Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar selam
İnternetten sürekli birşeyler sepete atıp,
tutarı görünce bırakıyorm
Ama
Ebebekten bebeğime bez ve bakım yağı sipariş ettim..
oğluşum gündüzleri pek uyumuyor en fazla yarım saat, yanından ayrılıp iş yapamıyorum o yüzden, ağlıyor..
eşim gelince ona bırakıp, işleriimi yapıyorum..
buzluktan tavuk çıkartım.
Kızartıp yanına pilav yapıcağım..
Bizde bebeğe maflor damla kullandık, bittikten sonra bi daha almadık. Çok şükür şuan bir sıkıntı yok. Ayaklarımdan pandufları hiç çıkarmam. Yediklerimi baya bir çiğnerim bir büyüğüm demişti, eğer yediklerini baya bir çiğnersen herşey yiyebilirsin demişti gerçekten öyle.. ve en önemlisi masaj...
damla olarak sadece Deca-Tabs kullanıyorz. D vitamini için..

Benim alacaklarım da sepette bekliyo şuan maas gününü hepsi ihtiyaç ama kitap puzzle perde vs bi kaç kozmetik

n11.de indirim var kupon almıştım fıssler düdüklü sapı kırılmıştı onu sipariş verdim 3 taksit yaptırdım. Akşam büyük markete alışverişe gitcez çok tutar eminim ama 2 aydır erteliyordum

Benim alacaklarım da sepette bekliyo şuan maas gününü hepsi ihtiyaç ama kitap puzzle perde vs bi kaç kozmetik
bende perde sipariş vercem zaten 5 yıl sonra rengi griye dönüyor perdelerin 7 yıldır kullandım yeni evde oturma odası ve mutfak eksik önce oturma odasına sipariş vereyim diyorum

Canım nerelerdesin yahuuu
Hiç keyfim yok bu sıralar.Yazılanları okuyorum arada ama yazamadım.Eşim 1 aydır Irak’ta.İzinler iptaldi ama açılmış gerçi açılsada gelemiyor.Cocuk hergun baba bekliyor onada çok üzülüyorum.Kendime yetmeyi ögrendim ama çocuğuma yetemiyorum.

Allah sabır versin.sag salim dönsün. Tarih belli mi

Altınlar ne kadar tuttu zeynolin

Canım benim kızım da çok gazlıydı İnan bana özel damlalar daha çok çıldırtıyor bebekleri en etkili yöntem kimyon bence kendine demle 1 çay kaşığı da bebeğine ver çok rahatlatıyor
Aynen öyle.
Oglumda bio gaia diye bi damla kullanmistim.
Çok ağlamıştı
Hem de 5 yıl önce 40 liraydı
Kimyonlu çay tarifi nasıl .toz kimyonla mı yapıyoruz

Aynen öyle.
Oglumda bio gaia diye bi damla kullanmistim.
Çok ağlamıştı
Hem de 5 yıl önce 40 liraydı
Kimyonlu çay tarifi nasıl .toz kimyonla mı yapıyoruz
şu an sadece eczaneden aldığım kimyonlu rezene çayını kullanıyorum milupanın. Bir de aktardan aldığımız rezene var onu kullanıyorum

Belli değil sözde aralıkta izne gidersin sonra başka bir üst bölgesine takviyeye gideceksin demişler ama yaza kadar izin zor diyor
Rabbim sabir versin kendini idare ediyosunda çocuk olunca zor oluyo 3 gün eşim yoktu hergun yatıp kalkıp hani babam ddi tez zamanda döner insallah

girdiği sınav sonucu nasıl geldi az kaldı canım sabret inşallah gönlünüze göre güzel yerler gelir
Sınav olmadı tekrar girecekti ocakta ama Irak çıktı kaldı.Ben öyle böyle sabrediyorum ama çocuk için çok zor aklı eriyor artık arkadaşları baban niye hiç gelmiyor almaya hep annen geliyor diyormuş.Anlatıyor her gözlüklü adamı babası sanıyor valla içim yangın yeri sağ sağlim bir kavuşsak.

Benim de aynıydı.
Birgun çizgi film izliyordu. Dediki
Anne keşke benim de babam olsaydı.
Babası yok sanıyordu.

Birikime devam ediyorum eylülde 7ceyrek altın 1gr aldım. Ekimde 24gr altın aldım.Bu ay İstanbul’a gittik baya harcama oldu kartlarım doldu bakalım maaşlar yatsın kartlar kredi kira hesaplarım kalan tutar ile altına devam edeceğim inş. Ocak başı kasko sigorta vergi var ocakta gelen zamlar ile birazını karşılarız diğer kısımı karta böleriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…