hamur işini ondan aldım zaten bu kadar kiloyu

dün akşam halılarım geldi yıkamadan 115 oraya verdim kızıma mısır aldım 120 gitti bugün yola çıkcaz yakıt parası karttan çektiririz annemlerle gitcez paylaşırız büyük ihtimalle

Ay amin arkadasim hemde 3 tane olmus ne guzel darisi basima Allahm isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin

Herkese harika bir gun diliyorum kizlar. Bugun cati kirilmaya baslandi kdv ile birlikte 15.900 tlye anlastik. Mutfak tezgahi bakmak icin geziyorum ama kafama gore bisi bulamadim. Ikea yapicam birazdan. Az once yemege 32.tl verdim. Smdilik bu kadae bu arada ev sahibi avukat fln dio sacmasapan o kdr haber vermemize ragmen hala 3 ay once mail atmadiniz derdinde o yizden bizde.avukat tutucaz ihtarneme ve vekalet parasi 650 tl herseyimiz zor oluyo

sende avukatım bu onunla görüşsün avukatınız falan desen belki geri adım atar ne tuhaf ev sahibi millet o kadar oturuyor para vermeden takıp gidiyor onlara hiçbişey olmuyor anlamıyorum ben bu sistemi

Merhaba kizlar, su siralar yogun bir kosusturma icindeyim. Haftasonu da calisacagim galiba. Bir hastaliktir gidiyor, herkese gecmis olsun, benim de kizim hastalandi, ates dusurucuyle atesini kontrol altinda tuttuk, elini kulagina goturuyordu, kulak enfeksiyonu mu acaba diye doktora goturduk ama degilmis. Hafta ici 13 dolar markette harcadim, baska harcamam olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…