Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam canlar bugun ki harcamalar;
1855 tl terasin seramik dosemeleri
700 tl iki salon bir koridor halisi
45 tl cigkofte
70 tl sinema ve misie vesaire
120 tl esime pantolon ve kazak
120 tl benzin
Yarin evden cikmayip sdc temizlik yapmak ostiyorum evden cikmak yoksa harcamada yok diyecegim bir gun olur umarm

Allah kabul etsin. Cnm bide akika kurbanı var araştır bak erkek için iki kız için bir tane kesilmesi gerekiyomus

Gayet normal hatta az bile harcamışsın. Ben hamileyken aldığım ürünlere bakıyorum bazen resmen 2 kat fiyatlı satılıyorlar şuan:)
Aynen ya 2 mağazaya baktık civil çok kalitesizdi çok az şey aldık oradan zor aldım birde yoruldum . E bebekten yaptık genel alışverişi orada bir kız buldum çalışan bana yardım eder misiniz dedim eşime de git kahve iç sen dedim ay kız öyle çok yardım etti ki sağ olsun benim hiç göremediğim ürünleri çıkarttı 27 TL ye tulum aldım şaka gibi resmen çok iyi oldu

Günaydın sabaha kadar bebek alışverişi yaptım rüyalarda öyle yorgunum ki hahahha çantamızı topladım . Dünki aldığım bazı tulumlar büyük görünüyor ama orada herkes yüzde 100 pamuk olduğu için çekecekler dediler diye aldım çekmezse yandık bebe çıplak kızlar geçen arkadaşımın kızı 3 aylık kucağıma aldı ay tulumun ne şık ne şirin bi bakayım derken etikette 6 ay yazıyordu satıcı kız haklı galiba diye aldım çekmezse bittik . Bu arada kv dün bizi hiç aramadı şehir dışında olduğumuzda kesin arardı iyi misiniz filan diye ben durum filan da atmadım ki görsün galiba bozuk bize eşime arasana anneni dedim baktım oda aramamış ben şok

Allah kabul etsin. Cnm bide akika kurbanı var araştır bak erkek için iki kız için bir tane kesilmesi gerekiyomus
amin bılıyorum canım akika kurbanının süresi daha geniş diye düşünerek adağı önce kesmek istedim onu da kesicem insAllah Allah nasip ederse

güle güle kullansın kuzucuk canım ben de ihtiyac oldukca gıdıp alıyorum cabuk büyüyorlar hamileyken aldıklarımında bedeni geldikce gıydırıyorum
2 buyuk kese küçülen çıktı bile şimdiden ah ne cabuk buyuyolar

Doğru valla çok çabuk büyüyorlar

naptınız canım neler aldınız alısverıs nası gecti
Tamamen kıyafet ve kişisel bakımı hallettim . Bir liste yapmıştım onun üzerinden aldım 0-3 ay 3-6 ay gibi aldım . Biberon avent almadım tavsiyeleri dinledim yanlız emziği avent air diye gittim avent soft aldım Allahım inşallah tutar içimden bir ses kv ile sorunlarımız var diyor kronik . Kendime de bir pijama aldım 2 tane evde var giyilmemiş hiç birde annem hediye almış . Bir polar sabahlık aldım 2 emzirme sütyeni 4 atlet 8 çorap gibi gibi emzirme önlüğü aldım

Selam kızlar oğlumla kahvaltı yaptık ortaliğı toparladım , oyuncaklar her dakika dağılıyor ev temiz de olsa :)

Öğleden sonra annem ve ablam gelecekler valla son dakika haber verdiler tam da cocuğu uyuttum, mutfaga girip ses de yapamıyorum şuan.

Çayın yanına bisey yapsam iyi olurdu. Ayrıca baktım ki evde şeker yok

Şekersiz bir tarifi olan varsa çok sevinirim :) yoksa kısır yapacağım

Kısır iyi fikir

gule gule kullan canım benim emzirme sütyeni candır ya o kadar kolaylıkki.emzikte bebısın keyfıne kalmıs canım ben de ıkı tane avent soft aldım nuk aldım hiçbirini almadı 4 ceşit biberon hıc bırını almadı bu arada ben hep gecelik kullandım hastanede evde gecelıkte al yanına canım emzirme özellikli olan var lcw de yandan acmalı en cok onu kullandım normal dogum olunca pansuman olmadıgından karından elbıse en rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…