- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.841
sormuş canım 15-20 gün içinde yatar demiş onun için ihtiyaç kredisi çekcek bugün bes yatınca kapatırım dedi hayırlsıyla bunuda halletseydin doğalgaz açıldı 31 ekimde çok fena yanıyor umarım faturalar çok yüksek gelmez
Tesekkur ederim. Sacimin gorunmeyen alt tarafina bir deneyeyim, rengi tutturursam hepsine yaparim. Kayinvalidem birkac ay sonra gelecek Turkiye`den, ondan isterim.Yok bildigimiz yesil toz kina. Piyasada hazir hint kinalarida var siyah renginde ama onda katki maddeleri var. Toz kina biraz ugrarstirir saca yedirip bekletmesi yikamasi filan baya eziyetli ama sonucu gercekten harika oluyor. Birde beyaz tenliymissiniz size daha cok yakisir :)
Oyle valla, sut uretecegim diye iligim kemigim kurudutabiki paylasırım ınternetten okudugum kadarıyla hormonların hamılelık ve dogumla pik noktaya ulasıp bi kac ay sonra taban sevıyelere ınmesiyle saclar dökülüyormus e bide emzirince vıtamınler hep çocuga gıdıyor buna baglı biz güçsüz kalıyoruz
Allah kabul etsin, benim de hamileliklerimde tutamadigim 2 ayim var, odemeye baslasam iyi olacak.Selam kızlar dün temizlik yemek isi disari market derken okudum ama yazamadim dun temizlik yaptim sil süpür iki makine camasir yıkayıp katlandı biraz ütü var öteliyorum kac gundur bugun orucluyum borçlar var tutayim ufaktan çok iş yapmadım bugün ortalik topladim banyo paspasini attim yıkanıyor bir makine bulasik acmistim yıkanmış yerleşecek hiç bitmio iş valla oğlanla avm ciktik minico ya gittik bir sweat oglusla bi oyuncak bir çorap 40 tl verdim onur markete gittik kiyma beyaz peynir sut ekmek yumurta kabak aldim oruç oruç canim istedi şekere yatirdim 55 markete verdim cansoy var oraya uğradık oglus a bi atlet bi alt camasir bana atlet 20 tl buraya eşim banka kartına yatirmisti 115 harcamisim oyun parkına 10 tl verdim
henuz dr la sonucu gorusmedim ama ilk konusma olarak bu dönemlerde hormonlardan dolayı normal oldugunu soyledi bebek doğduktan sonra d vıtamını kullanmam gerekiyomuş 30 olması gerekıyomus 9 cıktı benım takvıye alıcam yrın bi sorucam multıvıtamin tavsıye ettı kadın dogumcum hamılelikte kullanıyodum balık yağı da var içindeOyle valla, sut uretecegim diye iligim kemigim kuruduBen de detayli bir kan tahlili yaptirsam iyi olacak.
Onları hiç sorma valla 1 ay hamilelik 1 ay emiyordu 3 aylikti süt kesilir ddiler tutamadım onlarida tutmak lazımAllah kabul etsin, benim de hamileliklerimde tutamadigim 2 ayim var, odemeye baslasam iyi olacak.
Olsun, yavas yavas oderiz insallah. Ben emzirirken tutabildim cunku oglum 10 aylikti Ramazanda, kizimda 11 aylik olacak 2020 Ramazaninda, onda da tutarim insallah.Onları hiç sorma valla 1 ay hamilelik 1 ay emiyordu 3 aylikti süt kesilir ddiler tutamadım onlarida tutmak lazım
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben de vitamin kullaniyorum ama aksatiyorum, daha dikkatli olalim ikimiz de bundan sonra.henuz dr la sonucu gorusmedim ama ilk konusma olarak bu dönemlerde hormonlardan dolayı normal oldugunu soyledi bebek doğduktan sonra d vıtamını kullanmam gerekiyomuş 30 olması gerekıyomus 9 cıktı benım takvıye alıcam yrın bi sorucam multıvıtamin tavsıye ettı kadın dogumcum hamılelikte kullanıyodum balık yağı da var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?