- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.721
Pure bende öyleydi deli gibi geziyordu heleki oğlum kucukken sabaha kadar uyumazdi ev darma duman uykusuzluk ev yemek zor yapıyordum zamanla geçiyor tek çocuk hiç çocuk yok demek onu bilmeliymisiz2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
Kizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.
Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
2bin liraya anlastik aylik. Birkac ay gelsin bakalim.
Senin adina cok sevindim canim, annenin anlayisla karsilayacagi belliydi.Kizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum
Bir seyi merak ettim, bu goz muayenesi bebeklerimizi rutin doktora goturdugumuzde yaptiklari muayeneden farkli mi oluyor, ben daha 5 aylik kizimi hic ayriyetten goz icin goturmedim de merak ettim. Normal kontrolunde doktor gozune mercek gibi bir sey tutup bakiyor sadece.Günaydın herkese
Bugün bebeğimin göz muayenesi var 9 da
Hastahane yakın Allah’tan
8:30 da çıksak çok rahat yetişirz..
Yetisiyorum diyen yalan soyler, ya da sansina cocuklari cok uysaldir ya da annenin gizli bir super gucu vardir. Ben yetisemiyorum, ki esimin de benim kadar sorumlulugu vardir, birimiz bir sey yaparken digerinin oturdugu nadirdir ama istedigim duzeni ben de kuramadim daha. Yemekleri toplu yapiyoruz, o biraz haftaici isimizi hafifletiyor. Bazen her seyi birakip bebegi kucagima alip oglanla oyun oynuyorum.2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
2aylık yeni olmustu annemler kv sehır dısına gttıler oglusla aksama kadar evde yalnızdık dısarıda cıkamıyoruz ayy bıde aglıyodu hep bı gun o kadar bunaldımki sıkıstım pusetle banyoya götürecektım cocugu dusunBirisini bulmak en iyisi olmuş . Bende kimseyi istemiyorum aynen hatta doğumdan sonra herkesi nasıl evlerine gönderirim diye planlar yapmaya başladım
Çok sağol canımSenin adina cok sevindim canim, annenin anlayisla karsilayacagi belliydi.
biz 5.gün götürdük sadece dr 4-6ayda tekrar göz muayenesı yaptırın dedı yanlıs hatırlamıyosam. bu zamana kadar şaşılık yada görmeme farkederseniz getırın demıstıBir seyi merak ettim, bu goz muayenesi bebeklerimizi rutin doktora goturdugumuzde yaptiklari muayeneden farkli mi oluyor, ben daha 5 aylik kizimi hic ayriyetten goz icin goturmedim de merak ettim. Normal kontrolunde doktor gozune mercek gibi bir sey tutup bakiyor sadece.
Mecbur hayatım mecbur2aylık yeni olmustu annemler kv sehır dısına gttıler oglusla aksama kadar evde yalnızdık dısarıda cıkamıyoruz ayy bıde aglıyodu hep bı gun o kadar bunaldımki sıkıstım pusetle banyoya götürecektım cocugu dusunsımdı cok sukur daha ıyı duzenı ama baslarda kımse olmadıgını ben kendı adıma dusunemıyorum tugcıs becerenı alkıslarım valla.gerci gece gunduz cok sukur ılgılendım gece hatta hıc annemleri bi kere uyandırmadk sabaha kadar oturunca bıle ama gunduz destekleri bile bana cok ıyı gelıyordu yemeği yapıyor Allah razı olsun mesela
Hoşgeldin canım inşallah hedefini tutturursunMerhaba dün 10 tl attım. Bu benim 60 hafta kumbaram ama 60 hafta değil de Temmuz bire kadar bitirme hedefim var. Normal de 2 hafta oldu ama 4 haftalık kısmı attım. Bir de başka kumbaram var ama o böyle 60 hafta ama mesela 1 hafta 3 tl ise 2.hafta 10 tl olabiliyor yani o kafaya göre bir planda biraz
Ayyyyy çok sevindim canımYok canim her ay maas gibi yatacak cok teşekkür ederim cok sevindim valla
Canım çok iyi olmuş hem çocuklarla vakit geçirebilirsinKizlar iyice depresyona girecegim bu gidisle. Yetisemiyorum hicbirseye.
Bir yardimci ayarladik. Hergun gelecek. Gunluk temizlik yapacak ve yemek yapacak. Oglani okula birakip alacak. .
2bin liraya anlastik aylik. Birkac ay gelsin bakalim.
ayy senin kv de bi alem 2 gün mü durulur yaa kızın bide isterse sehirdısı olsun ben istemem gidin demedikçe gidilirmiMecbur hayatım mecburbenim kv kendi evinde yemek yapıyor mu ki benim evde yapsın 10 gün ev süpürmüyor ya bir yemeği 3 gün yediriyor biz farklı şehirdeyiz mecbur gidecekler ki gitsinler zaten . 2 hafta önce galiba kv nin eltisinin gelini doğum yaptı yenge ona gitti hasta kv sini de benim kv ye bıraktı . Dün eşime dedim ki yengen gelmiş mi şehir dışından gelinin 40 ını çıkaracak herhalde öyle gelecek dedim . Eşimde yok daha dönmemiş galiba dedi bende lohusa bakmak zor özen ister dedim yemek yapılacak temizlik ütü geline yardım zor dedim eşimde diyor ki benim annemde hiç beceremez var ya bunları evet dedim görümcem doğum yaptı kv 2 gün kaldı şehir dışındaydı kız . Kv koşa koşa geri döndü görümcem annesi döndü kv si ile başbaşa kaldı diye lohusa depresyonu geçirdi intiharı düşündüm diye anlattı herkese
Bir seyi merak ettim, bu goz muayenesi bebeklerimizi rutin doktora goturdugumuzde yaptiklari muayeneden farkli mi oluyor, ben daha 5 aylik kizimi hic ayriyetten goz icin goturmedim de merak ettim. Normal kontrolunde doktor gozune mercek gibi bir sey tutup bakiyor sadece.
[/QUOT] yok çok farklı değil, bizmkini de mercek gibi bişeyle baktı.
Benim kv sorumluluk almak istemez hiç kız kendi kv si ile aynı apartmanda yaşıyor diye bıraktı geldi kızı . Ben de kimseyi istemiyorum uzun süreli kendi annem kalsa kv de gitmez annem hangimize bakacak kv hiç birşey yapmıyorayy senin kv de bi alem 2 gün mü durulur yaa kızın bide isterse sehirdısı olsun ben istemem gidin demedikçe gidilirmi
sen daha iyisini bilirsin canım ama kv ayıp edıyomus torunu sonucta oyle sey olurmuBenim kv sorumluluk almak istemez hiç kız kendi kv si ile aynı apartmanda yaşıyor diye bıraktı geldi kızı . Ben de kimseyi istemiyorum uzun süreli kendi annem kalsa kv de gitmez annem hangimize bakacak kv hiç birşey yapmıyor
Görümcem ağlayarak anlatıyordu bunu . O yüzden içime bi sinir doldu bende kalmak istese bile ben kalsın istemiyorum ayrımcılık yapmayıp kızında da kalacaktı onu kv si ile bırakmayacaktı. Ki kız 34. Haftada doğum yaptı bebeğin çene kasları gelişmediği için anne sütü alamadısen daha iyisini bilirsin canım ama kv ayıp edıyomus torunu sonucta oyle sey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?