Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy kuru fasulyeye hasret kaldim. Benim kız cokkk gazlı. Sabah acile götürdük. Röntgen çekildi. Ciddi gaz var denildi.
Çare yok. Gaz damlaları yüzde otuz etkiliymis. Ben kendine dikkat etmeliyim yediğime ictigime.
malesef gaz damlalarının hiç faydası yok bence de kimyon rezene ıcmeni tavsiye ederim pure, bide alerjisi olabilir böyle durumlarda da gaz olabiliyormus doktorum soylemıstı sen de bi doktoruna danıs bence

Aynen öyle.
Oglumda bio gaia diye bi damla kullanmistim.
Çok ağlamıştı
Hem de 5 yıl önce 40 liraydı
Kimyonlu çay tarifi nasıl .toz kimyonla mı yapıyoruz
Canım biogia geçen sene 54 tl idi aldım İnan ki yarısında çöpe attım,,,, 1 su bardağı suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı toz kimyon kaynasın 3 dk sonra altını kapat dinlensin ondan sonra süz iç canım,,, işe yarayacaktır inşallah

İyi akşamlar hanımlar.Ya bu kadar altını nasıl alabiliyorsunuz ? Maaşlarınız ne kadar.Ben çok zorluyorum herşeyden kısıyorum ama yinede yetemiyorum
Valla bende yettiremiyorum. Buraya ugradikca motive oluyorum biriktirecegim diyorum ama su siralar gelirimiz anca giderlerimizi karsiliyor. Bir bucuk sene oncesine kadar kirada olmamiza ragmen daha fazla para atabiliyorduk kenara. Daha fazla geziyorduk sosyal aktivitelere katiliyorduk kendimize daha fazla harcama yapabiliyorduk. Alim gucu ciddi anlamda dustu hatta yerlere cakildi diyebilirim.

pure hazel bizimki 2,2.5ayda falan gecti ınsAllah sizin de oyle olur damlaları bıraktık rahatladı yavrum bol bol bisiklet hareketi yaptırmanı tavsiye ederim
Bende onu duydum bacakları hareket ettirmek bebeğe iyi geliyormuş

Ben bir kez kulllandim.cocuk kıpkırmızı oldu. Zaten 1 şişe tuketince etkisini gosteriyormus filan dediler ama dayanamadık biz çocuğun o haline. Hepsini attım.
Tarifi deneyecegim

pure hazel bizimki 2,2.5ayda falan gecti ınsAllah sizin de oyle olur damlaları bıraktık rahatladı yavrum bol bol bisiklet hareketi yaptırmanı tavsiye ederim
Aynen bisiklet hareketi muthis ise yariyor. Benim oglaninda cok gazi vardi hep kivranirdi gaz sancisindan mosmor kesilirdi aglamaktan. Bisiklet hareketi bizde cok ise yaradi.

İyi akşamlar hanımlar.Ya bu kadar altını nasıl alabiliyorsunuz ? Maaşlarınız ne kadar.Ben çok zorluyorum herşeyden kısıyorum ama yinede yetemiyorum
Maaşla alakalı olabilir canim.
Giderlerle alakalı.
Birkaç sene önce bende yetiremiyordum eksiye bile girmiştik. Ama dışarda yeme içme eğlenme fazlaydı bizde. Gereksiz alisverisler vs.

Bir defter tutmani tavsiye ederim.
Mesela Kasım 15 giderler.
Kira
Aidat
Kredi kartı
Kredi
Elektrik su
Doğalgaz
Benzin mazot
Bakici
Pazar market ....
Gibi
Karşılarına miktarları yaz.
Bir miktar da eve harçlık ayır.
Toplam gelirinizden çıkar. Aşağı yukarı ne kadar birikime ayirabilecegin ortaya çıkar
Ben böyle yapıyorum.

Biz karı koca çalışıyoruz. Tabi herkesin bütçesi kendine gore

teşekkür ederim. Seni Her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarım

Bütçemi yapıp, paramı biriktirince ,daha düzenli yaşayınca, hayatımın daha anlamlı olduğunu fark ettim.
Ayrıca insanları da eledim bazı kişileri çıkardım hayatımdan. Akrabalarım da dahil buna. Dara düşünce, hasta olunca ,parasız kalınca hiç dostun olmuyor.
Yine kendi Parana gücün yetiyor.

Şimdi eşimin ailesinde büyük kavga var mirası paylasámiyor büyük dayilar teyzeler. Midem bulandı valla .birdaha gelmem buraya dedim.

Dışarda para harcadığımız nadirdir.İnan bana senelerdir kendime alışveriş yapmıyorum.2 çocuğum var çok şükür.Hayat gerçekten pahalı.ne bileyim yazdım geçen ay dediğin gibi.Baktım kısılacak bir yer yok çünkü lüks harcamam yok.

Benim babam şimdiden malını paylaştırıyor.Kızlarına neredeyse hiç bırakıp erkek çocuklarını trilyoner yapmak için.Evet benimde midem bulanıyor hepsinden.

Son iki yıldır hayat çok pahalilasti ama haklısın.
Geçen yılki patates soğan fiyatları neydi öyle en basit örnek.
Hersye yüzde yirmiden aşağı zam yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…