- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.801
Ya birde Göktürkcüm güzel bir kg da doğdu bakalım benimki 3 kg ancak olur sanki. Dediğin gibi denemekte yarar var 120 li alırım artmaz ama artarsa bi ihtiyaç sahibi var ona veririmyani şöyle hesapladım biz 92li almıstık arkadasımda kendinden kalanlardan vermıstı 120-130 anca harcamısızdır 2 numaraya gectik. bide dedikleri gibi memnun kalmayada bilirsin canım, bizimki prima premiumcare. 3numaradan sonra prima aktif bebeğe gectik, ama premium care da gösterge var çis için kullanıslı oluyodu
çok şükür canım, inşAllah saglıkla dogsun hayırlısıysa Kaanımız da,eminim kilosu sağlıgı yerındedir hiç merak etme annesi ona misler gibi bakıcakYa birde Göktürkcüm güzel bir kg da doğdu bakalım benimki 3 kg ancak olur sanki. Dediğin gibi denemekte yarar var 120 li alırım artmaz ama artarsa bi ihtiyaç sahibi var ona veririm
Canım geçmiş olsun öksürük için turpu delip bal katıp sabaha o balı içirebilirim çok iyi geliyor YouTube da var videoları bak istersenGünaydınlaar gününüz güzel geçsin :)
Birşeyler yiyip hastaneye gideceğiz oğlumun öksürüğü arttı onu bi göstericem doktora. Dönüşte markete uğrarım birkaç sey alırım
Canım geçmiş olsun öksürük için turpu delip bal katıp sabaha o balı içirebilirim çok iyi geliyor YouTube da var videoları bak istersen
Siyah turp değil canım beyaz ama şalgam turbu satanlara sor onlar verirler zatenSağol canım evet turbu bende duydum siyah turpla yapiliyor sanirim ama daha önce hiç yapmadım. Bugün markete çıkınca alıp deneyeceğim umarim iyi gelir
Canım buhar makinası gerçekten çok iyi oluyor zaten verdiği ilaç hemen bitiyor sıkılmaz inşallah tekrar geçmiş olsunDoktora gittik akciger filmi cekildi sol taraf temiz sağ tarafta balgam birikmiş, ilerlerse zatürreye cevirebilir dedi. Hava verilmesi gerekiyor ilaç katılarak, alabilirseniz eve buhar makinesi alın dedi doktor daha hijyenik olacağı için. Buhar makinesi hic ihtiyacimiz olmadi bugüne kadar o yüzden almamistim. Eczaneye sipariş verdim 2 bucuk gibi gidip alacağım makineyi ilacları. Oğlum da hic sevmiyor o olayı maske takilinca aglamaya basliyor bitene kadar asla durmadan agliyor. Yapacak birsey yok kullanicaz ne kadar gerekiyorsa
Siyah turp değil canım beyaz ama şalgam turbu satanlara sor onlar verirler zaten
3 yaşında küçük diğeri 6Kac yasindalar.
Öyle mi ben siyah diye hatırlıyorum şalgam turbu diye sorayım o zaman.. cok tesekkur ederim canım sağolasın
İnşallah düze çıkarsanız canım bizde bozmuştuk BESleri karlı olmadığını düşündüğümüzden hayırlısıçarşamba günü ödememiz var eşim besi çekeyim diyor bunuda atlatırsak inşallah biraz yoluna girer ödemeler bu ev işi çok aştı bizi stresten midem agrıyor uykularım kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?