Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın omega 3 siparişi vermiştim 5 kasımda şubeye ulaştı bugün oldu şubeye ulaşılmıyor zaten müşteri hizmetlerine şikayet ettim ekranlarında 5 gündür güncelleme var güya bakan ilgilenen yok eşim arabayla gitti ki sırf şubeye gideyim diye . Şimdi yine müşteri hizmetleri ile kavga ettim yeniden baktım kuryeye verilmiş kurye gelsin sinirimi çıkaracağım günlerdir ilaç içemiyorum

Yatağı topladım beyazları makinaya attım siyahlar ve renklileri de atacağım . Süpür sil yapıp akşama kuru fasulye pilav salata yapacağım akşama
Ayy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Çare yok. Gaz damlaları yüzde otuz etkiliymis. Ben kendine dikkat etmeliyim yediğime ictigime.

Ayy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Çare yok. Gaz damlaları yüzde otuz etkiliymis. Ben kendine dikkat etmeliyim yediğime ictigime.
2 arkadaşımın çocukları da aynen böyle püre aşırı gazlılar . Onlar organik güvenilir bir çörek otu yağı varmış şimdi burada isim yazmayayım ama ondan 2 damla veriyorlar gaz sorunu çözüldü

Kullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası.
Emzirme odasında yaşlı bi teyze de bir ot önerdi.
Kendiliğinden geçse bari. 3 aydan sonra azaliyormus genelde.

Kullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası.
Emzirme odasında yaşlı bi teyze de bir ot önerdi.
Kendiliğinden geçse bari. 3 aydan sonra azaliyormus genelde.
Bende aynen korkuyorum ama bilmiyorum ya zorunda kalırsam ne olur bilmem

Hahahah aynı ben araba için 30 çeyrek bozdurmuştum içime oturmuştu vallahi gidip gelip bakıyordum gidince bi kötü oldum şimdi sadece 8 Çeyreğim var Eşime diyorum ki bak altınlar şurada bana birşey olursa haberin olsun

Benimkindede oluyordu bazen çok bolca bacak hareketi yapincada yapiyor ilacla bir yere kadar bide sırf yemek degil biraz ben üsütsem gaz oluyidu

Merhaba kızlar

Dün gece kötü bir haber aldım, anneannem beyin kanaması geçirdi... Bilinci kapalı, uyutmuşlar. Malesef kanama müdahale edilemeyecek bir noktadaymış,yaşından dolayı da müdahale etmek riskliymiş. Şuan uyutulmuş şekilde bekliyoruz.. malesef durumu kritik ve ağır.. annem başta olmak üzere cocukları ve hepimiz cok uzgunuz.. annem bakiyordu anneanneme..

Hepinizden dua istiyorum Allah rızası için

Allah ya şifasını versin onu bize bağışlasın yada çok acı olsa da yoğun bakımlarda çok çektirmesin emanetini alsın.. duadan başka birsey gelmiyor elimizden.

Hayat çok kısa, yemekten sonra keyifle otururken bir saniye icinde sevdiklerimizi alabiliyor.. sevdiklerimizin değerini bilelim

Selam kizlar yeni haftaya bismillah eşim ise gitti dün geldi oğlan tepesinden inmedi o evdeyken 1 saate yakin yürüdüm geldim dün makarna pırasa kavurma yaptim eşim be ogluş yemedi ben yedim hepsini bayadir pırasa istiyordum eşim dalga geçiyor ne pırasa sevgisi 3 yil yemesem istemem diyo kahvalti edip sil süpür yaptim bulasik topladim bulasik koydum yine dün defactoda indirim vardı oglusla kendime biseler aldim eltimin kızının doğumgünü haftaya gün benzeyen kutluycaz ona bir sweat aldim oğlana sweat kral şakirli istiyordu bi alt eşofman bana bir pantolon bir gömlekli badi üst aldim 160 kapıda ödeme dahil baya uygun geldi iki parça şeye 100 gidio mağazada

Dün pazar vardı çeri domates salatalik karnabahar yarim kg pırasa turp aldim 15 gün tuttu meyve vardı almadim evde ezanı bekliyorum namaz kılıp cikcam oğlanı parka dönüşte berber var hep gittiğimiz saçları kestircem süt fln alcam markete uğrarım bide

Canım benim kızım da çok gazlıydı İnan bana özel damlalar daha çok çıldırtıyor bebekleri en etkili yöntem kimyon bence kendine demle 1 çay kaşığı da bebeğine ver çok rahatlatıyor

Canım rabbim Şafi adıyla şifa verdin inşallahhhh

Benim oglum da cok gazliydi hemde reflusu vardi 2 yaşını geçmişti rahat uyumaya başladığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…