Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah Allah ya şaşırdım

Ay allahım beni nelerle sınıyor ya tövbe tövbe. Tam yemek yapacağım mutfağa giriyordum küçük görümcem aradı açarken dedim ki kendi kendime kesin yine merak ettiği birşey için arıyor öyle de oldu öyle havadan sudan konuştuk kursa başlamış vs vs sonra bana dedi ki eee annemleri ne zaman çağıracaksın dedi içimden bunu kim merak ediyor acaba dedim neyse . Bende dedim ki çağırsam şuan bana ne faydaları olacak ki doğumda da annemler doğum yaptırmayacaklar ya ağrım başlar suyum gelir bi belirti olur ararız dedim . Bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu seninde annenin ilk torunu dedi . Bende eee ne yapalım senden torunu var ya oğlundan olunca ne oluyor ki dedim . Benim eşime ve doktoruma ihtiyacım var o an doğum başlarken haber veririz dedim ne zaman bile olacağı belli değil belki bu gece doğum yapacağım yada 41. Haftada dedim . Normal de nasılsın diye bile aramayan kv gelse ne gelmese ne acaba hayret birşey . Yemeği zor yetiştirdim

Hayırlı doğumlar diliyorum.bu kv lerde bir acaip.

Hayırlı doğumlar diliyorum.bu kv lerde bir acaip.
Teşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk

Teşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk
Daha en az 5 hafta var 38 falan da doğsa en erken diye sayarsak. 40 haftaya da 7 hafta var şimdiden mi gelmek istiyorlarmış

Daha en az 5 hafta var 38 falan da doğsa en erken diye sayarsak. 40 haftaya da 7 hafta var şimdiden mi gelmek istiyorlarmış
Ben bilmiyorum ki Anlamadım İnan ki. Ben çağıracak olsam kendi annemi çağırırım son izinde zaten göremedim annemi düzgünce sayelerinde pişman oldum keşke bunu da söyleseydim

Kayın validen merak ediyor galiba senide aramadigi için yüzü olmamıştır canim görüncen soruyor o yüzden bence

Kayın validen merak ediyor galiba senide aramadigi için yüzü olmamıştır canim görüncen soruyor o yüzden bence
Valla bilmem ki hamileliğimi öğrendiğinden beri 1 kere aradı oda salça için hem beni aramıyor hem gelmeye çalışıyor gelince ne yapacaksa zaten yemek Bile yapmıyor

Kendine yer yapmaya calisiyordur torun filan bahane. Sanki gelince cok faydalari dokunuyorda. Ben sinir oldum simdi
burda.

Belki 40. Haftada dogum yapıcaksın ne belli yani 1 buçuk ay gelip kalacaklarmi diyeydin

Selam kızlar okuyup herzaman yazamıyorum bu ara baya harcamalar yaptim gerekli şeyler aldim varken şükür parasız zamanlarda alamadığım şeyleri kalem kalem alıyorum bugun arkadaşa kahvaltiya gittim yol parası 6.bucuk harcadım avm var yakında oraya gittik arkadaşla çocuklar açıktı burger girdik 40 lira onlara menü biz çok aç değildik 6 li nuggets bize ben verdim arkadaş tramvayla gittik o bastı kartına para atıp odetmedi çocukların eline abur cubur biseler su aldı o yemeklerden sonra çocuklar burger in içinde oyun parkına girdiler yorulmusum oturduk bizde kahve ısmarladı arkadaş güzel geçti günümüz bugün eşim yine şehir dışına gidecekti goturcekleru parça yetişmedi yarin sabah gitcek pazar sabahı gelecek bi aksilik olmassa iki gün oglyslayiz yarin uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım var o uğrayabilir kahveye haber bekliyorum gelmesse oruç tutucam yarin mevlid kandili hem borcum niyetine hemde kandil diye

lcw girdik pantolon almıyorum ne zamandır denedim bedenm değişti malesef kilo aldim 11 11 de kampanya olursa netten alirim diyorum

Belki 40. Haftada dogum yapıcaksın ne belli yani 1 buçuk ay gelip kalacaklarmi diyeydin
Bende dedim ki ne yapayım ki belki yarın belki 38. Haftada doğum yapacağım nereden bilebilirim dedim oda diyor ki yok canım 38. Haftada çağır demiyorum da diyor eee ne diyor anlamadım ben

Sana tavir yaptığı icin mi aramiyo o arasın gibisinden
Aman yok evlendik 6 ay haftada 3 gün aradım baktım beni aramıyor bende bıraktım aramayı . Şu andan itibaren hiç aramam strese soktular . Diğer görümcem de geçen 08:30 da aramış rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun diyor . Ben zaten gergindim iyice strese girdim karnım sertleşti

ben 3 ay sonra baska doktora gectım aynı bahsettıgın gıbı doktordu burda cok bılındık yaslı ıyı bı dr fakat beklentılerımı karsılamıyodu yani tek dedıgı bi problemın varmı ? tamam yoksa sıkıntı yok. ben ıstıyodum benımle konussun ılgılensın bebıs ıcın destek olsun yönlendirsin. arkadasım kendı dr undan bahsetti anlattıkları tam benım ıstedgm geri kalan surecı onunla gecırdım, her sey mukemmeldi cok sukur dogum konusunda da sonrasında da cok destek oldu dr um. bence senin de oyle anlattıklarından,arastırıp degıstırmelısın dr cok onemli

ha deyince dogrulsaydı öyle deseydin tuce ben evde yalnız kalmim diye ha bugun ha yarın tam bi ay her gün annemlere bıraktı esım ıse gıder gıbı gıdıyodum her sabah

ha deyince dogrulsaydı öyle deseydin tuce ben evde yalnız kalmim diye ha bugun ha yarın tam bi ay her gün annemlere bıraktı esım ıse gıder gıbı gıdıyodum her sabah
Diyelim ki suyum geldi o an hemen doğuracak halim yok ya sinir ettiler beni bir daha telefonlara bakmayacağım eşime de dedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…