- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.921
Allah Allah ya şaşırdımYa kızlar Size bişey sorucam şimdi benim kredi kartımın limiti 1.700 geçen gün 1600 tl yatırdım ve hiç harcama yapmadım,,, ama alışveriş yapamıyorum bankaya gittim orda da harcama çıkmıyor onlarda görmüyor neden olduğunu merkeze e mail yolladılar sonuç bekliyorum ne kadar saçma ya başına gelen ya da bilen var mı çok sinirim bozuldu yaaaa öffffff
Hayırlı doğumlar diliyorum.bu kv lerde bir acaip.Ay allahım beni nelerle sınıyor yatövbe tövbe. Tam yemek yapacağım mutfağa giriyordum küçük görümcem aradı açarken dedim ki kendi kendime kesin yine merak ettiği birşey için arıyor öyle de oldu öyle havadan sudan konuştuk kursa başlamış vs vs sonra bana dedi ki eee annemleri ne zaman çağıracaksın dedi içimden bunu kim merak ediyor acaba dedim neyse . Bende dedim ki çağırsam şuan bana ne faydaları olacak ki doğumda da annemler doğum yaptırmayacaklar ya ağrım başlar suyum gelir bi belirti olur ararız dedim . Bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu seninde annenin ilk torunu dedi . Bende eee ne yapalım senden torunu var ya oğlundan olunca ne oluyor ki dedim . Benim eşime ve doktoruma ihtiyacım var o an doğum başlarken haber veririz dedim ne zaman bile olacağı belli değil belki bu gece doğum yapacağım yada 41. Haftada dedim . Normal de nasılsın diye bile aramayan kv gelse ne gelmese ne acaba hayret birşey . Yemeği zor yetiştirdim
Teşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırkHayırlı doğumlar diliyorum.bu kv lerde bir acaip.
Daha en az 5 hafta var 38 falan da doğsa en erken diye sayarsak. 40 haftaya da 7 hafta var şimdiden mi gelmek istiyorlarmışTeşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk
Oğlu üstün ırk ama gelinide anca lafta 'kızları' gibi görürlerTeşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk
Ben bilmiyorum ki Anlamadım İnan ki. Ben çağıracak olsam kendi annemi çağırırım son izinde zaten göremedim annemi düzgünce sayelerinde pişman oldum keşke bunu da söyleseydimDaha en az 5 hafta var 38 falan da doğsa en erken diye sayarsak. 40 haftaya da 7 hafta var şimdiden mi gelmek istiyorlarmış
Kayın validen merak ediyor galiba senide aramadigi için yüzü olmamıştır canim görüncen soruyor o yüzden benceAy allahım beni nelerle sınıyor yatövbe tövbe. Tam yemek yapacağım mutfağa giriyordum küçük görümcem aradı açarken dedim ki kendi kendime kesin yine merak ettiği birşey için arıyor öyle de oldu öyle havadan sudan konuştuk kursa başlamış vs vs sonra bana dedi ki eee annemleri ne zaman çağıracaksın dedi içimden bunu kim merak ediyor acaba dedim neyse . Bende dedim ki çağırsam şuan bana ne faydaları olacak ki doğumda da annemler doğum yaptırmayacaklar ya ağrım başlar suyum gelir bi belirti olur ararız dedim . Bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu seninde annenin ilk torunu dedi . Bende eee ne yapalım senden torunu var ya oğlundan olunca ne oluyor ki dedim . Benim eşime ve doktoruma ihtiyacım var o an doğum başlarken haber veririz dedim ne zaman bile olacağı belli değil belki bu gece doğum yapacağım yada 41. Haftada dedim . Normal de nasılsın diye bile aramayan kv gelse ne gelmese ne acaba hayret birşey . Yemeği zor yetiştirdim
Valla bilmem ki hamileliğimi öğrendiğinden beri 1 kere aradı oda salça için hem beni aramıyor hem gelmeye çalışıyor gelince ne yapacaksa zaten yemek Bile yapmıyorKayın validen merak ediyor galiba senide aramadigi için yüzü olmamıştır canim görüncen soruyor o yüzden bence
Kendine yer yapmaya calisiyordur torun filan bahane. Sanki gelince cok faydalari dokunuyorda. Ben sinir oldum simdiAy allahım beni nelerle sınıyor yatövbe tövbe. Tam yemek yapacağım mutfağa giriyordum küçük görümcem aradı açarken dedim ki kendi kendime kesin yine merak ettiği birşey için arıyor öyle de oldu öyle havadan sudan konuştuk kursa başlamış vs vs sonra bana dedi ki eee annemleri ne zaman çağıracaksın dedi içimden bunu kim merak ediyor acaba dedim neyse . Bende dedim ki çağırsam şuan bana ne faydaları olacak ki doğumda da annemler doğum yaptırmayacaklar ya ağrım başlar suyum gelir bi belirti olur ararız dedim . Bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu seninde annenin ilk torunu dedi . Bende eee ne yapalım senden torunu var ya oğlundan olunca ne oluyor ki dedim . Benim eşime ve doktoruma ihtiyacım var o an doğum başlarken haber veririz dedim ne zaman bile olacağı belli değil belki bu gece doğum yapacağım yada 41. Haftada dedim . Normal de nasılsın diye bile aramayan kv gelse ne gelmese ne acaba hayret birşey . Yemeği zor yetiştirdim
Hastahane çantanı hazırladın mı strese soktular beniKendine yer yapmaya calisiyordur torun filan bahane. Sanki gelince cok faydalari dokunuyorda. Ben sinir oldum simdi
burda.
