Bugün ne aldin kaç tl harcadin

onca ayrılık rezillik..
Bari kenara köşeye birşeyler atmalı.

Belli değil sözde aralıkta izne gidersin sonra başka bir üst bölgesine takviyeye gideceksin demişler ama yaza kadar izin zor diyor
Yaa o kadar uzun sürmez insallah. Allah sabır versin. Ne hissettiğini cok iyi anlıyorum. Eşim bi kaç saat geç gelse bile oglum huysuzlasiyo ağlıyo. Büyüdükçe daha cok farkındadır ozluyodur. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canim

Cok uzuldum, gecmis olsun, Allah`im sifa versin insallah.

Dualarına aynen katılıyorum, amin diyorum
Sabırlar versin Rabbim

Allah sabırlar versin, gücünü artırsın inş canım

Merhaba kizlar, haftasonu baya harcamali gecti ama aldiklarimiz bizi bir sure idare eder. Sebze, meyve ve kahvaltilik alisverisi 104 dolar tuttu. Helal kesim et tercih ettigimizden eti toplu olarak baska bir marketten aliyoruz, burasi da 150 dolar tuttu.
Cumartesi annemle manti yaptik hem aksama yedik hem de biraz buzluga attik. Pazar sabahina esim bize pogaca yapti, aksama da evde iskender yaptik, o kadar cok yedim ki annem bile sasirdi. Hepimiz tartildik, babam geldiginden beri bir iki kilo almis ama annem iki kilo vermis, ekmegi azaltti, dedim burda kilo veremezsin, seni zayif gonderemem, git diyetini Turkiye`de yap:) Ben de iki kilo vermisim, 5-6 kilo fazlaligim kaldi, dogumdan onceki kilom 51`di.
Bu haftaki menumuz karniyarik, mantarli tavuk, bulgur pilavi, manti suyuna nohutlu corba. Hafta ortasinda ekleme yapariz bunlar bize yetmez.

Offff Irak of eşim 1 sene kaldı çok zordu sizin çocukta var Allah yardımcın olsun dualarımdasın

Merhabalar sil süpür yaptım çamaşır yıkadım ütü yarına kaldı . Arkadaşım aradı gel diye ona indim o ara kargolar geldi . Annem isimli penye battaniye siparişi verecekti set siparişi vermiş kargo gelince gördüm ağladım biraz kıyamadım bir sürü para vermiş görümcem de oğlumun ultrason görüntüsünü bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana sormadan danışmadan oda tuz biber oldu üzerine hiç sesimi çIkartmadım ama çok doldum üzgünüm . Kuru fasulye pilav yaptım turşu salata . Harcama yapmadık bugün iyi oldu

Zeynepcim Amerika'da mıydın. Çalışıyor musun

Zeynepcim Amerika'da mıydın. Çalışıyor musun
Evet Pure Amerika`dayim, doktora icin gelmistik esimle, hala donemedik. Calisiyorum, doktora sonrasi arastirmacisi (postdoc) olarak, bir iki seneye akademik pozisyonlara basvuracagim olmazsa sirketlere de basvuracagim, kimyagerim alanim nanoteknoloji. Burda sizlerle yazismak bana cok iyi geliyor, iyi ki acmissin bu basligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…