Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben siyah turp ile yapıyordum o bal süzdürmeyi işe yarıyor bazen

İnşallah düze çıkarsanız canım bizde bozmuştuk BESleri karlı olmadığını düşündüğümüzden hayırlısı
inşallah canım ne kadar sürede yatıyor para hatırlıyormusun

Herkese iyi haftalar. Bizde dun saatler geri alindi, Turkiye ile saat farkimiz 8 saate cikti. Market alisverisimiz 100 dolar tuttu. Bizim esimle kucuk bir oyunumuz var, kasaya geldigimizde ne kadar tutacak diye tahmin ederiz, bu sefer ben 110 dedim esim 100 dedi, kazandi.
Bu haftaki menumuz: Kiymali ispanak, firinda et, kabak biber dolmasi, biraz sarma, lahana kabuskasi, nohut, tarhana corbasi, pilav, visneli kek. Evde ne var ne yoksa curumesin diye pisirdik.
Bir de kizkardesimden bizim biriken kira parasiyla anneme 5 ceyrek almasini istedim, buraya gelirken masraf ettiler, odememi de kabul etmiyorlar, ben de boyle bir yol buldum, dugunlerde takar.

Selams ay okudum hep yazamadım eşim nöbetçi gündüz çamaşır Yıkadım. Gece yorganı çıkarttık ama nevresime geçirmemiştik kullanmadık o yüzden . Lastikli çarşafı filan yıkadım yatağımızı düzenledim üşüdüm çünkü gece balkon yıkadım sil süpür yaptım . Marketin sebze meyve günü taze geldi koşa koşa almaya gittim 20 TL harcadım meyve alırken heyecanlanıyorum görmemiş gibi tövbe tövbe kabak yemeği pişirdim kendime şuan midem feci oğluş durmuyor bir saniye yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyim bir arkadaşımızın annesi geldi onu davet ediyorlar .

Haftasonu disci randevumuz guzel gecti, oglum sorun cikarmadi, kontrolden sonra kucuk oyuncak veriyorlar, onun hevesiyle acti agzini. Doktor dolguya gerek yok, curuk degil leke de olabilir dedi.
Saclarim inanilmaz dokuluyor, avuc avuc neredeyse, emzirdigimden oldugunu bilmesem kotu bir hastaliga yakalandim zannedecegim, azaltmak icin oneriniz var mi? Beyazlarim da biraz artmis, bir iki sene daha idare edeyim, emzirme donemi bittikten sonra ilk boyami yaptirmayi dusunuyorum.

Benim sac dokulmelerime kina her zaman iyi gelmistir. Saci baya guclendiriyor dokulmeyi azaltiyor. Ben ayriyeten renginede bayiliyorum saclarim kuaforde boyanmis gibi kizil kahve tonlari oluyor. Doguma yakin tekrar yakmayi dusunuyorum. Sizede tavsiye ederim :)

Buhar makinesi 150 tl
İlaçlar 15,50 tl
Hastanede röntgen ve tahlil 57 tl
Market 28 tl ( kaşar peynir,yesil zeytin,patates,salatalik)
Yemek 18,5 tl ( kendime biseyler söyledim hic halim yoktu yemek yapmaya)

Market hariç hepsini karttan çektirdim, önümüzdeki günlerde karta ödeme yapacağım geciktirmeden

ben de aynı sebepten yarın dahiliyeye gıdecegım tahlil yaptırmaya zaten kansızlık vardı dogumdan sonra verılen kan ılaclarını içmedim normalde hep kullanıyodum ama dogum sonrası ck wc sorunum oldu kan ilacı da iyice percınlıyor. yarın gıdıp kan ılacı ve multıvıtamın almayı dusunuyorum cok uzuluyorum ben de hamılelıkte hıc olmadı 15gundur bütün bütün elime gelıyor resmen

Ben de severim kinayi ama sacima hic yakmadim, saca kullanilan kinanin ozel bir ismi var mi? Dogal sac rengim siyah, beyaz tenliyim, hep kizil ben de nasil durur diye merak etmistim.

Benim ilk bebegimde de dokuluyordu, bana supriz olmadi yani, ama insanin morali bozuluyor, hem cok dokuluyor hem de cok inceldi saclarim. Ben de hamilelikte kullandigim multi vitamine devam ediyorum, doktor tavsiyesiyle. Sac dokulmesi genelde dogumdan bir kac ay sonra basliyor, tam nedeni ne ben de bilmiyorum, size doktorun soylediklerini benimle de paylasirmisiniz.

tabiki paylasırım ınternetten okudugum kadarıyla hormonların hamılelık ve dogumla pik noktaya ulasıp bi kac ay sonra taban sevıyelere ınmesiyle saclar dökülüyormus e bide emzirince vıtamınler hep çocuga gıdıyor buna baglı biz güçsüz kalıyoruz

Ben de severim kinayi ama sacima hic yakmadim, saca kullanilan kinanin ozel bir ismi var mi? Dogal sac rengim siyah, beyaz tenliyim, hep kizil ben de nasil durur diye merak etmistim.
Yok bildigimiz yesil toz kina. Piyasada hazir hint kinalarida var siyah renginde ama onda katki maddeleri var. Toz kina biraz ugrarstirir saca yedirip bekletmesi yikamasi filan baya eziyetli ama sonucu gercekten harika oluyor. Birde beyaz tenliymissiniz size daha cok yakisir :)

Günaydın görümcem 08:30 da aradı ki rüyamda gördüm doğum yapıyordun diye ay Allah korusun bende uyandım artık çamaşır katladım ütülenecekleri ayırdım birazdan arkadaşıma kahvaltıya ineceğim . Akşama haşlama , bulgur pilavı cacık salata yapacağım . Eve gelince ütüyü yaparım sonra yemek yaparım bugün 0 harcama yapsak

Telefon edip sorsun mesai bitmeden olmazsa
sormuş canım 15-20 gün içinde yatar demiş onun için ihtiyaç kredisi çekcek bugün bes yatınca kapatırım dedi hayırlsıyla bunuda halletseydin doğalgaz açıldı 31 ekimde çok fena yanıyor umarım faturalar çok yüksek gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…