- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.061
Evet bekliyor bekliyor sonra umudunu kesiyor. Hiç olmadık anda soruyor ucaklamı gelecek nezaman gelir ne getirecek bana diye.Benim de aynıydı.
Birgun çizgi film izliyordu. Dediki
Anne keşke benim de babam olsaydı.
Babası yok sanıyordu.
Kesinlikle bende denedim baya faydası olmistu bende öneririmCanım benim kızım da çok gazlıydı İnan bana özel damlalar daha çok çıldırtıyor bebekleri en etkili yöntem kimyon bence kendine demle 1 çay kaşığı da bebeğine ver çok rahatlatıyor
Toz kimyonla mi. Nasıl yaptinizKesinlikle bende denedim baya faydası olmistu bende öneririm
Birikime devam ediyorum eylülde 7ceyrek altın 1gr aldım. Ekimde 24gr altın aldım.Bu ay İstanbul’a gittik baya harcama oldu kartlarım doldu bakalım maaşlar yatsın kartlar kredi kira hesaplarım kalan tutar ile altına devam edeceğim inş. Ocak başı kasko sigorta vergi var ocakta gelen zamlar ile birazını karşılarız diğer kısımı karta böleriz belki.
Yaa o kadar uzun sürmez insallah. Allah sabır versin. Ne hissettiğini cok iyi anlıyorum. Eşim bi kaç saat geç gelse bile oglum huysuzlasiyo ağlıyo. Büyüdükçe daha cok farkındadır ozluyodur. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canimBelli değil sözde aralıkta izne gidersin sonra başka bir üst bölgesine takviyeye gideceksin demişler ama yaza kadar izin zor diyor
Cok uzuldum, gecmis olsun, Allah`im sifa versin insallah.Merhaba kızlar
Dün gece kötü bir haber aldım, anneannem beyin kanaması geçirdi... Bilinci kapalı, uyutmuşlar. Malesef kanama müdahale edilemeyecek bir noktadaymış,yaşından dolayı da müdahale etmek riskliymiş. Şuan uyutulmuş şekilde bekliyoruz.. malesef durumu kritik ve ağır.. annem başta olmak üzere cocukları ve hepimiz cok uzgunuz.. annem bakiyordu anneanneme..
Hepinizden dua istiyorum Allah rızası için
Allah ya şifasını versin onu bize bağışlasın yada çok acı olsa da yoğun bakımlarda çok çektirmesin emanetini alsın.. duadan başka birsey gelmiyor elimizden.
Hayat çok kısa, yemekten sonra keyifle otururken bir saniye icinde sevdiklerimizi alabiliyor.. sevdiklerimizin değerini bilelim
Dualarına aynen katılıyorum, amin diyorumMerhaba kızlar
Dün gece kötü bir haber aldım, anneannem beyin kanaması geçirdi... Bilinci kapalı, uyutmuşlar. Malesef kanama müdahale edilemeyecek bir noktadaymış,yaşından dolayı da müdahale etmek riskliymiş. Şuan uyutulmuş şekilde bekliyoruz.. malesef durumu kritik ve ağır.. annem başta olmak üzere cocukları ve hepimiz cok uzgunuz.. annem bakiyordu anneanneme..
Hepinizden dua istiyorum Allah rızası için
Allah ya şifasını versin onu bize bağışlasın yada çok acı olsa da yoğun bakımlarda çok çektirmesin emanetini alsın.. duadan başka birsey gelmiyor elimizden.
Hayat çok kısa, yemekten sonra keyifle otururken bir saniye icinde sevdiklerimizi alabiliyor.. sevdiklerimizin değerini bilelim
Allah sabırlar versin, gücünü artırsın inş canımHiç keyfim yok bu sıralar.Yazılanları okuyorum arada ama yazamadım.Eşim 1 aydır Irak’ta.İzinler iptaldi ama açılmış gerçi açılsada gelemiyor.Cocuk hergun baba bekliyor onada çok üzülüyorum.Kendime yetmeyi ögrendim ama çocuğuma yetemiyorum.
Offff Irak of eşim 1 sene kaldı çok zordu sizin çocukta var Allah yardımcın olsun dualarımdasınHiç keyfim yok bu sıralar.Yazılanları okuyorum arada ama yazamadım.Eşim 1 aydır Irak’ta.İzinler iptaldi ama açılmış gerçi açılsada gelemiyor.Cocuk hergun baba bekliyor onada çok üzülüyorum.Kendime yetmeyi ögrendim ama çocuğuma yetemiyorum.
Cnm evinizi hangi semtten aldınız söylediysen de hatırlamıyorum kusura bakma lütfenbende perde sipariş vercem zaten 5 yıl sonra rengi griye dönüyor perdelerin 7 yıldır kullandım yeni evde oturma odası ve mutfak eksik önce oturma odasına sipariş vereyim diyorum
Zeynepcim Amerika'da mıydın. Çalışıyor musunMerhaba kizlar, haftasonu baya harcamali gecti ama aldiklarimiz bizi bir sure idare eder. Sebze, meyve ve kahvaltilik alisverisi 104 dolar tuttu. Helal kesim et tercih ettigimizden eti toplu olarak baska bir marketten aliyoruz, burasi da 150 dolar tuttu.
Cumartesi annemle manti yaptik hem aksama yedik hem de biraz buzluga attik. Pazar sabahina esim bize pogaca yapti, aksama da evde iskender yaptik, o kadar cok yedim ki annem bile sasirdi. Hepimiz tartildik, babam geldiginden beri bir iki kilo almis ama annem iki kilo vermis, ekmegi azaltti, dedim burda kilo veremezsin, seni zayif gonderemem, git diyetini Turkiye`de yap:) Ben de iki kilo vermisim, 5-6 kilo fazlaligim kaldi, dogumdan onceki kilom 51`di.
Bu haftaki menumuz karniyarik, mantarli tavuk, bulgur pilavi, manti suyuna nohutlu corba. Hafta ortasinda ekleme yapariz bunlar bize yetmez.
Evet şeker zararlı diceksiniz ama çok çaresiz kalmıştım gerçekten mecbur kaldimEki Görüntüle 2553483 ben bunu yapmıştım baya da faydasını görmüştüm
Evet Pure Amerika`dayim, doktora icin gelmistik esimle, hala donemedik. Calisiyorum, doktora sonrasi arastirmacisi (postdoc) olarak, bir iki seneye akademik pozisyonlara basvuracagim olmazsa sirketlere de basvuracagim, kimyagerim alanim nanoteknoloji. Burda sizlerle yazismak bana cok iyi geliyor, iyi ki acmissin bu basligiZeynepcim Amerika'da mıydın. Çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?