Belki 40. Haftada dogum yapıcaksın ne belli yani 1 buçuk ay gelip kalacaklarmi diyeydinAy allahım beni nelerle sınıyor yatövbe tövbe. Tam yemek yapacağım mutfağa giriyordum küçük görümcem aradı açarken dedim ki kendi kendime kesin yine merak ettiği birşey için arıyor öyle de oldu öyle havadan sudan konuştuk kursa başlamış vs vs sonra bana dedi ki eee annemleri ne zaman çağıracaksın dedi içimden bunu kim merak ediyor acaba dedim neyse . Bende dedim ki çağırsam şuan bana ne faydaları olacak ki doğumda da annemler doğum yaptırmayacaklar ya ağrım başlar suyum gelir bi belirti olur ararız dedim . Bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu seninde annenin ilk torunu dedi . Bende eee ne yapalım senden torunu var ya oğlundan olunca ne oluyor ki dedim . Benim eşime ve doktoruma ihtiyacım var o an doğum başlarken haber veririz dedim ne zaman bile olacağı belli değil belki bu gece doğum yapacağım yada 41. Haftada dedim . Normal de nasılsın diye bile aramayan kv gelse ne gelmese ne acaba hayret birşey . Yemeği zor yetiştirdim
Sana tavir yaptığı icin mi aramiyo o arasın gibisindenValla bilmem ki hamileliğimi öğrendiğinden beri 1 kere aradı oda salça için hem beni aramıyor hem gelmeye çalışıyor gelince ne yapacaksa zaten yemek Bile yapmıyor
Bende dedim ki ne yapayım ki belki yarın belki 38. Haftada doğum yapacağım nereden bilebilirim dedim oda diyor ki yok canım 38. Haftada çağır demiyorum da diyor eee ne diyor anlamadım benBelki 40. Haftada dogum yapıcaksın ne belli yani 1 buçuk ay gelip kalacaklarmi diyeydin
Aman yok evlendik 6 ay haftada 3 gün aradım baktım beni aramıyor bende bıraktım aramayı . Şu andan itibaren hiç aramam strese soktular . Diğer görümcem de geçen 08:30 da aramış rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun diyor . Ben zaten gergindim iyice strese girdim karnım sertleştiSana tavir yaptığı icin mi aramiyo o arasın gibisinden
ben 3 ay sonra baska doktora gectım aynı bahsettıgın gıbı doktordu burda cok bılındık yaslı ıyı bı dr fakat beklentılerımı karsılamıyodu yani tek dedıgı bi problemın varmı ? tamam yoksa sıkıntı yok. ben ıstıyodum benımle konussun ılgılensın bebıs ıcın destek olsun yönlendirsin. arkadasım kendı dr undan bahsetti anlattıkları tam benım ıstedgm geri kalan surecı onunla gecırdım, her sey mukemmeldi cok sukur dogum konusunda da sonrasında da cok destek oldu dr um. bence senin de oyle anlattıklarından,arastırıp degıstırmelısın dr cok onemliMerhaba herkese
Kaç gündür giriyorum okuyorum yazamıyorum.Bu ara acayip halsizim ve uykum var.Pazartesi iş başı Yaptım 2 ay aradan sonra,salı kontrol vardı cook şükür herşey yolunda minnoşum da iyiymişmidem hala kötü ve yediklerimde ayrıca çok rahatsız ediyor.Insallah bunlarda geçer.Hecen hafta doktor kıza benziyor demisti,bu haftada erkek gibi dedi Başka bir doktora daha gözükeceğim 2 li test normal cıktı ama yaş tam 35 olduğu için amerikada yapılan özel testi önerdi,hatta biraz da ısrarcı oldu,Görümcem doktor ona gönderdik arkadaşına sorsun diye Oda hayat normal değerler hiç gerek diğer teste demiş.(bu arada testin fiyatı 2700 tl)
Doktoruma gebel olarak güvenmeliyim bilmiyorum,hiç yönlendiriyor beni,mesela şunu ye,bu zararlı,öyle yapma v.s şeklinde,bir sıkıntı varmı falan diyede sormuyor,
10 yıl önceki doktorum ay ay ne yemem ne yapmam ne yapmam lazım,yatış pozisyonuma kadar her konuda bilgilendirip açıklıyordu,Bu doktor hiç birşey söylemiyor,süt yoğurt tüket,balık ceviz tüket v.s hiç birşey yok.Ben mi çok şey bekliyorum bilemedim.Daha önceki doktorum artık burada değil yoksa direkt ona giderdim.
Sizin doktorlar nasıldı,?Sorun bendemi acaba?
Eşimde 2.hamileliğin ya biliyorsundur zaten diye söylemiyordur birşey diyor,Ama bana eğer böyle düşünüyorsa doktor saçma geliyor.Cunku aradan 10 yıl geçti,çoğu şeyi unuttum hepsini geçtim 10 yıl önce 25 yaşındaydım vücut ve organlarım gençti şimdi öyle değil,yönlendirip takviyeleri söylemesi lazım diye düşünüyorum
ha deyince dogrulsaydı öyle deseydin tuceAman yok evlendik 6 ay haftada 3 gün aradım baktım beni aramıyor bende bıraktım aramayı . Şu andan itibaren hiç aramam strese soktular . Diğer görümcem de geçen 08:30 da aramış rüyamda seni gördüm doğum yapıyordun diyor . Ben zaten gergindim iyice strese girdim karnım sertleşti
Diyelim ki suyum geldi o an hemen doğuracak halim yok ya sinir ettiler beni bir daha telefonlara bakmayacağım eşime de dedim zatenha deyince dogrulsaydı öyle deseydin tuceben evde yalnız kalmim diye ha bugun ha yarın tam bi ay her gün annemlere bıraktı esım ıse gıder gıbı gıdıyodum her sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?