- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.461
Herkese günaydınnnn
Dün 92tl harcadım. Arkadaşım ile yemek kahve çay derken güzel geçti . Sonra eşim geldi
Domates çorbaSı ,köfte, bulgurlu pırasa, yeşil salata yaptım yedik .
Cumartesi uçak ile İstanbul’a gideceğiz kısmetse ,bir kaç gün kalacağım biraz harcanmalı geçer. Ben de gezmiş olurum hem de ayrılmayız. 12 gün daha çalışacak kısmetse. otel de sıkılmazsam aslında hep kalmak istiyorum
Bizim şöyle tüm fatura ödeme tarihleri ayın 15 inden sonra oluyor . Bende son ödemeyi beklemeden tamamını 15 inde ödüyorum. Yanlız eşimin Turkcell faturası 20 sinde kesiliyor hesap kesim onu 21 inde ödüyorum. Telefonumun not kısmında her ay gelir gider tablom oluyor ödediklerimin önüne tik atıyorum . Bir kere interneti ödemeyi unutmuşumAy kızlar
Bu faturaları nasıl düzenli ödüyorsunuz...
Bugünde eşimin gsm i evdeki internet ve elektrik ödedim yaklaşık 160 tl...
Bunların tarihi hep aynı olsa ya sinir geliyor bazen...
sonra oluyor . Bende son ödemeyi beklemeden tamamını 15 inde ödüyorum. Yanlız eşimin Turkcell faturası 20 sinde kesiliyor hesap kesim onu 21 inde ödüyorum. Telefonumun not kısmında her ay gelir gider tablom oluyor ödediklerimin önüne tik atıyorum
denicem canım çok seviyorum hamur işini ondan aldım zaten bu kadar kiloyuCnm biraz karbonhidrat dan kısıp çiğ sebze yemelisin sadece limon dökerek salata ve çiğ sebzeler ve avcunun büyüklüğünde et ,balık ve tavuk . Sabahları da haşlanmış yumurtayı 2 tane tüketebilirsin. Tok tutuyor
Ay amin arkadasim hemde 3 tane olmus ne guzel darisi basima Allahm isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasinCanım her şeyin başı stres gerçekten eşimin teyzesinin 8 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı en son dedi napim olursa olur olmazsa olmaz dediği ayda hamile kaldı,,, şimdi 3 tane çocuğu var,,, rabbim sizin de evinize bebek nasip eylesin inşallahhhh
Otomatik odemeye al cnm en kolayi oyle hallediliyoAy kızlar
Bu faturaları nasıl düzenli ödüyorsunuz...
Bugünde eşimin gsm i evdeki internet ve elektrik ödedim yaklaşık 160 tl...
Bunların tarihi hep aynı olsa ya sinir geliyor bazen...
Hamur işi sevilmez mi :) ben de sana yazıyorum yapmak istediklerimi ama icraata geçmedim yiyorum makarna pilavlarıdenicem canım çok seviyorum hamur işini ondan aldım zaten bu kadar kiloyu
sen zayıfsın bence senin kilona düşsem diyet falan yapmamHamur işi sevilmez mi :) ben de sana yazıyorum yapmak istediklerimi ama icraata geçmedim yiyorum makarna pilavları
sende avukatım bu onunla görüşsün avukatınız falan desen belki geri adım atar ne tuhaf ev sahibi millet o kadar oturuyor para vermeden takıp gidiyor onlara hiçbişey olmuyor anlamıyorum ben bu sistemiHerkese harika bir gun diliyorum kizlar. Bugun cati kirilmaya baslandi kdv ile birlikte 15.900 tlye anlastik. Mutfak tezgahi bakmak icin geziyorum ama kafama gore bisi bulamadim. Ikea yapicam birazdan. Az once yemege 32.tl verdim. Smdilik bu kadae bu arada ev sahibi avukat fln dio sacmasapan o kdr haber vermemize ragmen hala 3 ay once mail atmadiniz derdinde o yizden bizde.avukat tutucaz ihtarneme ve vekalet parasi 650 tlherseyimiz zor oluyo
Gecmis olsun canim, simdi insallah daha iyidir oglun.Geçmiş olsun benim oglum da hasta hastanede yattık bugün. Kalabalik olmayan ortamda büyüyünce kalabalik yerde hasta oluyolar maalesef memlekete geldik hemen yine hasta oldu
Çok iyi canim bugun çok şükür ilaçlarını iciyo şuan dans ediyo cok şükürGecmis olsun canim, simdi insallah daha iyidir oglun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?