- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.101
Karşımda bir diktatör var tepki vermemin paragözlükle suçlanmaktan başka bir ederi olmaz.Bende olsam hazmetmem şahsen haklısın. Eşimin ailesinde de var bu durum sinir bozucu oluyor tepki verilmesi lazım bence
Benim kızımda cok zorlandı eğitim dolayisiyla 4,5 ay ayrı kaldı cok zordu gerçekten. Allah kolaylık versinSınav olmadı tekrar girecekti ocakta ama Irak çıktı kaldı.Ben öyle böyle sabrediyorum ama çocuk için çok zor aklı eriyor artık arkadaşları baban niye hiç gelmiyor almaya hep annen geliyor diyormuş.Anlatıyor her gözlüklü adamı babası sanıyor valla içim yangın yeri sağ sağlim bir kavuşsak.
Doğru dedin var öyle akraba değil akrep diyorum artık kendilerine gelince herşey mübah herkesin açığını ararlar hastalık fln olmasın bizzat babam hastanede 4 ay yattı sürekli olmasada sonunda vefat etti zaten gördük o zaman dostu dusmani iyi günün de babamın dibinden ayrilmayanlar hasta olunca ne aradi ne sordu bir ihtiyaç varmi diyeBütçemi yapıp, paramı biriktirince ,daha düzenli yaşayınca, hayatımın daha anlamlı olduğunu fark ettim.
Ayrıca insanları da eledim bazı kişileri çıkardım hayatımdan. Akrabalarım da dahil buna. Dara düşünce, hasta olunca ,parasız kalınca hiç dostun olmuyor.
Yine kendi Parana gücün yetiyor.
Şimdi eşimin ailesinde büyük kavga var mirası paylasámiyor büyük dayilar teyzeler. Midem bulandı valla .birdaha gelmem buraya dedim.
kartı tamamen bırakabıldınızmı pure ben cesaret edemıyorum yaBütçemi yapıp, paramı biriktirince ,daha düzenli yaşayınca, hayatımın daha anlamlı olduğunu fark ettim.
Ayrıca insanları da eledim bazı kişileri çıkardım hayatımdan. Akrabalarım da dahil buna. Dara düşünce, hasta olunca ,parasız kalınca hiç dostun olmuyor.
Yine kendi Parana gücün yetiyor.
Şimdi eşimin ailesinde büyük kavga var mirası paylasámiyor büyük dayilar teyzeler. Midem bulandı valla .birdaha gelmem buraya dedim.
evet tucecım benim oğlus onla kurtardı cok sukurBende onu duydum bacakları hareket ettirmek bebeğe iyi geliyormuş
Yok canım nerdeeekartı tamamen bırakabıldınızmı pure ben cesaret edemıyorum ya
İnşallah heyecanlanmaya başladım zaman yaklaştıkçaevet tucecım benim oğlus onla kurtardı cok sukur
oy senin paşa dogsunda ona da diyelim nası napıyo dıyeteyze balı
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsınİnşallah heyecanlanmaya başladım zaman yaklaştıkça
Ya dimiGunaydin tuce bizde bekliyoruz gelmiyor
AynenGünaydın gece fenalık geçirdim uykuya dalamadımdön dön dön işkence çektim resmen ayın 15 i neden gelmiyor bir türlü ya
Çığlık atmak istiyorum ağlasam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?