- 11 Mart 2013
- 33.690
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.080
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.181
Akşama müsait kalırsan bana da haber verir misin merak ettim bebeğiniAslinda bizimde oyle ama esim sagolsun kontrol gununde subeden baya gec cikti tam cikiyordum ayak ustu gevezenin biri lafa tuttu dedi. Gitmem lazim dedim diyor hala konusuyormus. Hastanede baya uzak evimize kacirdik randevuyu tam ogle arasina denk geldi oraya varmamiz. Esiminde bir bucuk saat sonra discide randevusu vardi bekleyemedik. Anca iki hafta sonrasina randevu abildim yine. Kismet. Bebis iyi olsunda bakalim bugun belli olacak genel durumumuz.
Yaş aradaki farka bak.GAP marka eşofman altı almış Ablam Londra ya yerleşti.Outlet mağazasından 10 sterline almış 70tl.Aynı eşofman burada 240tl.Nasıl kazıklıyorlar bizi.Skechers ayakkabılar burada 500 TL orada 200 tl dedi.İyiki gittiler valla yaşanacak gibi değil.Para veririm ordan geldikçe alır bu tarz ihtiyaçları
Hoşbulduk canımmerhabalar kızlar... herkes iyidir umarım
Sevgiyeyolculuk bebeğin hoşgelmiş canım, sen de hoşgeldin merak ettik uzun zaman göremeyince... miniğin hayırlı uğurlu olsun, sağlık mutlulukla büyütün inşallah
ülke farkıYaş aradaki farka bak.
Burada biz asgari ücret iki bin TL
Orada bizim paranın değeriyle 5bin filandir.
Refah düzeyine bak.
ülkede böle işte.GAP marka eşofman altı almış Ablam Londra ya yerleşti.Outlet mağazasından 10 sterline almış 70tl.Aynı eşofman burada 240tl.Nasıl kazıklıyorlar bizi.Skechers ayakkabılar burada 500 TL orada 200 tl dedi.İyiki gittiler valla yaşanacak gibi değil.Para veririm ordan geldikçe alır bu tarz ihtiyaçları
Gezmeyi kıyafeti geçtim insanlar artık kaliteli Birseyler bile alıp yıyemez duruma geldi.bogazından kestikleri halde yetmiyor zorunlu ihtiyaçlarını alamıyorlar gerçekten çok üzücüülkede böle işte.
amerikanin dolar icabina bakiyo
yükseldikçe fiyat bomba gibi firliyor.
o haliyle sinirim bozuyor
2200 ile geçinen asgari ücret geçinemiyor bu durum
nedense kira doğalgaz elektrik su yiyecek içecek herşey çok pahalı. çok zor
kahrolsun artık
nedense kimse birikim yapamiyor kimse bişey yapamiyor..
heryerde öle maalesefBebek kıyafetlerini yıkadım 2 mağazadan alışveriş yapmıştık birisinin kalitesini hiç beğenmemiştim çok az parça almıştım oradan cidden de kalitesiz olduğu o birkaç minik parça yıkanınca ortaya çıktı bir daha zor alışveriş yaparım oradan
heryerde öle maalesefBebek kıyafetlerini yıkadım 2 mağazadan alışveriş yapmıştık birisinin kalitesini hiç beğenmemiştim çok az parça almıştım oradan cidden de kalitesiz olduğu o birkaç minik parça yıkanınca ortaya çıktı bir daha zor alışveriş yaparım oradan
katılıyorum pahalıdan artık kaçar oldum.Gezmeyi kıyafeti geçtim insanlar artık kaliteli Birseyler bile alıp yıyemez duruma geldi.bogazından kestikleri halde yetmiyor zorunlu ihtiyaçlarını alamıyorlar gerçekten çok üzücü
Yooo bence kaliteli olan kendini belli ediyor ya eşim demişti zaten buradan alışveriş yapmayalım hiç iyi değil diye bende çok az parça almıştım çok şükür iyiki öyle yapmışımheryerde öle maalesef
Ebebekten şaşma orası çok güzelYooo bence kaliteli olan kendini belli ediyor ya eşim demişti zaten buradan alışveriş yapmayalım hiç iyi değil diye bende çok az parça almıştım çok şükür iyiki öyle yapmışım
Aynen öyle oranın ürünleri bir gram bozulmadı aynen çıktı makinadan diğer taraf of berbatt 2 takım almıştım diğer taraftan 68 cm 6 ay diye e bebeğim 3 aylıkları ile aynı boya gelmişler hemde 40 Derece de 600 devirde Sıktırdım düşünEbebekten şaşma orası çok güzel
Nereyi diyorsun canım acaba merak ettimAynen öyle oranın ürünleri bir gram bozulmadı aynen çıktı makinadan diğer taraf of berbatt 2 takım almıştım diğer taraftan 68 cm 6 ay diye e bebeğim 3 aylıkları ile aynı boya gelmişler hemde 40 Derece de 600 devirde Sıktırdım düşün
Artık okullar yaz tatili ve sömestir dışında kasım ve nisan aylarında 1'er hafta ara tatil edilme kararı alındı bu sene milli eğitim bakanlığı tarafından böyle bir uygulama başladı.ilk kez olucak bizde nasıl olacak bu uygulama merakla bekliyoruz.Haftaya okul neden tatil canımise basladin mi iyi olmanıza cok sevindim sağlıkla kucagina al insallah cinsiyeti belli olmadı demi erken sanırım
CivilNereyi diyorsun canım acaba merak ettim
Bende hiç beğenmiyorum 5sene önce oğluna alışveriş yapınca iyiydi sonra tekrar gittiğimde hiçbirşey alamadım
Feciydi çok az şey seçmiştik zaten eşimle bir tane bere beğendik ay ne güzel diye az önce makinadan çıktı tüm dikişleri sökülmüş tanınmaz olmuş toz bezi olacakBende hiç beğenmiyorum 5sene önce oğluna alışveriş yapınca iyiydi sonra tekrar gittiğimde hiçbirşey alamadım
Okul alışverişi ve masrafları dipsiz kuyu bitmek bilmiyor Allah yardımcımız olsun.Okul döneminiz hayırlı olsun inşallah başarılı mutlu bir eğitim öğretim hayatı olsun OğluşununOğlumun odasında bi cam var ufacık oraya stor sipariş ettim ogluma kendime kitap balık yağı kendime sampuan sac boyasi rimel aldim 250 lira tuttu. Hesap kesilince kk ile aldim çünkü maas yatınca cok harcama olacak okul alışverişi vs o yuzden önümüzde ki ay oderiz diye düşündüm. Önümüzde ki ay sadece bin lira borcumuz kalmis olacak. Yani aralık ayında bin lirayı ödeyip kurtulcaz insallah. Eksi hesabımızı kapattık cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?