Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kaynımın oğlu geldi yurt dışından kv de
Bugün bize gelecek hazırlık yapıyorum
Çocuklara birsürü kıyafet çikolata getirmiş
Miniğime yarım altın taktı elimizde hiç altın kalmamıştı kenarda dursun
Etimek tatlısı börek
Orman kebabı pirinç pilavı cacık salata yapıyorum

Dışarı çıkmıştık su alıp oradan kuyumcuya gidecektik . Eşim arabayı park etti markete girdi geldi araba çalışmadı akü bitmiş Arabanın orjinal aküsüydü gitti 550 TL an itibari ile çeyrek altın param uçtu off ağlamak filan istiyorum

Geçmiş olsun canim biteceği varmış paranın çıkacağı varmış tekrar kazanılır sağlığımız olsun yeterki

Selam canlar bugün baba yok diye enerji düşük uyandi ogluş gece oruç tutarım diye yedim ictim seker para almıştım marketten yagındanmı bilmem midemi maffeddi sabah bi uyandım yanıyo. mide tutamadım gece annemler gidince tesbih cektim yine ütü yapmadim nereye kadar yapmıycam artik etraf topladim sabah bulasik boşalttım avm gittik oyun parkına girdik orda kudurdu benimki fileye girdik aciktik fırınından bi tane börek 4 5 tane kurabiye aldim muz limon aldim 15 verdim oraya oyun parkindaki karta 30 tl attım gratis e uğradım yine indirim vardı cökmüsler zor aldim ödedim yüz kremi ufak bi tane deneme lik aldim bi tane düş ehli 13 ödedim bugün başka harcama olmaz insallah çıkmadan evden soğanlı sebzeli bulgur pilavı yaptım yayla çorbası var salata yogurt yeter bize eşim gece dönecek inş.yarin güzel bir kahvaltı hazirlarim ona özlemiş bizi

Simdi kahve molası verdim altın düşmüş baya oğlan mizmizdi bugun merkeze çıkıp ufak ta olsa biseler alacaktım kısmet değilmiş bugun

Selam kızlar
Bugün biraz ev işlerimi hallettim süpürge,banyo wc temizliği, camasir yikadim astim vs.

Öğleden sonra oglumla disari ciktik yürüdük hava aldık iyi geldi.

Markete uğradım uzun zamandır kendime evde giymelik siyah tayt ariyordum internette hep şişirilmiş fiyatlar var. Bimde denk geldim termal tayt gelmiş kalinliği kumasi falan hosuma gitti 18 tl idi iki tane aldım kendime.

Bunun disinda mantar,oğluma simit,avokado,ıslak mendik,hijyenik ped,süt aldım.

Sanıyorum toplamda 70 lira falan ödedim.

Ayrıca gündüz internetten aylık bez ve iki adet mama siparişimizi verdim 250 tl.

Önümüzdeki bir hafta dikkatli harcama yapmam gerekiyor cünkü kira günü de geliyor. planladığım gibi gidersem bu ay bir çeyrek alabilirim.

Herkese iyi aksamlar

Yemek yiyip topladim bir rehavet çöktü nerdeyse uyuyorduk oglusla bi azim kalktim namaz kılıp bulasik topladim camasir acmistim bir makine astim şükür ütüyü yaptim 6 7 pantolon 3 gömlek utüledim hepi topu ne zor geldi sırt çantamın alt tarafı dikiş yerinden açılmıştı deri kendim diktim ugrastim biraz ama terziler pek dikmek istemiyor iyi oldu oğlan hapsıriyor bugünden beri banyo ettirmedim o yüzden babası bugun yetisemiycek yarin oglen oradayım ddi dört gözle beklio ogluş

Iyi geceler kızlar. Sitelerde indirim var indirim var diyolar yemin ederim dün sepetime koyduğum avize 5 lira daha pahali olmus bugün. Her yerde indirim var güya inanmayın a dostlar fiyatlari normalden pahali gösterip sepete atınca eski fiyati koyuyorlar valla

Fiyatlari takip etmeyen kişiler icin bazı ürünler tuzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…