- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.821
inşallah canım ne kadar sürede yatıyor para hatırlıyormusunben siyah turp ile yapıyordum o bal süzdürmeyi işe yarıyor bazen
İnşallah düze çıkarsanız canım bizde bozmuştuk BESleri karlı olmadığını düşündüğümüzden hayırlısı
özel besten çıkacak eşim zorunludan çıkmıyor çarşambaya yetişmez muhtemelenPenguen Benim zorunlu BES di o baya sürmüştü çıkması ama eşimin kendi yaptırdığı özel bankadan olan bir BES di ve o 3-4 gün sürdü sanırım.
Telefon edip sorsun mesai bitmeden olmazsaözel besten çıkacak eşim zorunludan çıkmıyor çarşambaya yetişmez muhtemelen
Benim sac dokulmelerime kina her zaman iyi gelmistir. Saci baya guclendiriyor dokulmeyi azaltiyor. Ben ayriyeten renginede bayiliyorum saclarim kuaforde boyanmis gibi kizil kahve tonlari oluyor. Doguma yakin tekrar yakmayi dusunuyorum. Sizede tavsiye ederim :)Haftasonu disci randevumuz guzel gecti, oglum sorun cikarmadi, kontrolden sonra kucuk oyuncak veriyorlar, onun hevesiyle acti agzini. Doktor dolguya gerek yok, curuk degil leke de olabilir dedi.
Saclarim inanilmaz dokuluyor, avuc avuc neredeyse, emzirdigimden oldugunu bilmesem kotu bir hastaliga yakalandim zannedecegim, azaltmak icin oneriniz var mi? Beyazlarim da biraz artmis, bir iki sene daha idare edeyim, emzirme donemi bittikten sonra ilk boyami yaptirmayi dusunuyorum.
ben de aynı sebepten yarın dahiliyeye gıdecegım tahlil yaptırmaya zaten kansızlık vardı dogumdan sonra verılen kan ılaclarını içmedim normalde hep kullanıyodum ama dogum sonrası ck wc sorunum oldu kan ilacı da iyice percınlıyor. yarın gıdıp kan ılacı ve multıvıtamın almayı dusunuyorum cok uzuluyorum ben de hamılelıkte hıc olmadı 15gundur bütün bütün elime gelıyor resmenHaftasonu disci randevumuz guzel gecti, oglum sorun cikarmadi, kontrolden sonra kucuk oyuncak veriyorlar, onun hevesiyle acti agzini. Doktor dolguya gerek yok, curuk degil leke de olabilir dedi.
Saclarim inanilmaz dokuluyor, avuc avuc neredeyse, emzirdigimden oldugunu bilmesem kotu bir hastaliga yakalandim zannedecegim, azaltmak icin oneriniz var mi? Beyazlarim da biraz artmis, bir iki sene daha idare edeyim, emzirme donemi bittikten sonra ilk boyami yaptirmayi dusunuyorum.
Ben de severim kinayi ama sacima hic yakmadim, saca kullanilan kinanin ozel bir ismi var mi? Dogal sac rengim siyah, beyaz tenliyim, hep kizil ben de nasil durur diye merak etmistim.Benim sac dokulmelerime kina her zaman iyi gelmistir. Saci baya guclendiriyor dokulmeyi azaltiyor. Ben ayriyeten renginede bayiliyorum saclarim kuaforde boyanmis gibi kizil kahve tonlari oluyor. Doguma yakin tekrar yakmayi dusunuyorum. Sizede tavsiye ederim :)
Benim ilk bebegimde de dokuluyordu, bana supriz olmadi yani, ama insanin morali bozuluyor, hem cok dokuluyor hem de cok inceldi saclarim. Ben de hamilelikte kullandigim multi vitamine devam ediyorum, doktor tavsiyesiyle. Sac dokulmesi genelde dogumdan bir kac ay sonra basliyor, tam nedeni ne ben de bilmiyorum, size doktorun soylediklerini benimle de paylasirmisiniz.ben de aynı sebepten yarın dahiliyeye gıdecegım tahlil yaptırmaya zaten kansızlık vardı dogumdan sonra verılen kan ılaclarını içmedim normalde hep kullanıyodum ama dogum sonrası ck wc sorunum oldu kan ilacı da iyice percınlıyor. yarın gıdıp kan ılacı ve multıvıtamın almayı dusunuyorum cok uzuluyorum ben de hamılelıkte hıc olmadı 15gundur bütün bütün elime gelıyor resmen
tabiki paylasırım ınternetten okudugum kadarıyla hormonların hamılelık ve dogumla pik noktaya ulasıp bi kac ay sonra taban sevıyelere ınmesiyle saclar dökülüyormus e bide emzirince vıtamınler hep çocuga gıdıyor buna baglı biz güçsüz kalıyoruzBenim ilk bebegimde de dokuluyordu, bana supriz olmadi yani, ama insanin morali bozuluyor, hem cok dokuluyor hem de cok inceldi saclarim. Ben de hamilelikte kullandigim multi vitamine devam ediyorum, doktor tavsiyesiyle. Sac dokulmesi genelde dogumdan bir kac ay sonra basliyor, tam nedeni ne ben de bilmiyorum, size doktorun soylediklerini benimle de paylasirmisiniz.
Yok bildigimiz yesil toz kina. Piyasada hazir hint kinalarida var siyah renginde ama onda katki maddeleri var. Toz kina biraz ugrarstirir saca yedirip bekletmesi yikamasi filan baya eziyetli ama sonucu gercekten harika oluyor. Birde beyaz tenliymissiniz size daha cok yakisir :)Ben de severim kinayi ama sacima hic yakmadim, saca kullanilan kinanin ozel bir ismi var mi? Dogal sac rengim siyah, beyaz tenliyim, hep kizil ben de nasil durur diye merak etmistim.
sormuş canım 15-20 gün içinde yatar demiş onun için ihtiyaç kredisi çekcek bugün bes yatınca kapatırım dedi hayırlsıyla bunuda halletseydin doğalgaz açıldı 31 ekimde çok fena yanıyor umarım faturalar çok yüksek gelmezTelefon edip sorsun mesai bitmeden olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?