Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugünkü harcama

Süt,,, bebek bezi,,,2 kakao,,,, ekmek,,,,,1 litre yağ,,,,yağlı kağıt,,,,bulaşık makinası tuzu,,,,sosis,,,,patatesli börek

Toplam harcama 70 tl
canım sosis türü ürünleri yememeye çalışın bende çok seviyorum ama almıyoruz mide bağırsak rahatsizliklari yapıyor içinde ne olduğu belli değil

Ohhhh cqnım güle güle oturun
Kız lazerle geçiyor mu ki benim de çatlağım var da
Ohhhhh mis missssss

canım sosis türü ürünleri yememeye çalışın bende çok seviyorum ama almıyoruz mide bağırsak rahatsizliklari yapıyor içinde ne olduğu belli değil
Çok haklısın ama yemeden duramıyoruz bu yine de azalttığım halimiz arada bir alıyorum gerçi eşime kalsa hergün alacak ama

Hayırlı uğurlu olsun mutlulukla oturun inşallah

55 tl ile günü kapadım

Muz, köy biberi, kapya biber, ıspanak,taze soğan,sıkmalık portakal,beyaz peynir, yoğurt, ekmek.

Yaz sebzelerinin fiyatı artıyor anlıyorum ama kış sebzeleri de çok pahalı şuan. Ne zaman ucuzlayacak acaba. Resmen tane ile alıyorum herşeyi haftalık ne kadar tüketirim diye düşünerek.

Ben şuan bebe yağı kullanıyorum daha çatlamadım inşallah çatlamam . Hindistan cevizi yağı kullan bence onun hiç bir zararı yok . Ben onu kullanacaktım kokusunu sevmiyorum birde burası sıcaktı ya üzerimde o koku olur sevmem dedim . Ama oğluma losyon yerine Hindistan cevizi yağı aldım onu kullanacağım inşallah

Herkese merhaba dün misafirim çok güzeldi herşey güzel gitti yorulmadım da . Benim yorulma olayım tamamen misafire bağlı oluyor bir kere daha anlamış olduk bunu . Arkadaşım kabak tatlısı yapmış sağ olsun benim hazır şeyler sevmediğimi bildiği için . Diğer arkadaşımda minik poaçalar yapmış bende profiterol yapmıştım çok güzel geçti . Bugün sabah ta gece geç yattık ama erken kalktık her zamanki gibi bulaşık makinası çalıştırdım arkadaşım davet etti eşim evde oyun oynuyordu bende az ona gittim geldim makina boşalttım masa hazırladım salata yaptım balkon yıkadım eşim Hamsi almaya gitti 5 TL ekstra verince pişiriyorlar da evimiz uygun değil kızartamıyorum . Aramış ki 3 yere gittim hamsi yok istavrit var diye bende olur dedim . İnşallah bebeğe zararlı bir balık değildir bir kere yiyeyim doktora danışacağım merak ettim . Yemekten sonra dışarı çıkacağız avm ye gitmek istiyorum biraz market alışverişi de yapacağız karşı daire tutulmuş ilk gören kişi tuttu şaka gibi 850 TL ye hafta içi taşınırlar allahım iyi olsunlar diye dua ediyorum. Eğer onlar olmasaydı dün gelen arkadaşımız yan apartmanda ama evi çok küçüktü onlar geleceklerdi kısmet . Bu arada hesap kitap yaptım haftalık mutfağa 300 TL ayırmıştım 360 TL param kalıyor gram alacaktım . Eşime dedim ki az kemerleri sıkalım 2 hafta dan 50 şer TL ayıralım çeyrek alalım sonra ihtiyaç olur dedim oda haklısın dedi bakalım becerirsek

Bende hindistan cevizinin kokusunu ve kendisini hic sevmiyorumve hiç bir kokuyla aram iyi değil hamilelik süreci başladığından beri.En son dün eşime birdaha bu evde parfüm sıkarsan atarım bütün parfümlerini diye carladim.Ama 5 dakika geçmedi çıkarttım ne var yok midede.Topladi parfüm,losyon ne varsa getirdi hepsini işe bugün.Birde diyo ki sadece traş köpüğum kaldı o bari kalsin olurmu diye soruyor
sonradan acıdım adamaAma yapicak hiç bir şeyim yok 7/24 Midem ağzımda geziyorum.

Ben yarın inşallah 2 ay aradan sonra iş başı yapıyorumrapor sebebiyle yaklaşık 500 tl +500 zarardayım 2 aydir kesinti var.Hastane ve ilaç masrafları da 2 aydir 1000 tl oldu.Saglik olsun minnoş iyi olsun toparlanicaz inşallah Dün itibariyle doğalgazida ısınmak için açtık.En çok korktuğum fatura d.gaz faturasi oldu hep
Bu arada kayınvalidemin eski bir komşunun kızı vefaat etmiş 27 yaşında hastanede hemşireydi.Esinden boşanmıştı Sani rim 6-7 yaşlarında da bir kızı vardı.olen Kizin babasıda yıllar önce kalp krizinden ölmüş.
Eşim küçükken bizden küçüklerdi abi abla derledi bizim evden çıkmazlardı diye her zaman anlatırdı bitisik komşularıymış yıllarca.
Kızda arada x abi diye eşime sosyal medyadan yazıyordu hal hatır soruyordu.cok üzüldük şaşkiniz,Rabbim kimseyi evlat acısıyla(annesine sabir versin) ve kimseyide annesiz bırakmasın insallahhhh

Annemde kardeşim de koku filan kalmıyor diyorlar inanmıyorum onlara kavanozu açıp denemedim bile

Kızlarrrrrrr merhaba
Evimizdeyiz
Buzluktan et çıkardım kavuruyorum ayrıca bamya çıkardım konserve domates ile pişirdim hemen.
Bugün biraz akşam yemeği geç olacak. Duş aldım. Valizleri boşaltıyorum yarın 2-3 makina çalışır. Eşim tekrar gidebilir 3-4günlüğüne. Kendim kalırım artık. Bahane ile gezmiş olduk.
Aralık ayının inş ilk günlerinde yatar maaşımız. Elimizdekiler ile kredi kartlarını öderiz gene kart ile harcama yaparız. Aralıkta da öder artanı güvence gibi tutarız kenarda.
Evi temizleyip gitmiştim yarın banyoları tekrar temizlerim.
Doğalgazı en düşük derecede bırakmışız allahtan. Gelince açtık daha ısınmadı evimiz. Ama bu ay doğalgaz Faturamız 8gün daha eksik olur az öderiz :) ay eve gelince bir keyiflendim. Bu hafta eşim giderse akşam girls night yaparız arkadaşlarım ile yer içeriz. Pazar doğum günüm erkenden kozlarla güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…