- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.881
Kac aylikti bebisGünaydın
6 da uyandık, bebeğmi emzirip uyuttum
Duş alıp , kahvaltı ettim.. akşam için fasulye ıslattım.. oğluşum uyandı.. emzirdim tekrar. Barış Manço’nun bugün bayram şarkısını açtım.. bu saatler oğluşumun en sevdiği saatler
Canım Doğum parası için nerden bakılıyor yatıp yatmadığı, bende daha çekmedimGunaydin kizlar.
Kizimin cok fena gaz sancisi var
Ne uyuyor ne uyutuyor. Off
Bugun bi duş alip disari cikasim var. Pazara gidecegim. Dogum param yatmis pttden onu cekecegim.
Elimde biraz nakit var. Esimi kuyumcuya gonderecegim. 1 tam altina yetistirmeye calisacagim parayi bakalim
47 günlük canımKac aylikti bebis
Dogum parasi sorgula yaz googlea.Canım Doğum parası için nerden bakılıyor yatıp yatmadığı, bende daha çekmedim
Masallah kuzuma uysal demekki.Günaydın
6 da uyandık, bebeğmi emzirip uyuttum
Duş alıp , kahvaltı ettim.. akşam için fasulye ıslattım.. oğluşum uyandı.. emzirdim tekrar. Barış Manço’nun bugün bayram şarkısını açtım.. bu saatler oğluşumun en sevdiği saatler
Canım 40 dan sonra düzeliyor.Masallah kuzuma uysal demekki.
Benimki cok huysuz ahlaksiz birsey yaaa off
Sabrimi nasil zorluyor bilsen. Perisan haldeyim.
Ama nasil tatli nasil guzel kuzum. Nazar edeceğim diye korkuyorum yani
Ya ben de üzülüyorum da elimizden bir şey gelmiyor o yüzden . İçinde bulunduğumuz duruma uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama annem den falan harçlık aldıkça biriktirip bir gün eşimin önüne koyacam o parayı. Benim insanlara güvenim yüzünden bu ödenen para onunda içine oturdu. Bir keresinde de ev alma zamanı satıcı Kadin ayın onbeşinden sonra evin içindesiniz tatlım dedi. İnandık. Ama doğal gaz yokmuş meğer. Güney cephe soğuk olmaz yalıtımlı biraz sabır dediler. Biz hem kira hem ev kredisi ödeyince beş parasız kaldık. Evi geri iade ettik ama iki kere vergi ödedik. 3 Sene önce de 30bin TL de öyle zarar etmiştik. Artık ben de kendi hareketime sözüme itibar etmez kendi aklımdan şüphe eder oldum. Kimseye inanmam desem de kendimi biliyorum. İnanırım gene. Şimdi burada her ne kadar sizler gibi disiplinli olamasam da harcamalarımı ve kredi kartı taksitlerimi azalttım. Ocak ayından sonra her ay altın hesabına gr alacağım inşçalışıyorum canım kızılayda çalıştıgım kurum.ben sana çok imreniyorum o kadar zor zamanlar geçirdin ( şu haketmediğiniz borç için falan ) yinede pozitifliğini kaybetmedin ben yapamıyorum en ufak bişeyde sinirlerim boşalıyor çok ağlıyorum çok bağırıyorum uyuyamıyorum kendimede ailemede huzur vermiyorum arkadaşım var senin gibi mütercim doktora yapıyor psikoloji alanında bazen onunla konuşunca rahatlıyorum ama yine eskiye dönüyorum gerçek anlamda destek almam gerekiyor sanırım
Mesaj ile 2 sine söyledim Onlar daha önce eşim varken de geldiler eşimi tanıyorlar. Diğer iki tanesi de eşimi tanıyor ama merhaba merhaba. Söyledim aaaa öyle şey olur mu nolacak dediler. Eşimin doğum gününü de kutladılar. Çok eğlenceli bir akşam oldu. Ben de dürüstlükten yanayım. Eşim hoş geldiniz deyip 5dk sohbet edip odasına geçti.Ay keşke söyleseydin diğerlerine geldiklerinde ayıp olur bence . Mesela ben aynı duruma düşsem senin eve gelsem aşırı bozulurum alyabelki gelmek istemezler
İyi olmuş söylemen ben öyle durumda kimseye gitmiyorum kimseyi de kabul etmiyorum ancak eşli olunca oluyor o yüzden dedimMesaj ile 2 sine söyledim Onlar daha önce eşim varken de geldiler eşimi tanıyorlar. Diğer iki tanesi de eşimi tanıyor ama merhaba merhaba. Söyledim aaaa öyle şey olur mu nolacak dediler. Eşimin doğum gününü de kutladılar. Çok eğlenceli bir akşam oldu. Ben de dürüstlükten yanayım.
Püre ben başvuru yaptığmda, tam 40 gün sonra yatacak demişti ordaki görevli.. başvuru gününden itibarenKizlar dogum param yatmamis.
Odeme asamasinda yaziyor diye gittim. Cunku once basvuru asamasinda yaziyordu.
Ptt gorevlisi bankaya odedndi yazinca gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?