- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.501
1100 TL harcama yaptım bugün birkaç eksik daha var 200 TL tutuyor onlarda yarın halledeceğim
Allah kabul etsin. Cnm bide akika kurbanı var araştır bak erkek için iki kız için bir tane kesilmesi gerekiyomusdün iki çeyrek bozdurdum kızlar 450den oğluşumun adak kurbanını kesmek istiyorum 100lira da ben ekledim nakit yok diye bekletiyordum içine sinmedi böyle, dayımların ihtiyacı var baska sehırdeler eft yaptım kesip etini onlar yiyecekler insAllah Rabbim kabul etsin
Aynen ya 2 mağazaya baktık civil çok kalitesizdi çok az şey aldık oradan zor aldım birde yoruldum . E bebekten yaptık genel alışverişi orada bir kız buldum çalışan bana yardım eder misiniz dedimGayet normal hatta az bile harcamışsın. Ben hamileyken aldığım ürünlere bakıyorum bazen resmen 2 kat fiyatlı satılıyorlar şuan:)
amin bılıyorum canım akika kurbanının süresi daha geniş diye düşünerek adağı önce kesmek istedim onu da kesicem insAllah Allah nasip ederseAllah kabul etsin. Cnm bide akika kurbanı var araştır bak erkek için iki kız için bir tane kesilmesi gerekiyomus
güle güle kullansın kuzucuk canım ben de ihtiyac oldukca gıdıp alıyorum cabuk büyüyorlar hamileyken aldıklarımında bedeni geldikce gıydırıyorumAynen ya 2 mağazaya baktık civil çok kalitesizdi çok az şey aldık oradan zor aldım birde yoruldum . E bebekten yaptık genel alışverişi orada bir kız buldum çalışan bana yardım eder misiniz dedimeşime de git kahve iç sen dedim ay kız öyle çok yardım etti ki sağ olsun benim hiç göremediğim ürünleri çıkarttı 27 TL ye tulum aldım şaka gibi resmen çok iyi oldu
Doğru valla çok çabuk büyüyorlargüle güle kullansın kuzucuk canım ben de ihtiyac oldukca gıdıp alıyorum cabuk büyüyorlar hamileyken aldıklarımında bedeni geldikce gıydırıyorum
2 buyuk kese küçülen çıktı bile şimdiden ah ne cabuk buyuyolar
naptınız canım neler aldınız alısverıs nası gectiDoğru valla çok çabuk büyüyorlar ❤
Tamamen kıyafet ve kişisel bakımı hallettim . Bir liste yapmıştım onun üzerinden aldım 0-3 ay 3-6 ay gibi aldım . Biberon avent almadım tavsiyeleri dinledimnaptınız canım neler aldınız alısverıs nası gecti
Kısır iyi fikirSelam kızlar oğlumla kahvaltı yaptık ortaliğı toparladım , oyuncaklar her dakika dağılıyor ev temiz de olsa :)
Öğleden sonra annem ve ablam gelecekler valla son dakika haber verdiler tam da cocuğu uyuttum, mutfaga girip ses de yapamıyorum şuan.
Çayın yanına bisey yapsam iyi olurdu. Ayrıca baktım ki evde şeker yok
Şekersiz bir tarifi olan varsa çok sevinirim :) yoksa kısır yapacağım
Kısır iyi fikir
gule gule kullan canım benim emzirme sütyeni candır ya o kadar kolaylıkki.emzikte bebısın keyfıne kalmıs canım ben de ıkı tane avent soft aldım nuk aldım hiçbirini almadı 4 ceşit biberon hıc bırını almadıTamamen kıyafet ve kişisel bakımı hallettim . Bir liste yapmıştım onun üzerinden aldım 0-3 ay 3-6 ay gibi aldım . Biberon avent almadım tavsiyeleri dinledimyanlız emziği avent air diye gittim avent soft aldım Allahım inşallah tutar içimden bir ses kv ile sorunlarımız var diyor kronik . Kendime de bir pijama aldım 2 tane evde var giyilmemiş hiç birde annem hediye almış . Bir polar sabahlık aldım 2 emzirme sütyeni 4 atlet 8 çorap gibi gibi emzirme önlüğü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?