- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.941
Yok canim hazirlamadim daha ama bugun yarin hazirlamayi dusunuyorum. Bebisin kiyafetlerini yikayip utulesem gerisi gelecekte cok usengec davraniyorum bu konuda.Hastahane çantanı hazırladın mı strese soktular beni
ben suyum gelınce hüngür hüngür ağlıyodum emin ol kayınvaliden aklına gelmez o an daDiyelim ki suyum geldi o an hemen doğuracak halim yok ya sinir ettiler beni bir daha telefonlara bakmayacağım eşime de dedim zaten
Ya işte tam olarak bu agrın var mı? Bir şikayetin varmı diyor ? Evet var agrım diyorum adet ağrısı gibi değilse sorun yok diyor konu kapanıyor.Midem fena agri sislik bulantim çok diyorum onlar sikayet degil olacak seyler diyor konu kapanıyor gibi gibi şeyler.Onun dışında hiç yönlendirme yok,konuşma anlatma yok,neleri yapmalıyım neleri yapmamalıyım hiç birşey söylemiyor.sikintili süreci nasıl atlatırım falan diye yönlendirmiyor.Kucuk bir ilçedeyim doktor alternatifi az özelde aklımda 2 isim daha var daha detaylı araştırıp gitmeyi düşünüyorum.ben 3 ay sonra baska doktora gectım aynı bahsettıgın gıbı doktordu burda cok bılındık yaslı ıyı bı dr fakat beklentılerımı karsılamıyodu yani tek dedıgı bi problemın varmı ? tamam yoksa sıkıntı yok. ben ıstıyodum benımle konussun ılgılensın bebıs ıcın destek olsun yönlendirsin. arkadasım kendı dr undan bahsetti anlattıkları tam benım ıstedgm geri kalan surecı onunla gecırdım, her sey mukemmeldi cok sukur dogum konusunda da sonrasında da cok destek oldu dr um. bence senin de oyle anlattıklarından,arastırıp degıstırmelısın dr cok onemli
Eşimde aynı şeyi yaptı çok üzgünüm bunun içinHayırlı kandiller❤
Bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum fazla, eksik bişey olunca; eşime liste atıyorum, alıyor..
Dün ki aldıkları 70 lira tutmuş
Sigarayı azaltıp bırakmıştı sözde, tekrar başladı..
Dünden kuru fasulye var, yanına köfte patates ve salata yapacağım ..
Canım Merhaba geçen çikolata tarifi vermistin ya tekrar rica edebilir miyim. Özel msj atmayı denedim ama beceremedim.tesekkur ederimOlsun, yavas yavas oderiz insallah. Ben emzirirken tutabildim cunku oglum 10 aylikti Ramazanda, kizimda 11 aylik olacak 2020 Ramazaninda, onda da tutarim insallah.
Geldi canim mesajin, saat farkindan yeni gordum, cevapladim, afiyet olsunCanım Merhaba geçen çikolata tarifi vermistin ya tekrar rica edebilir miyim. Özel msj atmayı denedim ama beceremedim.tesekkur ederim
Ben iki dogumumda da almadim dogum parasini, yurtdisindayim diye ilgilenmedim pek ama alabiliyormusum duyduguma gore. Bir suresi var mi basvurmak icin, hani bebek bir yasina girmeden basvurmalisin gibi? Oglan 2015 dogumlu, kiz 5 aylik oldu.Kizlar dogum param yatmamis.
Odeme asamasinda yaziyor diye gittim. Cunku once basvuru asamasinda yaziyordu.
Ptt gorevlisi bankaya odedndi yazinca gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?