- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.121
benim kızım dogdugunda gitmişti eşim 2 yaşındayken geldi o bile dayılarına daha çok düşkün babasını tanımıyordu izinlere geldikçe yaklaşmıyordu kızım hala öyle 0-2 yaş bağlanma yok kızımla eşim arasında seninkinin aklıda eriyor daha zordur tabi kıyamam kuzuma sağ salim gelsinde o boşlukları doldururlarSınav olmadı tekrar girecekti ocakta ama Irak çıktı kaldı.Ben öyle böyle sabrediyorum ama çocuk için çok zor aklı eriyor artık arkadaşları baban niye hiç gelmiyor almaya hep annen geliyor diyormuş.Anlatıyor her gözlüklü adamı babası sanıyor valla içim yangın yeri sağ sağlim bir kavuşsak.
pursaklarda devlet hastanesi var hemen onun arkasından aldık ev güzel ama biz çok kredi çektiğimiz için zorlanıyoruzCnm evinizi hangi semtten aldınız söylediysen de hatırlamıyorum kusura bakma lütfen
miras işi herzaman sıkıntı bitek eşinin ailesinde yok inan babam ölünce çok iyi olan amcalarım bile düşman oldu babamın kendi alın teriyle aldığı tarlayı vermediler ev yeri vermediler annemin tarafı öyle herşeyi erkeklere vermişler kızlara bişey yok sıkıntılı süreç allah muhtaç etmesin kimseye kimsenin hakkınıda kimsede koymasın bizimde var çocugumuz ailemizBütçemi yapıp, paramı biriktirince ,daha düzenli yaşayınca, hayatımın daha anlamlı olduğunu fark ettim.
Ayrıca insanları da eledim bazı kişileri çıkardım hayatımdan. Akrabalarım da dahil buna. Dara düşünce, hasta olunca ,parasız kalınca hiç dostun olmuyor.
Yine kendi Parana gücün yetiyor.
Şimdi eşimin ailesinde büyük kavga var mirası paylasámiyor büyük dayilar teyzeler. Midem bulandı valla .birdaha gelmem buraya dedim.
Diğer eviniz satılmadımı? Kiraya verseniz rahatlarsınız biraz.Nekadar cektiniz kredi?Bizde gittiğimiz yerden istiyoruz ev ama çok pahalı evler bizde baya cekeriz kredi eve girersekpursaklarda devlet hastanesi var hemen onun arkasından aldık ev güzel ama biz çok kredi çektiğimiz için zorlanıyoruz
Tez vakitte kavuşuruz inş. 8ay kaldı temmuzda döner diye tahmin ediyoruZ.benim kızım dogdugunda gitmişti eşim 2 yaşındayken geldi o bile dayılarına daha çok düşkün babasını tanımıyordu izinlere geldikçe yaklaşmıyordu kızım hala öyle 0-2 yaş bağlanma yok kızımla eşim arasında seninkinin aklıda eriyor daha zordur tabi kıyamam kuzuma sağ salim gelsinde o boşlukları doldururlar
diğer ev satılık daha satılmadı aralık ayının sonuna kadar bekleyelim diyoruz 300 eşim konut çekti 73 ben ihtiyaç çektim elimizde 75 falanda vardı.evi 440 a aldık 10 bin tapuya verdik 18 bin eşyalara verdik.1 tane çeyrek borcum var arkadaşıma başka borcum yok elden giderler çok yeni abonelikler biraz tuttu ama diğer aboneliği iptal ettirince başa baş oldu dedi eşim.Diğer eviniz satılmadımı? Kiraya verseniz rahatlarsınız biraz.Nekadar cektiniz kredi?Bizde gittiğimiz yerden istiyoruz ev ama çok pahalı evler bizde baya cekeriz kredi eve girersek
Aralıkta tayin listeleri açılır galiba ya hayırlısı ileTez vakitte kavuşuruz inş. 8ay kaldı temmuzda döner diye tahmin ediyoruZ.
Bende koltuk takımı alacağım gittiğim yerden.Tapu çok alıyorlar ya yazık gunah.diğer ev satılık daha satılmadı aralık ayının sonuna kadar bekleyelim diyoruz 300 eşim konut çekti 73 ben ihtiyaç çektim elimizde 75 falanda vardı.evi 440 a aldık 10 bin tapuya verdik 18 bin eşyalara verdik.1 tane çeyrek borcum var arkadaşıma başka borcum yok elden giderler çok yeni abonelikler biraz tuttu ama diğer aboneliği iptal ettirince başa baş oldu dedi eşim.
Arkadaş haftaya açılacak dedi ama en geç aralıkta açılır diye tahmın ediyorum.Bakalım nereleri bosalacak.Balıkesir Malatya kesin yazacağız açılan yerlere göre daha ekleme yaparız.Manisa Elazığ Sivas belki yazarızAralıkta tayin listeleri açılır galiba ya hayırlısı ile
Kalktım aceleyle odamızı havalandırdim.
Supurdum.
Hanımefendi hiç iş yaptırmıyor.
Yardımcı pazartesi baslicak. Biraz rahatlariz
Malatya güzel evet memlekette gidip gelirken Malatya ve Elazığ’dan geçiyoruz beğeniyorum ben . Dün gece eşimin telefonunda whatsapp gruplarından birisinde Aralık diye okudum inşallah daha önce olur . Biz temlit edeceğiz inşallah kabul olurArkadaş haftaya açılacak dedi ama en geç aralıkta açılır diye tahmın ediyorum.Bakalım nereleri bosalacak.Balıkesir Malatya kesin yazacağız açılan yerlere göre daha ekleme yaparız.Manisa Elazığ Sivas belki yazarız
Bebeğinin şansına kalırsınız inş. Batı olsa belki kabul olmaz ama doğu olduğu için kabul olur benceMalatya güzel evet memlekette gidip gelirken Malatya ve Elazığ’dan geçiyoruz beğeniyorum ben . Dün gece eşimin telefonunda whatsapp gruplarından birisinde Aralık diye okudum inşallah daha önce olur . Biz temlit edeceğiz inşallah kabul olur
Çok sorunlu personelse yollamaya çalışıyorlar buradan . Yoksa kimse gitmiyor öyle hemen . Tabur komutanı vs onayı gerekiyor ya eşimin de görevi para olunca herkes mali şubede adamı olsun istiyor o bakımdan rahatım gitmeyiz . Tabur komutanımız Temmuz da geldi zaten katılış yaparken tanışmışlar konuşulmuş gitmeyiz ciddenBebeğinin şansına kalırsınız inş. Batı olsa belki kabul olmaz ama doğu olduğu için kabul olur bence
Ne kadar kredi borcu çıktı bu durumda aylikdiğer ev satılık daha satılmadı aralık ayının sonuna kadar bekleyelim diyoruz 300 eşim konut çekti 73 ben ihtiyaç çektim elimizde 75 falanda vardı.evi 440 a aldık 10 bin tapuya verdik 18 bin eşyalara verdik.1 tane çeyrek borcum var arkadaşıma başka borcum yok elden giderler çok yeni abonelikler biraz tuttu ama diğer aboneliği iptal ettirince başa baş oldu dedi eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?