Bugün ne aldin kaç tl harcadin

20 tl harcadim pek disari çıkmadık hava çok soğuk iki gündür bugun gündüz oglusun yikadim orda bende dus aldim geldim sindi kumbara ya bi 10 luk yaticam yarin eşim evde olur birlikte kahvalti ederiz şükür bi ekmek lazım var kahvaltilik amcası muz getirmiş baya evlerine bizede 1 kilo verdiler nerdeyse ogluş seviyo diye keselerine bereket

Çok sevindim Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin :) en son okuduğumda hamile olabilirim gibi konuşuyordun uzun zamandır yazmıyordum çok sevindim :)

Selam kızlar günaydın

Bulaşık makinasını yerleştirdim çamaşır attım makinaya yıkanıyor ortalığı topladım büyük kızımı kursa yolladım küçük minnoşumu uyutuyorum şimdi bende uyuyacam biraz sabah çok erken uyandık

Bugün market alışverişim var umarım çok harcamam

Kızlarrrr selam
İstanbul Gebze maceram 1800TL ye mal oldu.
Otel günlük 120tl +uçak(Gidiş 450TL DÖNÜŞ 130TL)+yemek +ev hediyesi diye 100tl+ hayvanat bahçesi ücreti + 30tl toplu taşıma
Yarın dönüyorum kısmetse.
Eşimin masraflarını firma karşılıyor.
Kredi kartları ,faturalar Ve gıda için ödemeleri yaptıktan sonra elimize 3binTL kadar tahmini bir miktar kalacak.
Vadeliye koyarız. Lazım oldukça kenarda kullanacak paramız olmuş olacak. :)

Tünaydın kızlar

İlaçlardan biri oğluma baya uyku yaptı, yan etkilerinde yazıyor zaten. Doğduğundan beri ilk kez bu kadar uzun saatler uyuyor bana da bahane oldu bende uyuyorum :)) sabah 10da uyandık bizim için baya geç bir saat.

Bugün hava biraz ılık, birazdan dısarı çikaracağım biraz hava alalım oglumla.

Markete de uğrarız biraz meyve sebze vs almam lazım, bakalım ne kadar tutacak

Slm kızlar
Biz taşındık sonunda yerleştik sayılır
Paralar su gibi gidiyor
2800 bosch ankastre fırın ocak
300 tl ciktigimiz ev için boya fırça v.s
400 tl arıtma sök tak temizligine verdik
Eşimin arkadaşı evi taşıdı boyayida o yapıyor ona ne kadar verecek bilmiyorum
Fon perde diktiricem salon için ona gider 300

Selam sabah markette 16 TL harcadık tüm gün evdeydik misafir gelecek onları bekliyoruz profiterol yaptım bende bu sondan bir önceki misafir sezonu kapatıyoruz devre arası başlıyor

Sevindim senin adına

Merhaba herkese
Bugün sıfır harcama
Hamişlerden ve bebeğini kucağına alanlardan bir fikir rica ediyorum.Ilk oğlumda çatlağım sadece kasığimda tek bir yerde oldu,bebek yağı ve badem yağı kullanmıştım ama badem yağının tüylenmeye sebep olduğunu çok sonraları duydum.tabi 10 yıl önce akilli telefon da Yok teknoloji de bukadar aktif kullanılmıyordu ozamanin cahilliği oldu Bana ☺
Şimdi çatlak için ve yumuşatmak için be kullanacağımı bilemiyorum.Zayifim ve iç karnim olmadığı için göbeğim çıkmaya başladı,artık biseylere başlamalıyım tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Bu arada reklamlarda sıkça bio oil görüyorum.Birde hindistan cevizi yagi da aklımda ama kullanilirmi tam emin olamadım.Off ya bu işler zordu hepsini unutmuştum.Tek endişem yanlış birşey yaparım veya kullanırım bebeğime zararı olur diye

Kakao yağı hindistan cevizi yağı iyi oluyomus . Mus diyorum ki hic bisey surmemistim ben bebe yağı suruyodum duştan çıkmadan. Son ayimda tayinimiz çıktı biz evimde dogum yapamiycam doguda nereye gidicez falan filan derken hic bisey sürmedim catur çutur çatladım ilerde lazer yaptircem para biriktirdiyim de

Selam kızlar
Hiç para harcamadım
Oturma odası mutfak temizliği yaptım, salonun sadece camı nı sildim, yarın detay yaparım, kolum çok ağrıdı, dinleniyorum.
Ütü var koca bir yığın umarım yarın eşim yapar
Çocuk büyütürken yardımcı almak iyi fikir insana destek oluyor.
Patlıcan kozleyip alinazik yaparım, yanına da makarna düşünüyorum

Ya benim tek bir yerde oldu tam kasiğimda onu resmen yırtilitken hissettim Birde çatlaktan ziyade birşeyle nemlendirmek,yumuşak tutmak gerekiyor çünkü gerildikçe acıyordu kuru olunca.
Önerilerine bakıp incelicem teşekkür ederim.
Inşallah sende istediğin vakitte lazerini yaptirirsin
Canları sağ olsun da yeterki çatlağın falan çözümü var bir şekilde

Evet önemli olan nemlendirmek canım. Benim o kadar çok ki belimde karnımda bide derin bi şekilde o kadar çok kiloda almamıştım aslında

Sanırım biraz genetik bu olay benim annemde hiç yok... benim ilk 29-30 haftalık doğduğu için doğruluğu kanıtlanmış bir tecrübem yok karnım büyüyemeden sezeryan oldu çünkü... Bakalım bunda ne olacak herhangi birşey sürmüyorum ama evde kantaron badem Hindistan cevizi zeytinyağ ne ararsan var duş sonrası banyo dolabına koysam sürülebilir akla düştükçe... Hindistan cevizini öneriyorlar instagramda fln daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…