- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.741
Çok sevindim Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin :) en son okuduğumda hamile olabilirim gibi konuşuyordun uzun zamandır yazmıyordum çok sevindim :)Kizlar merhaba
Benim prenses geldi.
Cok sukur cok saglikliyiz. Yarin evimizde olacagiz insalah.
Hafif sancim vardi oyle hissediyordum. ama nstde cikti. Ayrica acilmamda baslamis. Doktorlar beklemenin alemi yok zaten sezeryan olacaktim.
Guzel tatli bir prensesimiz oldu cok sukur
Sevindim senin adınaKizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum
Sağolasın canımSevindim senin adına
Kakao yağı hindistan cevizi yağı iyi oluyomus . Mus diyorum ki hic bisey surmemistim ben bebe yağı suruyodum duştan çıkmadan. Son ayimda tayinimiz çıktı biz evimde dogum yapamiycam doguda nereye gidicez falan filan derken hic bisey sürmedim catur çutur çatladımMerhaba herkese
Bugün sıfır harcama
Hamişlerden ve bebeğini kucağına alanlardan bir fikir rica ediyorum.Ilk oğlumda çatlağım sadece kasığimda tek bir yerde oldu,bebek yağı ve badem yağı kullanmıştım ama badem yağının tüylenmeye sebep olduğunu çok sonraları duydum.tabi 10 yıl önce akilli telefon da Yok teknoloji de bukadar aktif kullanılmıyordu ozamanin cahilliği oldu Bana ☺
Şimdi çatlak için ve yumuşatmak için be kullanacağımı bilemiyorum.Zayifim ve iç karnim olmadığı için göbeğim çıkmaya başladı,artık biseylere başlamalıyım tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Bu arada reklamlarda sıkça bio oil görüyorum.Birde hindistan cevizi yagi da aklımda ama kullanilirmi tam emin olamadım.Off ya bu işler zordu hepsini unutmuştum.Tek endişem yanlış birşey yaparım veya kullanırım bebeğime zararı olur diye
Ya benim tek bir yerde oldu tam kasiğimda onu resmen yırtilitken hissettimKakao yağı hindistan cevizi yağı iyi oluyomus . Mus diyorum ki hic bisey surmemistim ben bebe yağı suruyodum duştan çıkmadan. Son ayimda tayinimiz çıktı biz evimde dogum yapamiycam doguda nereye gidicez falan filan derken hic bisey sürmedim catur çutur çatladımilerde lazer yaptircem para biriktirdiyim de
Evet önemli olan nemlendirmek canım. Benim o kadar çok ki belimde karnımda bide derin bi şekilde o kadar çok kiloda almamıştım aslındaYa benim tek bir yerde oldu tam kasiğimda onu resmen yırtilitken hissettimBirde çatlaktan ziyade birşeyle nemlendirmek,yumuşak tutmak gerekiyor çünkü gerildikçe acıyordu kuru olunca.
Önerilerine bakıp incelicem teşekkür ederim.
Inşallah sende istediğin vakitte lazerini yaptirirsin
Canları sağ olsun da yeterki çatlağın falan çözümü var bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?