- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.481
Geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olabilir mi acaba bebekmiydiMerhaba kizlar, su siralar yogun bir kosusturma icindeyim. Haftasonu da calisacagim galiba. Bir hastaliktir gidiyor, herkese gecmis olsun, benim de kizim hastalandi, ates dusurucuyle atesini kontrol altinda tuttuk, elini kulagina goturuyordu, kulak enfeksiyonu mu acaba diye doktora goturduk ama degilmis. Hafta ici 13 dolar markette harcadim, baska harcamam olmadi.
Geçmiş olsun canim benimde oğlan nadir hasta oluyo ama anaokulunda çok olur diolar kalabalik yok sürekli bizdedeÇok iyi canim bugun çok şükür ilaçlarını iciyo şuan dans ediyo cok şükür
Evet 4.5 aylik, alttan iki disi bir hafta once cikardi, hastalik yeni geldi, oglum kresten getirdi, cunku oglumda hastalandi ama hafif atlatti.Geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olabilir mi acaba bebekmiydi
Sorma cnm ya olan bize oluyor. Bi de isin komigi kendi evimizde kiradaydi annrmi kendi evimize yerlestiricektik kaidn cikmiyorum diyip tutturdu avukat aradi o konudada isterse kirasini verdikten snr 10 yil oturur hicbisi yapamazsiniz dio annem yok yere kiraya cikiyo tekrar allahtan teyzemlern evini tutuyo komedi yani. Ev sahibiykem hakli olmuyoruz kiraciyken hakli oomuyoruz ne bicim adelet anlamadmsende avukatım bu onunla görüşsün avukatınız falan desen belki geri adım atar ne tuhaf ev sahibi millet o kadar oturuyor para vermeden takıp gidiyor onlara hiçbişey olmuyor anlamıyorum ben bu sistemi
Hakkınızda hayırlısı canımKizlar merhaba.
Yeni kararlar aldik. Yeni planlar, yeni ödemeler,yeni bütce planlarimiz...
Pazartesi detayli yazacagim
6 kasıma ertelendiZeynolin44 bebis nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?