Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimki de ayni. Birakamiyor malesef
Benim eşimde defalarca bırakmayı denedi ama olmadı en son bundan 3 hafta önce İşyerinden birinden duymuş buradaki sigara bırakma polikiligine ilaç geldiğini eşim de randevu aldı ilaç vermiş 10. günden sonra birakicak şu an 8. günde birinci kutudan sonra ikinciyi de vericekmis inşallah bu sefer bırakır o ilac şuanda eczanede 368 lira

Sanirim Nifty testinden bahsetmis doktor, Turkiye`deki ismi baska olabilir, anneden kan aliniyor sadece, yanilma payi yok gibi. Yasim 34, benim de riskim kotu degildi (5000 de 1 di) ama detayli ultrasonda kalpte kalsiyum birikmesi (halkarasinda kalpte parlaklik diye biliniyor) varmis, bu da down sendromlu bebeklerde de gorulurmus, ben de emin olmak icin bu testi yaptirdim. Ben zaten Amerika`dayim ama bu test burda da cok pahali 2000 ile 10000 dolar arasi degisiyor. Arkadasima 10000 lik fatura gelmis, sonra sigortayla konusup duzelttirmis. Ben doktordan yazi aldim, bu test gerekli diye boylelikle sigortam karsiladi ben bir sey odemedim, ama sigorta karsilamasaydi yaptirmayacaktim. Sonucta kizim saglikli cok sukur. Sizin yas disinda baska bir belirti yok ortada, bence icinizi ferah tutun.

Teşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk
Haklisin, ben de bu zihniyeti sevmiyorum ama ne yazik ki bazi insanlar boyle dusunuyor, ozellikle kadinlarin boyle dusunmesi ne kadar aci degil mi?

Teşekkür ediyorum. Benim sinir olduğum cümle annemin oğlundan ilk torunu . Eeee ne oluyor acaba kv nin 4 torunu daha var sanki oğlu üstün bir ırk
eşimin babannesi kızından torunlarına siz gümüşsünüz, onlar altın diyomus esımle görümcemi gösterip halanız nası kızmıyodu dedim

5 yıl diye bılıyorum ben süresini.
Bilgi icin tesekkurler. O zaman bu aralar konsolosluga bir gideyim, 5 senenin dolmasina az kaldi, iki cocuk icin de basvurayim. Yazinca hatirladim kizi once bir Turk vatandasligina kaydettirmem gerek, yeni kimliklere de basvurayim, hepsi bir arada ciksin.

Haklisin, ben de bu zihniyeti sevmiyorum ama ne yazik ki bazi insanlar boyle dusunuyor, ozellikle kadinlarin boyle dusunmesi ne kadar aci degil mi?
Çok özür dilerim ama çok cahilce buluyorum bu düşünceyi. Annemle babamın oğlu yok resmen ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar annemi aradım bir çocuk daha yap bence dedim sinirim den

Çok özür dilerim ama çok cahilce buluyorum bu düşünceyi. Annemle babamın oğlu yok resmen ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar annemi aradım bir çocuk daha yap bence dedim sinirim den
Biz de iki kiz kardesiz, Allah`tan bizde kiz erkek ayiran akrabalar pek yok. Hayirli evlat olsun yeter.

Ismini tam olarak bilmiyorum testin ama fiyatı 2700 tl ve sadece yaşım 35 olduğu için yaptırmam gerektiğini söyledi.Ultrason bulguları,ve ikili tarama testi sonucları cook şükür iyi cıktı Görümcem doktor ve kendi kadın doğum uzmanı arkadaşlarına gösterdi sonucları onlarda gerek olmadığını söylemişler.
Bilgilendirme ve ilginiz için cook teşekkür ederim.Allahin izniyle sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah bebeğimizi

Hayırlı kandiller kızlar eşim gitti 2 günlüğüne şehir dışına evde değildim iki gündür düzgün bugün sil süpür yaptim banyo temizledim disari ciktik hava çok güzeldi parka gittik kandil hem cuma çok güzeldi çikolata alıp dagıttım rabbim kabul etsin namazlarımi kıldım oglen için yayla corba yapmıştım oglusla yedik park dönüşünde 1 hamur aldık pizza yaptık marketten şeker pare aldim aksam annemler gelcek çaya kuru yemisimde var yeter kalkip mutfak topluycam namaz kılıp cayi demlerim 8 den sonra gelirler dün akşam renkli actim bi makine kurumayanlar balkonda hala toplanacak ütü var hala yapicam hiç canim istemio bi enerji gelsin annemler gelmeden yaparim belki olmadi onlar gidince yapayim

Testin ismi nifti testi galiba

Ben iki dogumumda da almadim dogum parasini, yurtdisindayim diye ilgilenmedim pek ama alabiliyormusum duyduguma gore. Bir suresi var mi basvurmak icin, hani bebek bir yasina girmeden basvurmalisin gibi? Oglan 2015 dogumlu, kiz 5 aylik oldu.
Süre var mi hic bilmiyorum fakat 2 cocugun icin de alabilirsin. mayis 2015ten sonra dogan cocuklara veriliyr

Herkese günaydınnnnnn
Ben de dün iki makina yıkadım astım bugün de yıkarım. Herşeyi artık ütülemeye kararı aldım biliyorsunuz ama yine de ütülenecekler de birikti. İnş üşenmeden yapıp kurtulurum bugün.
Bir de renklilerde bir tane giysi boyamış diğerlerini maviye. Yeni aldığım sweatshirt krem rengiydi açık mavi olmuş kötü olmuş üzüldüm evde giyerim artık . Çamaşır yıkamada pek iyi değilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…