- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.001
Adım sayar saati nerden aldın canımGünaydın arkadaşlar
Ben de adım sayar siyah saat aldım 2tane anneme ve kendime. Tanesi 38,60tl
Bir de vintage bileklik aldım 300tl
Bugün annemlere kahvaltıyA gidiyoruz
Dün süt ve yumurta aldık 38tl
Dünkü Pazar ve marketi yazmıştım Ama yine yazayım 100tl de o.
Bu hafta ekmek dışında allah izin verirse hiç harcama olmaz. Eşimin kredi kartı 5200tl gelmiş benimki de 2380tl inş çalıştığı yer masraflarını öder son ödeme tarihi geçmeden. Maaşını aralıkta ödeyecekler aralıkta da kredi kartları bu kadar gelmeyecek taş çatlasa 2bin gelir diye düşünüyorum. Benim bin eşimin bin TL gelir . Rahatlarız sonra.inşşşşş
Içine pisirirken kimyon at biraz canim tadida değişmiyor gazi hemen çıkıyor ben çok sakınmadan kendimi yedim içine attim kimyon banada iyi geldi sütten gecmedi cocugadaKonservemizi actik ilk kez bugun kahvaltiya menemen yaptik.
Canim fena sekilde bezelye istiyor fakat kiz cok gazli. Korkuyorummm
Ben de oğlumdan kalan kıyafetlerin çoğunu kullanıyorum.Dun esimle ufaklikla disari ciktik yuruyus yaptik salep ictik pasta yedik 22 tl yasli bir akrabimiz var yatalak onu ziyaret ettik eli bos gitmek istemedik 15 tl birseyler aldik. 12 tlye hamsi aldik pazartesi pisirecem. Bu sabah 9 tl markete gitti sigara boregi pogaca ekmek oglana meyveli sut. Dogacak bebis icinde e bebege gitmem lazim yenidogan sampuan pisik kremi emzik biberon vs almam lazim ilk kiyafetlerini tamamladim oglandan kalan unisex muslinler havlular uyku tulumlari zibinlar coraplar vs vardi allahtan bu yuzden simdilik giyime cok fazla harcamam olmadi ama yinede hosuma giden seyler oldukca aldim. Su ufak tek seyleride aradan cikarmam lazim. Portbebe ile bebek bakim cantasi kaliyor. Oglanda ana kucagi/oto koltugu almistik ama evde cok yer kapiyor diye satmistik. Bu sefer ana kucagi yerine portbebe almak istiyorum bakalim insallah pisman olmam. Bebek bakim cantasinida sozde iyi bir marka almistim ama mahvolmus. Yenisini almam lazim. Kanguru sut sagma makinesi yenidogan besik oglanin hepsi duruyor. Doguma iki hafta kala kendim icinde kucuk capli bir alisveris yapmam lazim gogus pedi gogus ucu kremi lohusa pedi lohusa kulodu sabahlik sut arttirici caylar vs. Sonu gelmiyor ihtiyaclarin.
Sizin ikinci bebis kizmi oglanmiBen de oğlumdan kalan kıyafetlerin çoğunu kullanıyorum.
Ben kimyonu turk kahvesi gibi demleyip iciyordum.1 su bardagi.iğrenç bi karışım ama işe yarıyorKonservemizi actik ilk kez bugun kahvaltiya menemen yaptik.
Canim fena sekilde bezelye istiyor fakat kiz cok gazli. Korkuyorummm
KızSizin ikinci bebis kizmi oglanmi
Teşekkür ederimTrendyol dan cnmEki Görüntüle 2553143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?