- 7 Ocak 2018
- 27.570
- 80.028
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.021
Ayy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.Yatağı topladım beyazları makinaya attım siyahlar ve renklileri de atacağım . Süpür sil yapıp akşama kuru fasulye pilav salata yapacağım akşama
2 arkadaşımın çocukları da aynen böyle püre aşırı gazlılar . Onlar organik güvenilir bir çörek otu yağı varmış şimdi burada isim yazmayayım ama ondan 2 damla veriyorlar gaz sorunu çözüldüAyy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Çare yok. Gaz damlaları yüzde otuz etkiliymis. Ben kendine dikkat etmeliyim yediğime ictigime.
Kullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası.2 arkadaşımın çocukları da aynen böyle püre aşırı gazlılar . Onlar organik güvenilir bir çörek otu yağı varmış şimdi burada isim yazmayayım ama ondan 2 damla veriyorlar gaz sorunu çözüldü
Bende aynen korkuyorum ama bilmiyorum ya zorunda kalırsam ne olur bilmemKullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası.
Emzirme odasında yaşlı bi teyze de bir ot önerdi.
Kendiliğinden geçse bari. 3 aydan sonra azaliyormus genelde.
Benimkindede oluyordu bazen çok bolca bacak hareketi yapincada yapiyor ilacla bir yere kadar bide sırf yemek degil biraz ben üsütsem gaz oluyiduAyy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Çare yok. Gaz damlaları yüzde otuz etkiliymis. Ben kendine dikkat etmeliyim yediğime ictigime.
Canım benim kızım da çok gazlıydı İnan bana özel damlalar daha çok çıldırtıyor bebekleri en etkili yöntem kimyon bence kendine demle 1 çay kaşığı da bebeğine ver çok rahatlatıyorAyy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Canım rabbim Şafi adıyla şifa verdin inşallahhhhMerhaba kızlar
Dün gece kötü bir haber aldım, anneannem beyin kanaması geçirdi... Bilinci kapalı, uyutmuşlar. Malesef kanama müdahale edilemeyecek bir noktadaymış,yaşından dolayı da müdahale etmek riskliymiş. Şuan uyutulmuş şekilde bekliyoruz.. malesef durumu kritik ve ağır.. annem başta olmak üzere cocukları ve hepimiz cok uzgunuz.. annem bakiyordu anneanneme..
Hepinizden dua istiyorum Allah rızası için
Allah ya şifasını versin onu bize bağışlasın yada çok acı olsa da yoğun bakımlarda çok çektirmesin emanetini alsın.. duadan başka birsey gelmiyor elimizden.
Hayat çok kısa, yemekten sonra keyifle otururken bir saniye icinde sevdiklerimizi alabiliyor.. sevdiklerimizin değerini bilelim
Benim oglum da cok gazliydi hemde reflusu vardi 2 yaşını geçmişti rahat uyumaya başladığındaAyy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?