- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.141
Ah ahhhh vardı param ama uçtu gittiAltın bayağı düşmül kızlar para varsa fırsatları değerlendirmek lazım
5gun gelecek yarım günGünaydın kızlar,
Ayın 15 i gelince altın artar mı arkadaşımın düğünü için çeyrek alcam da şimdi mi alsam sonraya mı bıraksam düğün Aralık başı.
Kaç gün gelecek ne kadara anlaştınız canım? Benim konuştuğum bayan hamile kaldı maaleseffff
Birde hangi işleri tutacak evde?
Ahh keşke para yokkAltın bayağı düşmül kızlar para varsa fırsatları değerlendirmek lazım
1 veya 2ay gelir .kendimi biraz toparlayana kadar.5gun gelecek yarım gün
Evi sil süpür . Bulaşık çamaşır.
2bine anlaştık en son
Haftasonu ben de aylık alışveriş için markete gittim. Stoklarımı falan da biraz toparladım ama toplam 850 lira tuttu. Şaka gibidün akşam market alışverişi yaptık 400 den fazla tuttu şok oldum
Evet canım gerçekten çok faydalı afiyet olsunDün eşim markete gitti 50lira harcamış.ondan önceki gün de gitti 50 lira.
Bugün ve yarın ekmek harici birşey istemiyorum. Zaten para da yok. Dün avmyi iptal ettik .
Dolapta temizlenmiş kelle vardı onu düdüklüde pişirdim sabahtan. Üzerine sos yapacağım. Faydaları saymakla bitmiyor özellikle suyunun. Sütümü arttirir inşallah.
Hoşgeldiniz. Tanıyabilir miyiz siziMeraba kizlar bnde artik aranizdayim kendime buyuk bir kumpara yaltrdim icerisine elime gecen her parayi atiyorum o para elimde olunca surekli gidiyo ama onun icinden cikmasi imkansiz atiyorum kendime soz verdim seneye bu zamana kadar acmiycam diye insallah iyi bir para cikar
Özellikle bu yıl hayat çok pahalıdün akşam market alışverişi yaptık 400 den fazla tuttu şok oldum
Herkese günaydınlarrrrrrr mutlu sabahlar
Gideyim de menemen ve kuymak yapayım bu sabah hamaratım bakalım öğlen ve akşama gazım biter
Allah ödeme kolaylığı versin canım borç belini büküyor insanın. Ama alınmış alınmıştır. Hayırlı olsun tekrardan.pursaklarda devlet hastanesi var hemen onun arkasından aldık ev güzel ama biz çok kredi çektiğimiz için zorlanıyoruz
Hoş geldin canımMeraba kizlar bnde artik aranizdayim kendime buyuk bir kumpara yaltrdim icerisine elime gecen her parayi atiyorum o para elimde olunca surekli gidiyo ama onun icinden cikmasi imkansiz atiyorum kendime soz verdim seneye bu zamana kadar acmiycam diye insallah iyi bir para cikar
Bizde maasi bekliyoruz alışveriş icin kesin o kadar tutar yada daha fazla tutardün akşam market alışverişi yaptık 400 den fazla tuttu şok oldum
Haftaya okul neden tatil canımMerhaba herkese.işe başladım 2.haftam ve uykulara doyamıyorum.Evdeyken uyumuyordum gün içinde ama uzanıyordum falan.aksam 9'a kadar zor dayanıyorum.Harcamalarin hesabını yapamaz oldum artık.Bugun internetten sipariş vereceğiz oğlanın odasına montosseri cekmeceli oyuncak dolabı alacağız bebişe yer açılsın oğlumun şifonyerini bebek için boşaltacagiz evimiz küçük olduğu için ancak bi şekilde bir çözüm bulduk.
Haftaya okul tatil 3 gün izin aldım cumartesi inşallah memlekete gideceğiz hem doktor kontrolu hemde hava değişimi olsun dedik ailecek bunaldık.
Gram altın alacağım ama gözümü açıp ne çarşıya ne pazara ne de markete gidemez oldum.Halsizligim hat safhada devam ediyor.Midem de aynı şekilde.
Bebisimiz iyi olsun inşallah bu günlerde geçer diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?