Bugün ne aldin kaç tl harcadin

5gun gelecek yarım gün
Evi sil süpür . Bulaşık çamaşır.
2bine anlaştık en son

dün akşam market alışverişi yaptık 400 den fazla tuttu şok oldum
Haftasonu ben de aylık alışveriş için markete gittim. Stoklarımı falan da biraz toparladım ama toplam 850 lira tuttu. Şaka gibi

Neyseki yemek kartım sağolsun. 400 lira oradan kesilince 450 liraya alışverişimizi tamamlamış olduk.
Bu sabah yumurta bitmişti. Eşim Bu evin ihtiyacı bitmiyor diye söylendi biraz :)

Evet canım gerçekten çok faydalı afiyet olsun

Günaydın kızlar öğlen arkadaş gelecek

Kısır,,, köz patlıcan yoğurtlu salata,,,patatesli börek,,,kakaolu ve tırtıl kurabiye var menümde kızımda durursa bi de havuçlu top yapıcam evi süpürmem lazım şimdilik bu kadar

Bugün bi harcama istemiyorum

Hoşgeldiniz. Tanıyabilir miyiz sizi

Sadece Menemen yaptım kızlar
Dün gece sepette kalan çamaşırları astım.
Karcher marka buharlı temizlik makinesi ve cam silme makinası da aldım. Eve temizlikçi almıyorum kendim yapıyorum mayıstan beri. Çok zorlanıyorum. Deterjansız temizlik yapacağım deterjan masrafım azalacak. Her ay 300tl temizlikçi parası da cebimize kalacak. Ama elektrik faturamız nasıl gelecek göreceğiz.
Bir de bebeğimiz gelirse sağlıkla inş
Kimyasallara maruz kalmadan büyüyecek diye ümitlerim var

Hoş geldin canım

Merhaba herkese.işe başladım 2.haftam ve uykulara doyamıyorum.Evdeyken uyumuyordum gün içinde ama uzanıyordum falan.aksam 9'a kadar zor dayanıyorum.Harcamalarin hesabını yapamaz oldum artık.Bugun internetten sipariş vereceğiz oğlanın odasına montosseri cekmeceli oyuncak dolabı alacağız bebişe yer açılsın oğlumun şifonyerini bebek için boşaltacagiz evimiz küçük olduğu için ancak bi şekilde bir çözüm bulduk.
Haftaya okul tatil 3 gün izin aldım cumartesi inşallah memlekete gideceğiz hem doktor kontrolu hemde hava değişimi olsun dedik ailecek bunaldık.
Gram altın alacağım ama gözümü açıp ne çarşıya ne pazara ne de markete gidemez oldum.Halsizligim hat safhada devam ediyor.Midem de aynı şekilde.
Bebisimiz iyi olsun inşallah bu günlerde geçer diyoruz

Haftaya okul neden tatil canım ise basladin mi iyi olmanıza cok sevindim sağlıkla kucagina al insallah cinsiyeti belli olmadı demi erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…