Bugün ne aldin kaç tl harcadin

çok uzun bir süre vermişler yahu bizim k... t.... dü. demek baya değişiyor bankadan bankaya..
Aynen bizde 1 haftadır yakıyoruz -en düşük ve ortada- bakalım ne olacak faturalar inşallah bir an önce düzene girer ödemeleriniz, iyi yaptınız ama şimdi bizimde ev değiştirmemiz gerekecek 4+1 şart oldu artık... Çocukların odaları ayrı olmalı diye düşünüyorum hep. Nasip bakalım.

Selam kızlar

İstanbulda hava cok güzel ılık, kombiyi kapattım aksam yakarim soğuk olur muhtemelen.. aslinda aç kapat yapmamak grrekiyor ama suan gercekten kombi yakilacak bir hava yok

Evi havalandiriyorum temiz hava girsin iceri, yataklari topladim mutfagi topladim, wc banyo temizleyecegim birazdan.. bir de supurebilirsem yemek yapabilirsem cok iyi olacak. Umarim halim olur da hallederim hepsini

Harcamasiz gün gecirmeye calisacagim

Selam hanımlar.Kombi açık artık hava buz gibi.Bakalım doğal gaz faturamız nasıl gelecek bu ay.Bayağı zam geldi doğalgaza Allah yardımcımız olsun.Pazara gittim fiyatlar bayağı iyi düşmüş sanki 35 tl ye 3 4 günlük yemek meyve alışverişimi yaptım.artık evi temizlemiyorum mahallemden bir kadın ile anlaştım günde 2 3 saat iş yapmaya geliyor.Bayağı rahatladım ya.

Selam kızlar dün temizlik yemek isi disari market derken okudum ama yazamadim dun temizlik yaptim sil süpür iki makine camasir yıkayıp katlandı biraz ütü var öteliyorum kac gundur bugun orucluyum borçlar var tutayim ufaktan çok iş yapmadım bugün ortalik topladim banyo paspasini attim yıkanıyor bir makine bulasik acmistim yıkanmış yerleşecek hiç bitmio iş valla oğlanla avm ciktik minico ya gittik bir sweat oglusla bi oyuncak bir çorap 40 tl verdim onur markete gittik kiyma beyaz peynir sut ekmek yumurta kabak aldim oruç oruç canim istedi şekere yatirdim 55 markete verdim cansoy var oraya uğradık oglus a bi atlet bi alt camasir bana atlet 20 tl buraya eşim banka kartına yatirmisti 115 harcamisim oyun parkına 10 tl verdim

mutfağa kabak tatlisi pişirip fırınlıyayım diyorum ezanada az kaldı kıymalı yumurta patates biber kizartma yapicam kahvaltilik ta çıkarırım yeter yarin hastane randevum var eltimin orda sabahtan oraya gelces oglusla
[/QUOTE]

Tesekkur ederim. Sacimin gorunmeyen alt tarafina bir deneyeyim, rengi tutturursam hepsine yaparim. Kayinvalidem birkac ay sonra gelecek Turkiye`den, ondan isterim.

Oyle valla, sut uretecegim diye iligim kemigim kuruduBen de detayli bir kan tahlili yaptirsam iyi olacak.

Allah kabul etsin, benim de hamileliklerimde tutamadigim 2 ayim var, odemeye baslasam iyi olacak.

Herkese merhabalar kızlarrrrr
Ev işleri bitmiyorduuuu. Eşim tekrar gitti Perşembe kısmetse işini tamamlayıp gelecek bunaldık düzenimiz bozuldu. Masraflarını hep kendi ödedi ben de gittim masraf oldum 1800tl . Maaşını da aralıkta ödeyeceklermiş. İnş masrafları bari bir kaç gün içinde öderler yoka kredi kartlarımız doldu. Son ödeme günü 18 kasım a kadar ödenir inş.

Oyle valla, sut uretecegim diye iligim kemigim kuruduBen de detayli bir kan tahlili yaptirsam iyi olacak.
henuz dr la sonucu gorusmedim ama ilk konusma olarak bu dönemlerde hormonlardan dolayı normal oldugunu soyledi bebek doğduktan sonra d vıtamını kullanmam gerekiyomuş 30 olması gerekıyomus 9 cıktı benım takvıye alıcam yrın bi sorucam multıvıtamin tavsıye ettı kadın dogumcum hamılelikte kullanıyodum balık yağı da var içinde

Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben de vitamin kullaniyorum ama aksatiyorum, daha dikkatli olalim ikimiz de bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…