Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bim genel gıda ve temizlik 82 tl
Tatbak kuruyemiş ve tatlı 62 tl
Sebze ve meyve 30 tl
Otururken iki kahve , cocuga meyve suyu 20 tl
Eşim toplu sigara aldı 46 tl
Yol parası 10 tl

Haftalık gıda market alışverisimi yapmış oldum. Tek tük şeyler dışında harcamam olmaz artık bu hafta

Herkese iyi akşamlar

Canım Doğum parası için nerden bakılıyor yatıp yatmadığı, bende daha çekmedim

Masallah kuzuma uysal demekki.
Benimki cok huysuz ahlaksiz birsey yaaa off
Sabrimi nasil zorluyor bilsen. Perisan haldeyim.

Ama nasil tatli nasil guzel kuzum. Nazar edecegim diye korkuyorum yani

Masallah kuzuma uysal demekki.
Benimki cok huysuz ahlaksiz birsey yaaa off
Sabrimi nasil zorluyor bilsen. Perisan haldeyim.

Ama nasil tatli nasil guzel kuzum. Nazar edeceğim diye korkuyorum yani
Canım 40 dan sonra düzeliyor.
Bizimde çok huysuzdu şimdi Maşallah
Birde anne ne kadar sakin ve mutluysa bu bebeğe de yansıyor

Ya ben de üzülüyorum da elimizden bir şey gelmiyor o yüzden . İçinde bulunduğumuz duruma uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama annem den falan harçlık aldıkça biriktirip bir gün eşimin önüne koyacam o parayı. Benim insanlara güvenim yüzünden bu ödenen para onunda içine oturdu. Bir keresinde de ev alma zamanı satıcı Kadin ayın onbeşinden sonra evin içindesiniz tatlım dedi. İnandık. Ama doğal gaz yokmuş meğer. Güney cephe soğuk olmaz yalıtımlı biraz sabır dediler. Biz hem kira hem ev kredisi ödeyince beş parasız kaldık. Evi geri iade ettik ama iki kere vergi ödedik. 3 Sene önce de 30bin TL de öyle zarar etmiştik. Artık ben de kendi hareketime sözüme itibar etmez kendi aklımdan şüphe eder oldum. Kimseye inanmam desem de kendimi biliyorum. İnanırım gene. Şimdi burada her ne kadar sizler gibi disiplinli olamasam da harcamalarımı ve kredi kartı taksitlerimi azalttım. Ocak ayından sonra her ay altın hesabına gr alacağım inş

Günaydın dün eşim 8 gibi geldi gece atışı vardı o yüzden geç kaldı bana da yemek yapma dedi . Ben kalan pilavı yedim öğleden sonra akşam da çiğ köfte aldı bende ayran yaptım az yedim eşim yedi 10 TL . Sabah ta arkadaş nöbetçi onunla kendine poaça aldı normalde ben hazırlıyorum ama arkadaşa ayıp olmasın diye 5 TL de bugün harcadı . Akşam markete gideriz marul alacağım yarın misafire mercimek köftesi yapacağın sunumda marul lazım evde şimdi salataya yetecek kadar var

Ay keşke söyleseydin diğerlerine geldiklerinde ayıp olur bence . Mesela ben aynı duruma düşsem senin eve gelsem aşırı bozulurum alya belki gelmek istemezler
Mesaj ile 2 sine söyledim Onlar daha önce eşim varken de geldiler eşimi tanıyorlar. Diğer iki tanesi de eşimi tanıyor ama merhaba merhaba. Söyledim aaaa öyle şey olur mu nolacak dediler. Eşimin doğum gününü de kutladılar. Çok eğlenceli bir akşam oldu. Ben de dürüstlükten yanayım. Eşim hoş geldiniz deyip 5dk sohbet edip odasına geçti.

İyi olmuş söylemen ben öyle durumda kimseye gitmiyorum kimseyi de kabul etmiyorum ancak eşli olunca oluyor o yüzden dedim

pazardan geliyorum domatese 3 tl salataliga 3 tl marula 2 tl havuca 2.5 tl karnibahara 5 tl 8misira 10 tl verdim.kiyma aldim bide 16 tl.toplamda 45.5 harcayip eve geldim.bide 600 tl ev kredisi odedim onu harcamadan saymiyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…