Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba herkese
Kaç gündür giriyorum okuyorum yazamıyorum.Bu ara acayip halsizim ve uykum var.Pazartesi iş başı Yaptım 2 ay aradan sonra,salı kontrol vardı cook şükür herşey yolunda minnoşum da iyiymiş midem hala kötü ve yediklerimde ayrıca çok rahatsız ediyor.Insallah bunlarda geçer.Hecen hafta doktor kıza benziyor demisti,bu haftada erkek gibi dedi Başka bir doktora daha gözükeceğim 2 li test normal cıktı ama yaş tam 35 olduğu için amerikada yapılan özel testi önerdi,hatta biraz da ısrarcı oldu,Görümcem doktor ona gönderdik arkadaşına sorsun diye Oda hayat normal değerler hiç gerek diğer teste demiş.(bu arada testin fiyatı 2700 tl)
Doktoruma gebel olarak güvenmeliyim bilmiyorum,hiç yönlendiriyor beni,mesela şunu ye,bu zararlı,öyle yapma v.s şeklinde,bir sıkıntı varmı falan diyede sormuyor,
10 yıl önceki doktorum ay ay ne yemem ne yapmam ne yapmam lazım,yatış pozisyonuma kadar her konuda bilgilendirip açıklıyordu,Bu doktor hiç birşey söylemiyor,süt yoğurt tüket,balık ceviz tüket v.s hiç birşey yok.Ben mi çok şey bekliyorum bilemedim.Daha önceki doktorum artık burada değil yoksa direkt ona giderdim.
Sizin doktorlar nasıldı,?Sorun bendemi acaba?
Eşimde 2.hamileliğin ya biliyorsundur zaten diye söylemiyordur birşey diyor,Ama bana eğer böyle düşünüyorsa doktor saçma geliyor.Cunku aradan 10 yıl geçti,çoğu şeyi unuttum hepsini geçtim 10 yıl önce 25 yaşındaydım vücut ve organlarım gençti şimdi öyle değil,yönlendirip takviyeleri söylemesi lazım diye düşünüyorum

Bende çok safım herşeye inanıyorum sonra ortada kalan daralıp sıkılan ben oluyorum her seferinde böyle yapmıcam desemde yine yapıyorum inşallah sende birikimlerini tutturursun.

Esimi disari gonderdim.
2 kg hamsi. Salatalik malzeme. Pazar alisverisi yapmis. Telefon kilifi almis. Eczaneden burun aspiratoru ..ekmek ..
Ne kadar harcadi bilmiyorum.

2 tane ceyrek altin almis 447.5 tan. Maaşta zar zor 1 çeyrek daha alabiliriz belki.
Artik aralik maasinda fazlaca aliriz bi aksilik olmaz ise

Takviye verdi mi doktor omega 3 gibi multivitamin gibi .

Merhabalar yaş pasta yaptım , ayrıca kurabiye yaptım nar ayıtladım hem akşam yeriz diye hemde pastanın üzerine dolaba koydum yarın süslerim. Bulaşık makinası çalışıyor dik süpürge ile hemen mutfağı süpürdüm sildim yarına batmış olmasın diye . Ya kızlar yarın için mercimek köftesi , kurabiye , yaş pasta , makarna salatası , ıspanaklı peynirli börek yapacağım. Arkadaşlar makarna salatası fazla gerek yok dediler . Ama çocuklar olduğu için yerler ayrıca masam Zengin olsun istiyorum o yüzden istedim . Fakat mercimek köftesini daha önce yaptığım tarifi karıştırdım bulamadım açıkçası. Nefis yemeklerden baktım 1 su bardağı mercimek , 1.5 su bardağı ince bulgur tarifi var . 1 su bardağı mercimek benim misafire az 10 kişiyiz ben 2 su bardağı mercimek , 3 su bardağı ince bulgur yapsam yeter mi acaba diyorum . 1.5 paketten de yoğurtlu makarna salatası yapacağım. Az olsun asla istemiyorum herkes istediği gibi yesin

Benim ilk dogumumdan 5 yil gecti. Herseyi unutmusum
Doktorun anlatmasi lazim tabiki
Işte bende böyle düşünüyordum.Diger doktorum akşamları bir bardak süt,öğlen 1 bardak yoğurt,hafta 2 gün et,1 gün balık,d8ger günlerde sebze tüketebilirsin,semiz ve roka önemli beyin için v.s şeklinde hepsini anlatıyordu.Bu hiç birşey demiyor.diger doktorum mesela yan yatmalısın düz yatmak bebek icon tehlikeli v.s diye açıklayarak söylüyordu.

Vitaminlerle ilgili hiç bilgim yok ama ıçeriği demir ve folik asit den oluşuyormuş.
Bende gyno fenol kullanıyordum Demir ve b12 vardı içinde ayrıca multivitamin ve omega alıyorum. Doktor son randevu da gyno yu biraz bırak mideni rahatsız eden etkenlerden birisi o olabilir demişti . Mide koruyucu verdi o iyi geldi midem düzeldi yoksa boğazıma kadar yanıyordu

Selam kızlar sabah doktora gittik tekrar tahlil yapıldı 22 tl oraya verdim. Pazartesi tekrar gideceğiz kontrol süresi dolmuş olacak 100tl muayene ve tekrar tahlil vereceğiz.

Dönuste a101e ugradım saçkremleri indirimdeydi 1 adet aldım ve oğluma da atistirmalik toplam 11,25 ödedim.

Başka harcamam yok bugün. Etli biber dolmasi yaptim aksam icin, tatlım da var. Şükür bugünümüze

Ya kızlar Size bişey sorucam şimdi benim kredi kartımın limiti 1.700 geçen gün 1600 tl yatırdım ve hiç harcama yapmadım,,, ama alışveriş yapamıyorum bankaya gittim orda da harcama çıkmıyor onlarda görmüyor neden olduğunu merkeze e mail yolladılar sonuç bekliyorum ne kadar saçma ya başına gelen ya da bilen var mı çok sinirim bozuldu yaaaa öffffff

Benim mide folik asit ve programda pert oldu zaten.butun yediklerim boğazımdan aşağıya inmiyor gibi,şişkinlik ve tokluk hissi var sürekli.Halbuki acım midem boş ama hiç açlık hissim yok.Bu duruma bualanti ve kusma da ekleniyor daha vahim bir hal adlı yani.Insallah geçicek diye umuyorum.Bebisim iyi olsun diye dua ediyorum.Ama kusarken falan acayip kasiliyor karnım midem hatta tüm organlarım.

Cqnım öncelikle kolay gelsin ama bence mercimek köftesinin mercimeği fazla olunca daha güzel ve lezzetli oluyor 3 su bardağı mercimeğe 1.5 bardak inçe bulgur katıyorum

Slm kızlar
40dk yürüyüş yaptım hava hiç kasım gibi değil Ankara’da. Çok güzeldi bugün.
Market harcamamızı 2 günlük yazıyorum 174tl
Trendyoldan saç maskesi aldım 112.5TL de ona ödedim. Kredi kartlarımız baya dolu bir an evvel Aralık ayı hesap kesimi gelsin istiyorum. 11 aralığa kadar mecbur kalmadıkça kullanmamalıyım. Ocak’ta her ay 1gr altın alacağım banka hesabına.

Cqnım öncelikle kolay gelsin ama bence mercimek köftesinin mercimeği fazla olunca daha güzel ve lezzetli oluyor 3 su bardağı mercimeğe 1.5 bardak inçe bulgur katıyorum
Tamam çok teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…