Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese
havaların soğumasıyla birlikte bir de kış lastiği olayımız çıktı, yağışlar başladı.
Ne kadara patlar acaba meraktayımmm
Lastiklere ben bakıyorum çok pahalı ya burada kar yağıp kış olmadığı için bu sene biz yeni arabaya lastik almaktan vazgeçtik . Diğer arabanının kini de sattık zaten . Normalde izne gidecek olduğumuz için Kayseri Malatya arası da feci olduğu için lastik çok lazımdı ben korkuyordum kullanırken . Bu sene bebek olduğu için izne gidemiyoruz ( çok mutluyum gidemediğimiz için ) lastik almadık . Gitti gidiyordan hepsi buradadan mesajlar mailler geliyor gözüme çarpıyor pahalı

şehir içinde de olsa zorunlu değil mi ben zorunlu zannediyorum

Çok sevindim canımcım aklın yolu bir.
Süper bir gelişme olmuş çok çok sevindim.
Biz de işsizlik maaşı ve annemin desteği ile geçinmeye başladık biliyorsun.
Bu ay eşim çalıştı bir iş için tanıdığına mühendislik hizmeti veriyor. Bizim de paramız aralıkta yatacak. Kış zor geçecek diye düşünüyordum ilaç gibi geldi. Hem de İstanbul havası almış oldum. Darıcaya Hayvanat bahçesine gittik falan. Bize de değişiklik oldu :)

Cook teşekkür ederim canım benim bende sizin adınıza cok sevindim ❤❤ hayvanat bahçesine gitmiştik bu yaz bizde onları görmek heycan vericiydi benim içinde ama üzüldüm de aynı zamanda

Hangi bolumden aldiniz canim randevuyu yenidogan göz icin
Canım biz devlet hastanesine gittik, normal göz bölümünden aldık randevuyu, yetişkinlerde olduğu gibi bebeklerde göz ölçümü yapılmadı .. doktor kontrol etti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama 4/6 aylıkken tekrar gelmemezi istedi.. daha net bir sonuç alırız dedi

Cok sukur
Darisi bize
Kalca ultrasonu kac gunlukken yapildi
İnşallah canım
Bugün 40 günlük oldu bebeğim
Şanslıydık ki, randevuyu aldığımz gibi muayenesi bir saat içinde oldu.. kalça usg si için, internet üzerinden randevu alınmıyor devlet hastanesinde.. hastaneden gidip alınıyor, devlete gidersen bilgin olsun

Cook teşekkür ederim canım benim bende sizin adınıza cok sevindim ❤❤ hayvanat bahçesine gitmiştik bu yaz bizde onları görmek heycan vericiydi benim içinde ama üzüldüm de aynı zamanda
Evet aynı üzüntü bizde de oldu hayvanların da psikolojisi bozuktu. Ama bir yandan da yakından görebilmenin heyecanı vardı.

Evet aynı üzüntü bizde de oldu hayvanların da psikolojisi bozuktu. Ama bir yandan da yakından görebilmenin heyecanı vardı.

Yaa aynısı bizde oldu yunus havuzları ile ilgili bir sürü şey okudum ama kızımı kıramadığım için gittik... Neyseki gösteri saati değildi kişi başı 100 tl vermek yerine 20 tl verip havuzda serbest takılırlarken görüp çıktık 5 dakika.

Sil süpür yaptım Kızlar annemle konuştum sonra kargom geldi .Porland dan takımım bozulmuştu parça satın aldık kargo ile yolladı fabrika öyle güzel kolilenmiş ki hiç birşey olmadan sapasağlam geldi . Annemde zeytin yapıyormuş sana da getiririm becerirsem dedi istemiyorum dedim . Oğlum için isimli battaniye siparişi veriyor sadece onu kabul ettim bana pijama takımı hediye almış birde bilekliğimi oğlumun künyesi hazırdı zaten onu vermişti . Ispanak ıslattım birazdan yıkayacağım . Karşı dairem kiraya verildi galiba insanlar girip çıkmaya başladılar arkadaşım yan binada oturuyor balkondan görmüş bana yazdı bende fark etmiştim zaten hayırlı insanlar gelsin diye dua ediyorum . Bugün harcama yapmayacağız. Dün gece omega 3 siparişi vermiştim 53 TL

2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.

Bir kızım var 8 aylık, 3,5 aylık olduğundan beri çalışıyorum sabah 8 evden çıkış 8 eve giriş.
Eşim haftasonuda çalışıyor kızı tutta bir iş yapayım diyemiyorum malesef
Annem bakıyor kızıma işteyken, haftasonuda anneme bırakmak istemiyorum kadıncağızında işi gücü oluyor sonuçta
Birde süt izni bitince cumartesileride işe gideceğim, nasıl olacak kara kara düşünüyorum
Ev dağınık, kış geldi kışlıkları çıkaramadım daha
Allahım sağlık versinde hallolur herşey, çok takmamak lazım yoksa herşey daha kötü bir hal alıyor

Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.

Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
2bin liraya anlastik aylik. Birkac ay gelsin bakalim.
Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.

Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
2bin liraya anlastik aylik. Birkac ay gelsin bakalim.
Yardımcı alarak İyi yapmışsın canım, iki çocukla zor olmalı gerçekten..
Bana da ya annem yada görümcem geliyor,
Allah razı olsun onlardan çok dua ediyorum..
Bebeğim gündüzleri hiç uyumadığı gibi, çok huzsuzdu, yemek yapmak iş yapmayı bırak lavaboya zor gidiyordum.. şimdi çok şükür düzeldi biraz.. eşim 3 gibi geliyor eve, o geldikten sonra çok rahatlıyorum, herşeyi beraber yapıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…