- 15 Nisan 2017
- 3.557
- 9.281
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.861
evet baya uzun süre vermişler en kısa zamanda yatar umarım.4+1 güzel geniş ferah ama temizlemesi biraz uğraştırıyor biz zaten haftasonları temizlik alışveriş yaptıgımız için hep koşturmacalı geçiyorçok uzun bir süre vermişler yahu bizim k... t.... dü. demek baya değişiyor bankadan bankaya..
Aynen bizde 1 haftadır yakıyoruz -en düşük ve ortada- bakalım ne olacak faturalar inşallah bir an önce düzene girer ödemeleriniz, iyi yaptınız ama şimdi bizimde ev değiştirmemiz gerekecek 4+1 şart oldu artık... Çocukların odaları ayrı olmalı diye düşünüyorum hep. Nasip bakalım.
Sen çalışıyor muydun canım ? Unuttum sorayım dedim. Ben üni mezunu işsiz ev hanımıyımmrb kızlar eşim bugün ödemeyi yapcak ondan kurtulcaz inşallah.Çocuklar için keçiboynuzu özü aldım 20 tl yeşilçay aldım 10 tl gözlüğüm kırıldı onu yaptırdım 250 tl hepsi karttan gözlük için olanı taksit yapcak konuştuk tamam dedi.eşimde çocuklara süt ekmek falan alcaktı ben yine hergün harcama yapmıyorum ama eşim azda olsa hergün bişey alıyor
çalışıyorum canım kızılayda çalıştıgım kurum.ben sana çok imreniyorum o kadar zor zamanlar geçirdin ( şu haketmediğiniz borç için falan ) yinede pozitifliğini kaybetmedin ben yapamıyorum en ufak bişeyde sinirlerim boşalıyor çok ağlıyorum çok bağırıyorum uyuyamıyorum kendimede ailemede huzur vermiyorum arkadaşım var senin gibi mütercim doktora yapıyor psikoloji alanında bazen onunla konuşunca rahatlıyorum ama yine eskiye dönüyorum gerçek anlamda destek almam gerekiyor sanırımSen çalışıyor muydun canım ? Unuttum sorayım dedim. Ben üni mezunu işsiz ev hanımıyım
Ay keşke söyleseydin diğerlerine geldiklerinde ayıp olur bence . Mesela ben aynı duruma düşsem senin eve gelsem aşırı bozulurum alyaSlm kızlar
Eşim yok diye arkadaşlarımı çağırdım akşam pizza ve patatesli börek peynir ve meyve tabağı Mısır haşladım şarap içeceğiz
Ama eşimin işleri erken bitmiş bugün geliyor. 2 arkadaş daha önce eşim varken de oturmuştu. Eşim odasında bilgisayar ile takılır bizi duymaz hiç. Öyle meraklı bir tip değildir cool takılır.
Ama diğer kızlara diyemedim gelince öğrenirler. Gelmeyin iptal edelim eşim geldi demek saçma geldi de. BirAzdan markete giderim.
Pizza HamurU yoğurdum.
Patatesli börek fırında pişiyor. Mısırları haşladım eşim geliyor diye buzluktan öğle yemeği diye yeşil fasulye yaptım.
Evi robot süpürdü ben toz aldım.
Fırındaki pişene kadar banyoları silerim sonra markete giderim.
Tatlı olarak sufle yapacağım.
Bugün eşimin doğum günü. Git sinemaya diyemedim evde olsa sorun değil. Ben o yok diye plan yapmıştım neyse
Ev aldiginiz icin mi sıkıstınizA Alya_sura88 düşün elektrik faturası neden çok diye 2 gün ağladım eşime söylemediğim kalmadı maddi anlamda çok sıkıştık küçük kızımı anneme bıraktık büyük okula gidiyor götür öğlen işten çık al işe getir çok yoruldum hepsi üst üste geldi.Herşeyden eşimi sorumlu tutuyorum iyice bencil olmaya başladım.
evet canımEv aldiginiz icin mi sıkıstıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?