- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.221
Önceden biri odadan giyindi mi aaa deniyordu şimdi herkesin üstündeAynen. Benim oğlanın cıvılden aldığım kıyafetleri sapasağlam. Ama kaliteyi bozdular demekki.
Mesala Biz küçükken LCW nasıl kalitesi nasıl pahalıydı. Maymunlu poşetlerini hatırlar mısınız bilmem.
Şimdi çok sıradan.
37den sonra beni her hafta cağırdı canım bide benim catı muayenesinde yani 37de 1cm acıklıgım vardı guya her an olabilir demıstı 1ay daha durdu cocuk oyleAaaa baya olmuş cidden ya bizim kontroller 15 günde bir
Senin oğlis kaç kg doğmuştu canım boyu filan kaçtı.37den sonra beni her hafta cağırdı canım bide benim catı muayenesinde yani 37de 1cm acıklıgım vardı guya her an olabilir demıstı 1ay daha durdu cocuk oyle
tugcıs sımdıye kadar tecrubelerimden en ıyı urunler h&m taş gibi cıktılar valla küçülenleri hurclamak uzere ayırıyorum kalitelileri onları hep ayırdım. 28kasımda ındırım olacakmıs yıne büyük olarak alabilirsn tavsiye edıyorum yeni kullanan biri olarak.sadece bedenleri daha büyük onu bilerek al online alısverısı guvenliEşimle anlaştık birşey demeyeceğiz . Eşim boşver eğer olmazsa hayır kurumuna veririz yapacak birşey yok dedi . Ya 50 TL den aşağı düzgün dokunacağın tulum yok orada da onu da aldık ne oldu işte çöpe yakın dediğin gibi renkler karışma aşamasına gelmiş
ben kaydedıyorum,3650 gr dogdu, 5 günlük kontrolde 150gr düstü ilk şişlik gidiyor ya ilk 1aylık kontrolünde de 1kılo aldı 4500gr oldu canım.boyu da 50ydi 1.ay 54 olmus.Senin oğlis kaç kg doğmuştu canım boyu filan kaçtı.
Bir de ilk ay kaç Gr aldı.
500 Gr normal dedi doktor .benim kız 800 Gr aldı .az gibi.
Oğlum 1kg almisti
28 kasımda büyük bir indirim mi olacakmıştugcıs sımdıye kadar tecrubelerimden en ıyı urunler h&m taş gibi cıktılar valla küçülenleri hurclamak uzere ayırıyorum kalitelileri onları hep ayırdım. 28kasımda ındırım olacakmıs yıne büyük olarak alabilirsn tavsiye edıyorum yeni kullanan biri olarak.sadece bedenleri daha büyük onu bilerek al online alısverısı guvenli
zara hm stradvrıus bershka bu markalar bi takım ya her sene kasım sonunda ındırım oluyor ama gününü önceden demıyorlar bu sene 28 kasımda olacak dıyolar ben de merakla beklıyorum zaradan 3-4 bluz aldm üstüme yapısıcak valla 2senedir giyıyorum devamlı,tekrar denk gelırım ınsAllah, hm de öyle özellikle subede magazadan daha ındırımlı28 kasımda büyük bir indirim mi olacakmış
Ben kızıma mont alacaktım bekleyeyim bari
Kalıpları geniş yani tamam dur bi bakayım evet çocuk çabuk büyüyor ama birazda düzgün giymeli ya ebebek ki kadın tulumlar önerdi ay 27 TL indirimdeydi 6 tane aldım farklı 2 beden şeklinde ay bi yıkadım taş gibi çok güzel kaldılar kadına dua ettim resmentugcıs sımdıye kadar tecrubelerimden en ıyı urunler h&m taş gibi cıktılar valla küçülenleri hurclamak uzere ayırıyorum kalitelileri onları hep ayırdım. 28kasımda ındırım olacakmıs yıne büyük olarak alabilirsn tavsiye edıyorum yeni kullanan biri olarak.sadece bedenleri daha büyük onu bilerek al online alısverısı guvenli
Teşekkür ederim canım bende bekleyeyim bakayım şubeyle mağaza ayni degil mi anlamadımzara hm stradvrıus bershka bu markalar bi takım ya her sene kasım sonunda ındırım oluyor ama gününü önceden demıyorlar bu sene 28 kasımda olacak dıyolar ben de merakla beklıyorum zaradan 3-4 bluz aldm üstüme yapısıcak valla 2senedir giyıyorum devamlı,tekrar denk gelırım ınsAllah, hm de öyle özellikle subede magazadan daha ındırımlı
