Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya birde Göktürkcüm güzel bir kg da doğdu bakalım benimki 3 kg ancak olur sanki. Dediğin gibi denemekte yarar var 120 li alırım artmaz ama artarsa bi ihtiyaç sahibi var ona veririm

Selam kızlar bol koşturmacali iki gün oldu dün akşam düğün vardı oglen disari ciktim balık aldim oğlana babası bakti bitane bluz aldim düğünde giydim düğün dönüşü kiz kardeşim ve eşi bizde kaldı yeri bize yakındı düğünün kardeşim uzak oturuyor iyi oldu sabah kahvalti ettik öğle sonrası gittiler evlerine renkli makine actim yorgan çıkardım artık gece soğuk oluyo oğlanı parka g oturdum donuste marketin hal günüydü dolma biber kivircik yarim kg tavuk bonfile elma süt 1.5 luk su aldık 22 ödedim sksam patates püresi tavuk kızartma pilav salata yaptim cay peşine meyve yeni dinleniom ogluş uyuttum yarin bi makine beyaz ve pike var yazlık yıkacak kac gundur evde değildim sil süpür yaparim

Ya birde Göktürkcüm güzel bir kg da doğdu bakalım benimki 3 kg ancak olur sanki. Dediğin gibi denemekte yarar var 120 li alırım artmaz ama artarsa bi ihtiyaç sahibi var ona veririm
çok şükür canım, inşAllah saglıkla dogsun hayırlısıysa Kaanımız da,eminim kilosu sağlıgı yerındedir hiç merak etme annesi ona misler gibi bakıcak her sey çok güzel olacak ,anneliğin tadına anca varıyorum ben beni ayırt ettikçe mest oluyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bişeymiş

Günaydınlaar gününüz güzel geçsin :)

Birşeyler yiyip hastaneye gideceğiz oğlumun öksürüğü arttı onu bi göstericem doktora. Dönüşte markete uğrarım birkaç sey alırım
Canım geçmiş olsun öksürük için turpu delip bal katıp sabaha o balı içirebilirim çok iyi geliyor YouTube da var videoları bak istersen

Canım geçmiş olsun öksürük için turpu delip bal katıp sabaha o balı içirebilirim çok iyi geliyor YouTube da var videoları bak istersen

Sağol canım evet turbu bende duydum siyah turpla yapiliyor sanirim ama daha önce hiç yapmadım. Bugün markete çıkınca alıp deneyeceğim umarim iyi gelir

Doktora gittik akciger filmi cekildi sol taraf temiz sağ tarafta balgam birikmiş, ilerlerse zatürreye cevirebilir dedi. Hava verilmesi gerekiyor ilaç katılarak, alabilirseniz eve buhar makinesi alın dedi doktor daha hijyenik olacağı için. Buhar makinesi hic ihtiyacimiz olmadi bugüne kadar o yüzden almamistim. Eczaneye sipariş verdim 2 bucuk gibi gidip alacağım makineyi ilacları. Oğlum da hic sevmiyor o olayı maske takilinca aglamaya basliyor bitene kadar asla durmadan agliyor. Yapacak birsey yok kullanicaz ne kadar gerekiyorsa

Canım buhar makinası gerçekten çok iyi oluyor zaten verdiği ilaç hemen bitiyor sıkılmaz inşallah tekrar geçmiş olsun

Öyle mi ben siyah diye hatırlıyorum şalgam turbu diye sorayım o zaman.. cok tesekkur ederim canım sağolasın

ben siyah turp ile yapıyordum o bal süzdürmeyi işe yarıyor bazen

çarşamba günü ödememiz var eşim besi çekeyim diyor bunuda atlatırsak inşallah biraz yoluna girer ödemeler bu ev işi çok aştı bizi stresten midem agrıyor uykularım kaçıyor
İnşallah düze çıkarsanız canım bizde bozmuştuk BESleri karlı olmadığını düşündüğümüzden hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…