Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kaliteli bir Hindistan cevizi yağı almak istiyorum önereceğiniz bir marka var mı

Geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olabilir mi acaba bebekmiydi

Ay ben geldim ve yoruldum bugün neyse yarın 2 günlüğüne garnizon terk şehir dışına çıkıyoruz Kızlar ordu evi ayarlandı 1 gece kalacağız . Eşim eve geldi bugün yanlışlıkla annesini aramış sonra konuşmuşlar kv bebeğin adını ne koyacaksınız demiş eşim de söylemiş artık . Kv de önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş eşimde yok anne tek istiyoruz bunun için kimse bize darılmasın gücenmesin demiş ama kv bozulmuş eşim öyle söyledi . Yemekten sonra annesini yine aradı babama söyledin mi diye oda yok demiş ( inanmadım) neyse babasını aradı ablalarını benim annemleri öyle söylemiş bulunduk . Yemekten sonra da hava alalım dedik ordu evinde kahve içtik eve geldik 5 TL minik bir çanta hazırladım birkaç parça şey koydum çay demledim dizi izleyeceğim ohhh çok iyi oldu böyle ya

İyi akşamlar kızlar bugun yoğun gecti benimde dün nerdeyse sabahtan aksama kadar elektrik yoktu bise yapamamıştım bugun elektrik actim halılar gelcek diyorlardı bugun icin koltuk altı cektim iyi oldu cam önu aldim koyu renk biseler vardi bi makine oyle yikadim iki makine mutfak yollugu attim kurudular serdim banyo temizledim kiyma ici hazırladım yufkadan gül böreği yaptim aksam cay salata yedik oğlumla eşim gec gelcek oda gelince yer yarinda çaliscak sabah 9 gbi cikaris bizi eltime birakcak oglusla onda günümüz var 100 tl oraya vercem markette 5 lira havuç üzüm kuru sogan fln aldim az bu hafta iki üç gün harcamasız geçirmeyi düşünüyorum

Iyi akşamlar kızlar
Dışarda yemek 60tl
Kuaför 50tl
Hediye toka 20tl harcadım
Yorucu bir gündü duş aldım dinleniyorum
Mevsim temizliğine başlamak istiyorum
Hafta sonu da yoğun geçecek inş
Şehir dışına çıkacak kızlar iyi gezmeler, iyi alışverişler dilerim

Halıcilar gelces ddi gelmediler aradim bugun getirmezseniz p tesi getirin diye yarin geç gelebilirim eltimden pazartesi sererim olmadı dun oğlan durmadı avm deki oyun parkına çıkardık lcw uğradık esime indirimde kot tarzı pantolon aldık antep günleri açılmış 5 tl ye toz kuru sebze karışımı aldim 10 tl ye cezerye aldim tadı çok güzelmiş bide küçük kavonoz dut pekmezi aldim kansızlık var insallah iyi gelir durduk yere harcadım bu hafta pek alışveriş yapmak istemiyorum bakalim

sende avukatım bu onunla görüşsün avukatınız falan desen belki geri adım atar ne tuhaf ev sahibi millet o kadar oturuyor para vermeden takıp gidiyor onlara hiçbişey olmuyor anlamıyorum ben bu sistemi
Sorma cnm ya olan bize oluyor. Bi de isin komigi kendi evimizde kiradaydi annrmi kendi evimize yerlestiricektik kaidn cikmiyorum diyip tutturdu avukat aradi o konudada isterse kirasini verdikten snr 10 yil oturur hicbisi yapamazsiniz dio annem yok yere kiraya cikiyo tekrar allahtan teyzemlern evini tutuyo komedi yani. Ev sahibiykem hakli olmuyoruz kiraciyken hakli oomuyoruz ne bicim adelet anlamadm

Herkese mutlu huzurlu hafta sonlari
Bizde birazdan bi avm ye çıkacağız hava almaya ihtiyacımiz var.Artik evden bile midem bulandı.15 yıldır çalışma hayatının içinde olunca evde iş yapmadan zamanda geçmiyor ama iyice dışarıdan da soğudum degisik ruh halelerindeyim yani.Avm biraz harcamalı geçer yemek yiyeceğiz tabi ben yiyebilecekmiyim bilmiyorum.Oglan bi hava alsın oda bunaldı ev-okul-sınav üçlüsünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…