Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kızımda cok zorlandı eğitim dolayisiyla 4,5 ay ayrı kaldı cok zordu gerçekten. Allah kolaylık versin

Doğru dedin var öyle akraba değil akrep diyorum artık kendilerine gelince herşey mübah herkesin açığını ararlar hastalık fln olmasın bizzat babam hastanede 4 ay yattı sürekli olmasada sonunda vefat etti zaten gördük o zaman dostu dusmani iyi günün de babamın dibinden ayrilmayanlar hasta olunca ne aradi ne sordu bir ihtiyaç varmi diye

Yemek yedik oglusla eşim yarin gelecek su saçlarını kestirdim oğlumun 13 oraya 6 tl market ekmek çikolata süt aksam su geldi 8 tl oraya verdik oğlum dün cüzdanımla oynuyordu banka kartını bırakmış sehbaya esimde sabah almış kendinin sanıp uykulu bide şehit dışı işi öglen e dogru çıktı node kaldi orda nakit zulam var sade etraftan bozukluk topladim su icin kızdım esime karta niye bakmiyosun diye

kartı tamamen bırakabıldınızmı pure ben cesaret edemıyorum ya

Ablamdan dönüşte Pazar’a ve markete uğradım toplam harcama 90 tl

Günaydın gece fenalık geçirdim uykuya dalamadım dön dön dön işkence çektim resmen ayın 15 i neden gelmiyor bir türlü ya

Gunaydin tuce bizde bekliyoruz gelmiyor
Ya dimi bir sürü ödeme yapacağım ayrıca oğlumun dolabının sipariş vereceğim dolap geçen hafta 825 TL di bu hafta 870 olmuş 11.11 indirimi diye kandırıp 850 yazmışlar kimi kazıklıyorlarsa tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…