- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.781
Saatler olsun canımBugün saçlarımı kestirdim 40 lira. Kısa oldu baya ama yıpranmıştı bidaha saçımın rengini actirmiycam ben siyah kadınıyım biliyorumbidaha arctirsaydım sacim elimde kalırdı zaten
Teşekkür ederim canım ❤❤Saatler olsun canım
Güle güle kullan❤❤❤
Dün bizde dizi açalım dedik çernobil varya onu izliyoruz 4. Bölüme geldik izleyelim dedik actik açmamla uyumam bir olmusMarketlerde ve balık toplam 110 TL harcadıkdışarı çıkmak istiyorum çıkınca yoruluyorum anında uykum filan geliyor bebe gibi eve geldik aldıklarımızı yerleştirdim çay koyduk tlc de temizlik Avcılar izliyoruz çayı içmeden uyucam mı ne
Bebe gibi oldum ya çok komiğimDün bizde dizi açalım dedik çernobil varya onu izliyoruz 4. Bölüme geldik izleyelim dedik actik açmamla uyumam bir olmus
Allah sabırlar versin inşallah nur içinde yatsınBen yarın inşallah 2 ay aradan sonra iş başı yapıyorumrapor sebebiyle yaklaşık 500 tl +500 zarardayım 2 aydir kesinti var.Hastane ve ilaç masrafları da 2 aydir 1000 tl oldu.Saglik olsun minnoş iyi olsun toparlanicaz inşallah Dün itibariyle doğalgazida ısınmak için açtık.En çok korktuğum fatura d.gaz faturasi oldu hep
Bu arada kayınvalidemin eski bir komşunun kızı vefaat etmiş 27 yaşında hastanede hemşireydi.Esinden boşanmıştı Sani rim 6-7 yaşlarında da bir kızı vardı.olen Kizin babasıda yıllar önce kalp krizinden ölmüş.
Eşim küçükken bizden küçüklerdi abi abla derledi bizim evden çıkmazlardı diye her zaman anlatırdı bitisik komşularıymış yıllarca.
Kızda arada x abi diye eşime sosyal medyadan yazıyordu hal hatır soruyordu.cok üzüldük şaşkiniz,Rabbim kimseyi evlat acısıyla(annesine sabir versin) ve kimseyide annesiz bırakmasın insallahhhh
Güle güle kullan canımBugün saçlarımı kestirdim 40 lira. Kısa oldu baya ama yıpranmıştı bidaha saçımın rengini actirmiycam ben siyah kadınıyım biliyorumbidaha arctirsaydım sacim elimde kalırdı zaten
Sağol canım boule sağlıklı uzar en azındanGüle güle kullan canım
Oooo mis gibi olmuştur amaHiç para harcamadım
Sabah kahvesi ne arkadaşa gittik, bu saate kadar temizlik yaptım,
Mevsim temizliğim bitmedi .
Trendyolda molfix de indirim var 1 beden 240 bez 107 TL 120 Li paket 65 gibi birşey . 240 lı alsam elimde kalır mı acaba ne dersinOooo mis gibi olmuştur ama
Canım biraz fazlaymış hani bez cok gidiyo ama bez iyi gelmeyebilir baska marka iyi gelir elinde kalir . Yoksa fiyati cok iyiymişTrendyolda molfix de indirim var 1 beden 240 bez 107 TL 120 Li paket 65 gibi birşey . 240 lı alsam elimde kalır mı acaba ne dersin
O zaman 120 Li alayım ya 60 lısı markette 40 TL zatenCanım biraz fazlaymış hani bez cok gidiyo ama bez iyi gelmeyebilir baska marka iyi gelir elinde kalir . Yoksa fiyati cok iyiymiş
simdi baktımda 1numara 130tane falan kullanmısız canım biz fikir olsun dıye yazmak ıstedım tabi bebekten bebege degısırTrendyolda molfix de indirim var 1 beden 240 bez 107 TL 120 Li paket 65 gibi birşey . 240 lı alsam elimde kalır mı acaba ne dersin
Ya 120 alacağım o Zamansimdi baktımda 1numara 130tane falan kullanmısız canım biz fikir olsun dıye yazmak ıstedım tabi bebekten bebege degısır
yani şöyle hesapladım biz 92li almıstık arkadasımda kendinden kalanlardan vermıstı 120-130 anca harcamısızdır 2 numaraya gectik. bide dedikleri gibi memnun kalmayada bilirsin canım, bizimki prima premiumcare. 3numaradan sonra prima aktif bebeğe gectik, ama premium care da gösterge var çis için kullanıslı oluyoduYa 120 alacağım o Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?