Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa bende resmi tatil var sandıydım resmi tatilde esim de evde olabiliyo diye sevinecektim

Oğlumun odasında bi cam var ufacık oraya stor sipariş ettim ogluma kendime kitap balık yağı kendime sampuan sac boyasi rimel aldim 250 lira tuttu. Hesap kesilince kk ile aldim çünkü maas yatınca cok harcama olacak okul alışverişi vs o yuzden önümüzde ki ay oderiz diye düşündüm. Önümüzde ki ay sadece bin lira borcumuz kalmis olacak. Yani aralık ayında bin lirayı ödeyip kurtulcaz insallah. Eksi hesabımızı kapattık cok şükür

Bende karti mi aldim o para oğlumun okuluna gidecek. Kirayı da 400 lira fazla öduyorduk. Depozito yu taksitlendirmistik. Bu ay onun da son ödemesi. Diğer ay feraha çıkıyoruz inşallah
Haydi inşallah hayırlısı ile kartı alman şahane oldu

Merhaba hanımlar bayadır giremedim oğullarım hastalandı yeğenim yoğun bakımda derken 3ay önce tasinmistık borclarimiz vardı şükür bu ay bitti bende 1400tl biriktirmistim ama eşim zor durumda kalınca verdim bu aydan sonra inşallah yine devam birikime

Bir kac gundur hic harcama yapmiyorum. Ayin 15ne kadarda yapmayi dusunmuyorum. Sabah kahvaltidan sonra ortaligi topladim supurge tuttum toz aldim. Hamsi almistik gecen buzluga atmistim onu cikardam una bulayip firina verecegim yanina domates corbasi ve patates salatasi yapacagim. Aksam doktor kontrolum var bakalim ne diyecek cok heyecanliyim. Sezeryan tarihi hangi haftada veriliyor bilgisi olan varmi. Kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum

Ayyy doktor randevularını beklemek ne kadar heyecan verici öyle değil mi bugün tam kaç haftalıksınız

Ayyy doktor randevularını beklemek ne kadar heyecan verici öyle değil mi bugün tam kaç haftalıksınız
Aynen sorma ya. Yuzunu gorecekmiyim diye merak etmiyor degilim. 33+3 hamileyim. Heralde 39. Haftada aliyorlar sezeryana ama iste insan tam gununu ogrenmek istiyor. Daha bir suru hazirlik yapmam lazim

Aynen sorma ya. Yuzunu gorecekmiyim diye merak etmiyor degilim. 33+3 hamileyim. Heralde 39. Haftada aliyorlar sezeryana ama iste insan tam gununu ogrenmek istiyor. Daha bir suru hazirlik yapmam lazim
Günümüz bile aynı neredeyse 33+5 bizim ki de şuan çamaşırları yıkanıyor çok heyecan verici en son ne zaman doktora gittin

Günümüz bile aynı neredeyse 33+5 bizim ki de şuan çamaşırları yıkanıyor çok heyecan verici en son ne zaman doktora gittin
Baya oluyor ya 4 hafta kadar once. Iki hafta once gidecektik yine ama esim gec kaldigi icin yetisemedik hastaneye. Aslinda su son haftalarda bu kadar uzun ara vermis olmam hic iyi degil.

evet çok pahalı paramızın değeri iyice gitti
GAP marka eşofman altı almış Ablam Londra ya yerleşti.Outlet mağazasından 10 sterline almış 70tl.Aynı eşofman burada 240tl.Nasıl kazıklıyorlar bizi.Skechers ayakkabılar burada 500 TL orada 200 tl dedi.İyiki gittiler valla yaşanacak gibi değil.Para veririm ordan geldikçe alır bu tarz ihtiyaçları

Baya oluyor ya 4 hafta kadar once. Iki hafta once gidecektik yine ama esim gec kaldigi icin yetisemedik hastaneye. Aslinda su son haftalarda bu kadar uzun ara vermis olmam hic iyi degil.
Aaaa baya olmuş cidden ya bizim kontroller 15 günde bir

Aaaa baya olmuş cidden ya bizim kontroller 15 günde bir
Aslinda bizimde oyle ama esim sagolsun kontrol gununde subeden baya gec cikti tam cikiyordum ayak ustu gevezenin biri lafa tuttu dedi. Gitmem lazim dedim diyor hala konusuyormus. Hastanede baya uzak evimize kacirdik randevuyu tam ogle arasina denk geldi oraya varmamiz. Esiminde bir bucuk saat sonra discide randevusu vardi bekleyemedik. Anca iki hafta sonrasina randevu abildim yine. Kismet. Bebis iyi olsunda bakalim bugun belli olacak genel durumumuz.

senin öyle bir şansın olmuş ne güzel keşke herşey burda da normal fiyatlarından satılsa herkes istediğini alabilse ne güzel olurdu fırsatçılar olmasaydı eminim bizde normal standartlarda yaşardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…