- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.201
Çok teşekkür ederim canım kışın evde sıkılır hemde sosyallesir diye göndericem nisana kadar gönderirim diye düşündüm henüz küçük daha zaten. Ya benim oglum da pantolon hic sevmez bende sevmem zatenOkul alışverişi ve masrafları dipsiz kuyu bitmek bilmiyor Allah yardımcımız olsun.Okul döneminiz hayırlı olsun inşallah başarılı mutlu bir eğitim öğretim hayatı olsun Oğluşunun
Benim 2 aydır rapordan sebep Bütün hesaplar şaştı.Hala 1.500 tl alacağım var sgk dan.
Oğluma bugün defacto kids den 2 swet,bir kargo pantalonu beli lastikli(pantolondan nefret ediyor),1 alt eşofman aldım.gecen seneden olanlar hep kisalmis bikac takim var olan ihtiyaçlar bitmiyordu
Kaç yaşındaydı oğlun.Okul her zaman daha iyi tabiki evin belli bir yaştan sonra çocuğa katabileceği birşey yok.Benim oğlum 23 aylıkken tam gün kreşe başlamıştı tabi zorunlu sebeplerden öyle oldu ama evde bir yere kadar yeterli.Çok teşekkür ederim canım kışın evde sıkılır hemde sosyallesir diye göndericem nisana kadar gönderirim diye düşündüm henüz küçük daha zaten. Ya benim oglum da pantolon hic sevmez bende sevmem zaten
Dün kurutma makinesi aldım. 5089 TL (6 taksite böldürdüm.)
Yaa hayırlı olsun bende istiyorum ama bayağı pahalıymışşDün kurutma makinesi aldım. 5089 TL (6 taksite böldürdüm.)
Çok geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar bayadır giremedim oğullarım hastalandı yeğenim yoğun bakımda derken 3ay önce tasinmistık borclarimiz vardı şükür bu ay bitti bende 1400tl biriktirmistim ama eşim zor durumda kalınca verdim bu aydan sonra inşallah yine devam birikime
Canım genelde 38. Haftada veriliyor ama benim kız beklememesi 37+1 de geldiBir kac gundur hic harcama yapmiyorum. Ayin 15ne kadarda yapmayi dusunmuyorum. Sabah kahvaltidan sonra ortaligi topladim supurge tuttum toz aldim. Hamsi almistik gecen buzluga atmistim onu cikardam una bulayip firina verecegim yanina domates corbasi ve patates salatasi yapacagim. Aksam doktor kontrolum var bakalim ne diyecek cok heyecanliyim. Sezeryan tarihi hangi haftada veriliyor bilgisi olan varmi. Kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum
Yaaaa çok iyiymiş ne güzelGAP marka eşofman altı almış Ablam Londra ya yerleşti.Outlet mağazasından 10 sterline almış 70tl.Aynı eşofman burada 240tl.Nasıl kazıklıyorlar bizi.Skechers ayakkabılar burada 500 TL orada 200 tl dedi.İyiki gittiler valla yaşanacak gibi değil.Para veririm ordan geldikçe alır bu tarz ihtiyaçları
Bosch marka aldım. wtwh8760 modelini.Hayırlı olsun :) Bende almak istiyorumda hangi model aldınız acaba?
Yaa hayırlı olsun bende istiyorum ama bayağı pahalıymışş
3 yaşında canım ocakta 3 bucuk olacak insallah. Bencede okul illa ki biseyler katar. Gule gule giysin oğlun canim indirim vardi dün galiba defactodaKaç yaşındaydı oğlun.Okul her zaman daha iyi tabiki evin belli bir yaştan sonra çocuğa katabileceği birşey yok.Benim oğlum 23 aylıkken tam gün kreşe başlamıştı tabi zorunlu sebeplerden öyle oldu ama evde bir yere kadar yeterli.
Benim oğlumda hiç ama hiç sevmiyor okula Allahtan eşofmanla gitme gibi bir seçeneği var☺yılda 2 veya 3 kez okul pantalonu kullanıyoruz.Bende sevmem pantalon işten gelir gelmez direkt çıkartırım.Eve misafir falan gelince bile giymiyorum tayt üstüne swet tişört kazak şeklinde☺lastikli büzgülü paçalı aldım giyer inşallah artık.
Ya dimibir sürü ödeme yapacağım ayrıca oğlumun dolabının sipariş vereceğim dolap geçen hafta 825 TL di bu hafta 870 olmuş 11.11 indirimi diye kandırıp 850 yazmışlar kimi kazıklıyorlarsa tövbe yarabbim
Bende bitane tulum aldım bayılarak sonra bütün renkler birbirine girdi ikinci oğlumda pompa indirimdeydi onu aldım bide ateş ölçeri başka birseye bakma bile bakmadimFeciydi çok az şey seçmiştik zaten eşimle bir tane bere beğendik ay ne güzel diye az önce makinadan çıktı tüm dikişleri sökülmüş tanınmaz olmuş toz bezi olacak
Sağol canım hepimize insallahYaa hayırlı olsun bende istiyorum ama bayağı pahalıymışş
Çok geçmiş olsun canım
İyi birikimler
Canım genelde 38. Haftada veriliyor ama benim kız beklememesi 37+1 de geldi
Yaaaa çok iyiymiş ne güzel
Allahtan yapmamışsın boşver hiç bişey kaybetmedinya bu indirimler böyle miymiş gerçek ben önceki senelerde kamil alışveriş yapıyordum bu sene yapmadım
Eşim eve geldi incelemiş diyor ki annem hastane çıkışı filan almıştı civilden ne olacak böyle onlarda aynıdır dio bende yapacak birşey yok alma dedim beni dinlemediler dedimBende bitane tulum aldım bayılarak sonra bütün renkler birbirine girdi ikinci oğlumda pompa indirimdeydi onu aldım bide ateş ölçeri başka birseye bakma bile bakmadim
Cıvıl önceden hem uygun hem kaliteliydi şimdi hem fiyatları arttı hem kalitesi düştü inşallah onlar iyi çıkar eğer geri verebiliyorsalar versinler canım yazık yıka çöp olsun harcanan paraya yazikEşim eve geldi incelemiş diyor ki annem hastane çıkışı filan almıştı civilden ne olacak böyle onlarda aynıdır dio bende yapacak birşey yok alma dedim beni dinlemediler dedimgörümcem de dün diyordu ufak tefek bizde aldık diye nereden aldılar bilmiyorum resim filan yollamadılar eşim tüh diyip duruyor
Eşimle anlaştık birşey demeyeceğiz . Eşim boşver eğer olmazsa hayır kurumuna veririz yapacak birşey yok dedi . Ya 50 TL den aşağı düzgün dokunacağın tulum yok orada da onu da aldık ne oldu işte çöpe yakın dediğin gibi renkler karışma aşamasına gelmişCıvıl önceden hem uygun hem kaliteliydi şimdi hem fiyatları arttı hem kalitesi düştü inşallah onlar iyi çıkar eğer geri verebiliyorsalar versinler canım yazık yıka çöp olsun harcanan paraya yazik
5sene önce oğluma 5li takım almıştım 17.5tl idi ikinci oğlumda giydi hala sağlam hayır kurumuna verirseniz oda güzel olur tabiEşimle anlaştık birşey demeyeceğiz . Eşim boşver eğer olmazsa hayır kurumuna veririz yapacak birşey yok dedi . Ya 50 TL den aşağı düzgün dokunacağın tulum yok orada da onu da aldık ne oldu işte çöpe yakın dediğin gibi renkler karışma aşamasına gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?