- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.041
Canım nerelerdesin yahuuuSelam kızlar
Benim alacaklarım da sepette bekliyo şuan maas gününüKızlar selam
İnternetten sürekli birşeyler sepete atıp,
tutarı görünce bırakıyorm
Ama
Ebebekten bebeğime bez ve bakım yağı sipariş ettim..
oğluşum gündüzleri pek uyumuyor en fazla yarım saat, yanından ayrılıp iş yapamıyorum o yüzden, ağlıyor..
eşim gelince ona bırakıp, işleriimi yapıyorum..
buzluktan tavuk çıkartım.
Kızartıp yanına pilav yapıcağım..
Bizde bebeğe maflor damla kullandık, bittikten sonra bi daha almadık. Çok şükür şuan bir sıkıntı yok. Ayaklarımdan pandufları hiç çıkarmam. Yediklerimi baya bir çiğnerim bir büyüğüm demişti, eğer yediklerini baya bir çiğnersen herşey yiyebilirsin demişti gerçekten öyle.. ve en önemlisi masaj...
damla olarak sadece Deca-Tabs kullanıyorz. D vitamini için..
hoşgeldin nasılsınSelam kızlar
bende perde sipariş vercem zaten 5 yıl sonra rengi griye dönüyor perdelerin 7 yıldır kullandım yeni evde oturma odası ve mutfak eksik önce oturma odasına sipariş vereyim diyorumBenim alacaklarım da sepette bekliyo şuan maas gününühepsi ihtiyaç ama kitap puzzle perde vs bi kaç kozmetik
Hiç keyfim yok bu sıralar.Yazılanları okuyorum arada ama yazamadım.Eşim 1 aydır Irak’ta.İzinler iptaldi ama açılmış gerçi açılsada gelemiyor.Cocuk hergun baba bekliyor onada çok üzülüyorum.Kendime yetmeyi ögrendim ama çocuğuma yetemiyorum.Canım nerelerdesin yahuuu
Keyfim yok bu sıralar.Şu 2 yılda çok yıprandım tercih yerleri acılsada tercih yapsak biraz kafam dağılsa.hoşgeldin nasılsın
Allah sabır versin.sag salim dönsün. Tarih belli miHiç keyfim yok bu sıralar.Yazılanları okuyorum arada ama yazamadım.Eşim 1 aydır Irak’ta.İzinler iptaldi ama açılmış gerçi açılsada gelemiyor.Cocuk hergun baba bekliyor onada çok üzülüyorum.Kendime yetmeyi ögrendim ama çocuğuma yetemiyorum.
Altınlar ne kadar tuttu zeynolinAltinlari satınca bende üzülmedim değil ama ev aldık boşa gitmedi çok şükür
Su an elimde bir gram bir yarim var birde komşuma bir çeyrek borç vermiştim o gelir yakında
Birkaç ay kendimizi ancak toparlarız mart gibi bir çeyrekte olsa almaya devam edicem
Aynen öyle.Canım benim kızım da çok gazlıydı İnan bana özel damlalar daha çok çıldırtıyor bebekleri en etkili yöntem kimyon bence kendine demle 1 çay kaşığı da bebeğine ver çok rahatlatıyor
şu an sadece eczaneden aldığım kimyonlu rezene çayını kullanıyorum milupanın. Bir de aktardan aldığımız rezene var onu kullanıyorumAynen öyle.
Oglumda bio gaia diye bi damla kullanmistim.
Çok ağlamıştı
Hem de 5 yıl önce 40 liraydı
Kimyonlu çay tarifi nasıl .toz kimyonla mı yapıyoruz
Belli değil sözde aralıkta izne gidersin sonra başka bir üst bölgesine takviyeye gideceksin demişler ama yaza kadar izin zor diyorAllah sabır versin.sag salim dönsün. Tarih belli mi
girdiği sınav sonucu nasıl geldi az kaldı canım sabret inşallah gönlünüze göre güzel yerler gelirKeyfim yok bu sıralar.Şu 2 yılda çok yıprandım tercih yerleri acılsada tercih yapsak biraz kafam dağılsa.
Rabbim sabir versin kendini idare ediyosunda çocuk olunca zor oluyo 3 gün eşim yoktu hergun yatıp kalkıp hani babam ddi tez zamanda döner insallahBelli değil sözde aralıkta izne gidersin sonra başka bir üst bölgesine takviyeye gideceksin demişler ama yaza kadar izin zor diyor
Sınav olmadı tekrar girecekti ocakta ama Irak çıktı kaldı.Ben öyle böyle sabrediyorum ama çocuk için çok zor aklı eriyor artık arkadaşları baban niye hiç gelmiyor almaya hep annen geliyor diyormuş.Anlatıyor her gözlüklü adamı babası sanıyor valla içim yangın yeri sağ sağlim bir kavuşsak.girdiği sınav sonucu nasıl geldi az kaldı canım sabret inşallah gönlünüze göre güzel yerler gelir
Benim de aynıydı.Sınav olmadı tekrar girecekti ocakta ama Irak çıktı kaldı.Ben öyle böyle sabrediyorum ama çocuk için çok zor aklı eriyor artık arkadaşları baban niye hiç gelmiyor almaya hep annen geliyor diyormuş.Anlatıyor her gözlüklü adamı babası sanıyor valla içim yangın yeri sağ sağlim bir kavuşsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?