Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin herkese bugunlerde pek yazamadim hep okudum. Bugun icin harcama yapmayi dusunmuyorum dun aksam esimle kunefe yemege gittik ben ismarladim telafi etmem lazim bunu. Dunden brokoli corbasi ve birazda patates puresi var bugun ana yemek olarak ne hazirlayacagim hic fikrim yok. Birikim hedeflerime gelince 1000 lira araba taksidimiz var 3 yillik anca onu oduyoruz birikimi gectim ay sonunu zor getiriyoruz bu aralar. Tam diger taksitlerimiz bitti derken bi seferde her ay baska bir masraf cikiyor. Gecen ay cam balkon yaptirdik bu ayda esim onemli bir dis operasyonu gecirdi onumuzdeki ay onun borcunu kapatabilsek iyi. Allahtan kredi karti kullanmiyoruz. Esimle cocuklar icin bir altin hesabi acip ufakta olsa her ay oraya para aktarmayi dusunuyoruz bakalim insallah gerceklestirebiliriz bunu.

evet baya uzun süre vermişler en kısa zamanda yatar umarım.4+1 güzel geniş ferah ama temizlemesi biraz uğraştırıyor biz zaten haftasonları temizlik alışveriş yaptıgımız için hep koşturmacalı geçiyor

Günaydın canlarım dün 0 harcama yaptık . Geceden buzluktan sabah kahvaltı için ekmek çıkartıyordum baktım ekmek kalmamış hiç fark etmemiştim . Eşim aramıştı aslında birşey lazım mı diye yok demiştim markete girmesin nöbet dönüşü diye . Neyse sabah 5 TL eşim aldı nakit börekçiden poaça aldı. Sabah bana diyor ki bebek seni talan ediyor gece farkında mısın ne zaman dokunsam öyle hareketler yapıyor oluyor ki korkuyorum dio akşamları örgü örüyorum yemekten sonra oğlumun hareketleri yüzünden sayıları filan karıştırmaya başladım bazen sinirlerim bozuluyor sonra saçmalama kendine gel diyorum kendi kendime . Bende eşim gidince biraz uyudum üst kat yan taraf uyutmadı . Marketten 2 ekmek aldım ekmeğe zam gelmiş. Dönüşte elektrik faturası gelmiş 82 TL binadakilere bakarak düşük benimki herkese 150-160 filan

Doğalgaz 60
Su 40
Eşimin faturasına da 73 ödedim mobilden
Elektrik faturası da bir kaç güne gelir..
artık kredi kartını hiç kullanmıyorz,
herşeyi nakit alıyorz..
bugün yemekte balık salata olucak, geçen gün eşim 1 kg hamsi ve 1 kg sardalya alıp, temizleyip buzluğa koymuştu.. Bugün ikisinden birini yapacağım..

Tivibu 20 TL geldi internet 68 . 85 TL diye anlaştık niye 68 geldi belirsiz . 35 TL doğalgaz geldi . Buzluktan tavuk çıkarttın fırına patates tavuk atacağım dünden et suyum var ondan da çorba yapacağım 2 kaşık pilav kaldı onu da bitiririz gidip sil süpür yapacağım şimdi

mrb kızlar eşim bugün ödemeyi yapcak ondan kurtulcaz inşallah.Çocuklar için keçiboynuzu özü aldım 20 tl yeşilçay aldım 10 tl gözlüğüm kırıldı onu yaptırdım 250 tl hepsi karttan gözlük için olanı taksit yapcak konuştuk tamam dedi.eşimde çocuklara süt ekmek falan alcaktı ben yine hergün harcama yapmıyorum ama eşim azda olsa hergün bişey alıyor

