Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Marketlerde ve balık toplam 110 TL harcadık dışarı çıkmak istiyorum çıkınca yoruluyorum anında uykum filan geliyor bebe gibi eve geldik aldıklarımızı yerleştirdim çay koyduk tlc de temizlik Avcılar izliyoruz çayı içmeden uyucam mı ne

Dün bizde dizi açalım dedik çernobil varya onu izliyoruz 4. Bölüme geldik izleyelim dedik actik açmamla uyumam bir olmus

Allah sabırlar versin inşallah nur içinde yatsın

Trendyolda molfix de indirim var 1 beden 240 bez 107 TL 120 Li paket 65 gibi birşey . 240 lı alsam elimde kalır mı acaba ne dersin
Canım biraz fazlaymış hani bez cok gidiyo ama bez iyi gelmeyebilir baska marka iyi gelir elinde kalir . Yoksa fiyati cok iyiymiş

Selam kızlar

Oğlumdan sonra ben de hasta oldum. Vücudum yorgun düştü sanırım cocukla uğraşırken.

Bugün ben bir harcama yapmadım yemeğim de vardı, eşim gelirken ekmek ve biraz kurabiye almış toplamda 15 tl.

Yarın oğlanı doktora kontrole götüreceğim gitmişken belki ben de muayene olurum karar vermedim 100tl muayene parası. Evdeki soğuk algınlığı ilaçlarıyla da idare edebilirim.

Herkese iyi akşamlar

Ya 120 alacağım o Zaman
yani şöyle hesapladım biz 92li almıstık arkadasımda kendinden kalanlardan vermıstı 120-130 anca harcamısızdır 2 numaraya gectik. bide dedikleri gibi memnun kalmayada bilirsin canım, bizimki prima premiumcare. 3numaradan sonra prima aktif bebeğe gectik, ama premium care da gösterge var çis için kullanıslı oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…