aynen canım kalıbı genıs genelde pahalı hm ben ındırımden almıstım uyguna geldi ikili tulumları 40a almıstm. e bebeğin beyaz bodylerini kullanıyorum ben de cıtcıtlı ıcıne hep onları gıydırıyorum.aldıgıma pısman oldugum seyler çapraz gıyılen seyler,içine zıbın gıysede yakası acık kalıyodu usur dıye hıc gıydremedm dogru durust ayırdım onları da verıcem, annemlerin merdivenleri temizleyen ablanın torunu olucakmıs kuculdukce onlara verıcem oglu olur umarımKalıpları geniş yani tamam dur bi bakayım evet çocuk çabuk büyüyor ama birazda düzgün giymeli ya ebebek ki kadın tulumlar önerdi ay 27 TL indirimdeydi 6 tane aldım farklı 2 beden şeklinde ay bi yıkadım taş gibi çok güzel kaldılar kadına dua ettim resmen
yok aynı olmuyo bazen hm de ya şöyle çok sacma aslında birebir aynı ürün bi 2018üretim var mesela bi 2019. oğluma yaz ıcın askılı kot sort aldm 2019üretimi 70e ınmıstı 2018 olan 40aTeşekkür ederim canım bende bekleyeyim bakayım şubeyle mağaza ayni degil mi anlamadım
40 TL mi şaka yapıyorsun şuanaynen canım kalıbı genıs genelde pahalı hm ben ındırımden almıstım uyguna geldi ikili tulumları 40a almıstm. e bebeğin beyaz bodylerini kullanıyorum ben de cıtcıtlı ıcıne hep onları gıydırıyorum.aldıgıma pısman oldugum seyler çapraz gıyılen seyler,içine zıbın gıysede yakası acık kalıyodu usur dıye hıc gıydremedm dogru durust ayırdım onları da verıcem, annemlerin merdivenleri temizleyen ablanın torunu olucakmıs kuculdukce onlara verıcem oglu olur umarım
evet canım yazlık tulumlar.e bebekte de şubatta her gun farkı urunde yuzde 28 ındırım oluyor. bana arkadaslarım soylemıstı cogu seyı o zman aldık haberin olsun belki önceden de demısımdır. mesela sımdı mama sandalyesi vs falan fılan subatı beklıyorum 6ay 19ocakta doluyor. ek gıda baslıyor40 TL mi şaka yapıyorsun şuanay incelemem lazım ama paramız kalmadı neyse bakayım en azından fikir sahibi olurum bir dahaki indirime
Evet o indirimi biliyorum ta geçen sene bir YouTuber kızına öyle alışveriş yapmıştı oradan öğrendim bende ilkevet canım yazlık tulumlar.e bebekte de şubatta her gun farkı urunde yuzde 28 ındırım oluyor. bana arkadaslarım soylemıstı cogu seyı o zman aldık haberin olsun belki önceden de demısımdır. mesela sımdı mama sandalyesi vs falan fılan subatı beklıyorum 6ay 19ocakta doluyor. ek gıda baslıyoroioi diye bi marka var kase tabak kaşık vs öneriliyor bime gelmıstı ordan aldım şuan ındırımlı her yerde onun bile yarı fıyatına geldi bimden
biz de kıyafet, beşik, pamuk,bez,ıslak mendil bi sürü sey almıstık o zman. oto koltuğu var sırada bizimde cok pahalılar bideEvet o indirimi biliyorum ta geçen sene bir YouTuber kızına öyle alışveriş yapmıştı oradan öğrendim bende ilk
Temizleme pamuğu kullandın mı e bebekten alacağımbiz de kıyafet, beşik, pamuk,bez,ıslak mendil bi sürü sey almıstık o zman. oto koltuğu var sırada bizimde cok pahalılar bide
2ay oldu kullanmaya baslayalı sanırım, öncesinde hep ıslak mendildi,simdi evin dısında ıslak mendil, evde temızleme pamugu kullanıyorum çok güzel.baby me markası 90lı almıstım. ılk baslarda da kullanılabilir ama ben gazdı suydu buydu benim hastalıgımdı onla ugrasamadkTemizleme pamuğu kullandın mı e bebekten alacağım
Bende bir koli sipariş vereceğim uzun zaman kullanırız diye düşündüm2ay oldu kullanmaya baslayalı sanırım, öncesinde hep ıslak mendildi,simdi evin dısında ıslak mendil, evde temızleme pamugu kullanıyorum çok güzel.baby me markası 90lı almıstım. ılk baslarda da kullanılabilir ama ben gazdı suydu buydu benim hastalıgımdı onla ugrasamadk
Hastaneden yeni geldik. Bebegin durumu iyi cok sukur 2600 gram olmus benim minik. Nstde bir sıkıntı cikmadi tek sorunum bir turlu gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum. Insallah senin kontrolunde guzel gecer canim.Akşama müsait kalırsan bana da haber verir misin merak ettim bebeğinibizde Cumartesi gideceğiz bakalım kaç gram oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?