Slm kızlar
Eşim yok diye arkadaşlarımı çağırdım akşam pizza ve patatesli börek peynir ve meyve tabağı Mısır haşladım şarap içeceğiz
Ama eşimin işleri erken bitmiş bugün geliyor. 2 arkadaş daha önce eşim varken de oturmuştu. Eşim odasında bilgisayar ile takılır bizi duymaz hiç. Öyle meraklı bir tip değildir cool takılır.
Ama diğer kızlara diyemedim gelince öğrenirler. Gelmeyin iptal edelim eşim geldi demek saçma geldi de. BirAzdan markete giderim.
Pizza HamurU yoğurdum.
Patatesli börek fırında pişiyor. Mısırları haşladım eşim geliyor diye buzluktan öğle yemeği diye yeşil fasulye yaptım.
Evi robot süpürdü ben toz aldım.
Fırındaki pişene kadar banyoları silerim sonra markete giderim.
Tatlı olarak sufle yapacağım.
Bugün eşimin doğum günü. Git sinemaya diyemedim evde olsa sorun değil. Ben o yok diye plan yapmıştım neyse

Sen çalışıyor muydun canım ? Unuttum sorayım dedim. Ben üni mezunu işsiz ev hanımıyım

elektrik faturası önceki evimizde 77 gelmişti galiba burda 246 gelmiş 116 tlsi ilç açtırırken aldıkları ücretin 2.taksiti 130 tl normal fatura gelmiş ama çok yüksek gelmiş ocak falan elektrikli korniş falan taktık ondan mı oldu anlamadım toplasan 15 gün anca kullandık hiç sevemedim bu yeni evi aidatı sıcak su parası ısınma parası ayrıyetten su elektrik hiç bitmiyor

Merhaba kızlar eşimin izin günü kahvaltı yaptık esim gidip pogaca simit falan aldı. Ögleden sonra disari cikar miyiz bilmiyorum pazara gitsek iyi olabilir gerci hala hastayim ama, hava fa güzel temiz hava iyi gelebilir biraz. Bakalim gün sonunda ne kadar harcamamız olacak. Herkese mutlu günler

Sen çalışıyor muydun canım ? Unuttum sorayım dedim. Ben üni mezunu işsiz ev hanımıyım
çalışıyorum canım kızılayda çalıştıgım kurum.ben sana çok imreniyorum o kadar zor zamanlar geçirdin ( şu haketmediğiniz borç için falan ) yinede pozitifliğini kaybetmedin ben yapamıyorum en ufak bişeyde sinirlerim boşalıyor çok ağlıyorum çok bağırıyorum uyuyamıyorum kendimede ailemede huzur vermiyorum arkadaşım var senin gibi mütercim doktora yapıyor psikoloji alanında bazen onunla konuşunca rahatlıyorum ama yine eskiye dönüyorum gerçek anlamda destek almam gerekiyor sanırım

A Alya_sura88 düşün elektrik faturası neden çok diye 2 gün ağladım eşime söylemediğim kalmadı maddi anlamda çok sıkıştık küçük kızımı anneme bıraktık büyük okula gidiyor götür öğlen işten çık al işe getir çok yoruldum hepsi üst üste geldi.Herşeyden eşimi sorumlu tutuyorum iyice bencil olmaya başladım.

Ay keşke söyleseydin diğerlerine geldiklerinde ayıp olur bence . Mesela ben aynı duruma düşsem senin eve gelsem aşırı bozulurum alya belki gelmek istemezler

Ev aldiginiz icin mi sıkıstıniz

Bugün harcamaları eşim yaptı ne tuttu bilmiyorum...
Kahvaltı yapamadan çıktık, poğaça kek vs almış.. Biraz da kuruyemiş almış. Öğlen yemeği için evdeydik.
Akşam pazara gidersek o olur ha bir de süt geldi bugün. Toplam ne kadar harcandı bugün bilemiyorum.

Selam kızlar eşim akşam gelirken sucuk almış 1 kilo 50 tl 2 ekmek 2.5 tl kızlara da Abur cubur almış

Bugün kayınvalidem geliyor fırında balık,, patates salatası,,, zeytinyağlı Pırasa,,, roka salatası yapıyorum

Yanına da kurabiye yaptım

Sadece ekmek alıcam başka harcamam da yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…