- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.701
Lastiklere ben bakıyorum çok pahalı yaGünaydın herkese
havaların soğumasıyla birlikte bir de kış lastiği olayımız çıktı, yağışlar başladı.
Ne kadara patlar acaba meraktayımmm
Lastiklere ben bakıyorum çok pahalı yaburada kar yağıp kış olmadığı için bu sene biz yeni arabaya lastik almaktan vazgeçtik . Diğer arabanının kini de sattık zaten . Normalde izne gidecek olduğumuz için Kayseri Malatya arası da feci olduğu için lastik çok lazımdı ben korkuyordum kullanırken . Bu sene bebek olduğu için izne gidemiyoruz ( çok mutluyum gidemediğimiz için ) lastik almadık . Gitti gidiyordan hepsi buradadan mesajlar mailler geliyor gözüme çarpıyor pahalı
Yok canim her ay maas gibi yatacak cok teşekkür ederim cok sevindim vallaay ck sevındım canım hesabınızdaki para duruyomuymus bari yoksa maas gıbımı cekıceksiniz
yeminle ck sevındım ya bunalmıstın sen de
Ticarilere zorunlu diye biliyorum ben yanlız siz Ankara’daydınız dimi orada kesin şartşehir içinde de olsa zorunlu değil mi ben zorunlu zannediyorum
Evet eşim de çok sevdi küçük maymunları.A Alya_sura88 maymunlar cok komikti. Yavrulari filan vardi. Surekli yiyorlardi
Senin için çok mutlu oldumYok canim her ay maas gibi yatacak cok teşekkür ederim cok sevindim valla
Çok sevindim canımcım aklın yolu bir.Kizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum
Amiiin canim allah razı olsunSenin için çok mutlu oldumsabah mesajını okudum oh be dedim Allah kimseyi zor durumda bırakmasın
Cook teşekkür ederim canım benim bende sizin adınıza cok sevindim ❤❤ hayvanat bahçesine gitmiştik bu yaz bizde onları görmek heycan vericiydi benim içinde ama üzüldüm de aynı zamandaÇok sevindim canımcım aklın yolu bir.
Süper bir gelişme olmuş çok çok sevindim.
Biz de işsizlik maaşı ve annemin desteği ile geçinmeye başladık biliyorsun.
Bu ay eşim çalıştı bir iş için tanıdığına mühendislik hizmeti veriyor. Bizim de paramız aralıkta yatacak. Kış zor geçecek diye düşünüyordum ilaç gibi geldi. Hem de İstanbul havası almış oldum. Darıcaya Hayvanat bahçesine gittik falan. Bize de değişiklik oldu :)
Canım biz devlet hastanesine gittik, normal göz bölümünden aldık randevuyu, yetişkinlerde olduğu gibi bebeklerde göz ölçümü yapılmadı .. doktor kontrol etti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama 4/6 aylıkken tekrar gelmemezi istedi.. daha net bir sonuç alırız dediHangi bolumden aldiniz canim randevuyu yenidogan göz icin
Cok sukurHastaneden döndük, bebişi emzirip uyuttum.. kahvaltı yaptık eşimle.. Göz muayenesi ve kalça ultrasonununda çok şükür bir sıkıntı çıkmadı..
İnşallah canımCok sukur
Darisi bize
Kalca ultrasonu kac gunlukken yapildi
Evet aynı üzüntü bizde de oldu hayvanların da psikolojisi bozuktu. Ama bir yandan da yakından görebilmenin heyecanı vardı.Cook teşekkür ederim canım benim bende sizin adınıza cok sevindim ❤❤ hayvanat bahçesine gitmiştik bu yaz bizde onları görmek heycan vericiydi benim içinde ama üzüldüm de aynı zamanda
Evet aynı üzüntü bizde de oldu hayvanların da psikolojisi bozuktu. Ama bir yandan da yakından görebilmenin heyecanı vardı.
Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.
Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
2bin liraya anlastik aylik. Birkac ay gelsin bakalim.
2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.
Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
Yardımcı alarak İyi yapmışsın canım, iki çocukla zor olmalı gerçekten..Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?