- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.441
Belki kardeşlerinden gene koyafet gelirGünaydın herkese
Bizim bebiş sanirim erkek olucak.Sali günü şehir dışında prof.dr.randevumuz var 3D Ultrasonla genel kontrol yapıyormuş orda artık netlesir.Yasadigim yer ilçe ve e bebek yok.Sehir dışında(kendi memlekettim oluyor bu arada) e bebek var hemde 2 tane onları dolaşacağım neler alabilirim diye fikir edineceğim.Bu arada lcw home internet sitesinden bebek nevresim takımı bir tanede muslin ortu sipariş verdim indirimde diye kaçırmak istemedim.Mickeymause figurlu ailecek seviyoruz bu karaketerirengi erkeğe uygun eğer kız denirse kontrolde değişim yaparım diye düşündüm.
Bu arada özellikle akşamları dünyam kararıyor.Aksam üzeri sıkıntılarım başlıyor,bulantı,halsizlik,uyku modu başlıyor.Zar zor eve gidip yemek hazırlayıp yiyoruz Sonrası fena bualanti,başimda bir ağırlık,midem berbat durumda bulantı,şişlik çatlayacak gibi oluyorum.9 da uyuyorum.Insallah geçer bu günler ev hayatım bıtik2 gün önce servisten inip eve zor yetiştim nerdeyse apartmanda çıkartacaktım.
Bebişim iyi olsun insallah da bir şekilde katlaniliyor
Bu arada oğlumun bebekligi ve bu zamana kadar ki doneminden kalan sadece sadece battaniyeler ve 2 çift nike marka 19 ve 21 numara ayakkabısı,dogdugunda ilk giydigi hastane cikis seti,bir hirka bir patik var hatira olarak saklamistik(Herşeyi abimin oğluna gönderiyoruz bir çift çorap dahi yok evde.
Bebek telsizi
Buhar makinası
Ateş ölçerler,temassız ve koltuk altı
Akülü motor
Ve birsuru oyuncaklar robotlar yarış setleri v.s var.
Hemen hemen herşey yeniden alıcak.
Neyi nekadar almalıyım hiç bir fikrim yok.Oglumda iki tarafın da ilk torunu diye fazla fazla alınmıştı herşey anane-babanne-halalari tarafından. bunda yeteri kadarını almak istiyorum banada neyi nekadar almam gerektiği konusunda fikir veren olursa sevinirim
10 yıl geçince aradan acemi gibi oldum
Ordan gelmez çünkü zaten ben oğlumun kıyafetlerini veriyorum hep onları kullanıyor gelinimiz ancak bayram dogum gunu v.s gibi zamanlarda ve hedoye aldigimiz zamanlarda yenisi geliyor.yeğenim 5.5 yaşında geri dönmez zaten bizim gelin ütüleme falan yapmıyor, birde açıklı koyulu renk falan diye ayırmadan yıkıyor biraz fazlaca hırpalanmış oluyor.Ben ütülü ve ayrı yıkayarak kullandigim için gelinimizin ablalari bile sıfır gibi kıyafetleriniz hemde iyi markalar falan diye söylüyorlar karşılaştığımızda.Belki kardeşlerinden gene koyafet gelir
Bereketli olsun hayırlı olsun canimHerkese günaydınnnn
Banka hesabıma 1 gr altın aldımartık birikime başlıyorum Ocak ayını beklemeyeceğim.
1 tane de 160tl ye yüz temizleme ve masaj aleti aldım minisodan.
Püre beni topikten atıyor musun bekliyorumBereketli olsun hayırlı olsun canim
Hadi kizlar yok mu arttıran.
Neler aldık. Birikime ne kadar ayirdik
Yok canımPüre beni topikten atıyor musun bekliyorum
Eşime dedim ki aşk sana 100 TL ayırdım git gömlek al yada kazak filan gönlünce harcaYok canım
Aldiklarin hep gerekli şeyler.
Hem maşallah senin ev idaren mükemmel
Maşallah canım çok güzel. Devamı gelir inşallah.Bende 1 tanecik ceyrek aldim, 1 tane daha param var ama esimdende alip yukseltmeyi planliyorum beklemedeyim
Ben bu yil sembolik bir hedef koymustum fazla fazla gerceklestirdim
56 gr altin 15 ceyrek 6 yarim 2 tam 515 dolar 675 euro biriktirmisim
Kardesime de alisveris yaptim son aylarda ona agirlik verdim
Bir daha bu kdr olurmu bilmem ama benim icin onemli olan niyet sonuc degisebilir
Maşallah canım çok güzel. Devamı gelir inşallah.
Eşime dedim ki aşk sana 100 TL ayırdım git gömlek al yada kazak filan gönlünce harcaelim ne açık dimi maşallah
Günlük 1 paket off canına yazık vallacok hemde
Bende eşime diyorum bu ay tutun dene belki beğenirsinsigarası 16 tl günlük bir paket içiyor çünkü.
Aynen dinlemiyor ki. Diyorum canına acımıyorsun hadi barı parana acı. Çocuğunun rızkını nereye veriyorsun.Günlük 1 paket off canına yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?