Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Belki kardeşlerinden gene koyafet gelir

Günaydın sabah sabah bir para harcadım kızlar beni bu topikten kovun kapıyı kapatın
2300 ev kredisi
800 TL kira
70 TL internet
20 TL tivibu
33 TL doğalgaz
350 TL bisiklet taksiti bitti
85 TL lens
53 TL solüsyon
250 TL sigara
82 TL elektrik
63 TL bez
825 TL oğluşa dolap
140 TL yatak kenar koruma instagramdan sipariş verdim dikime başlandı
30 TL emzirme sütyeni
13 TL alt açma
78 TL bir koli temizleme pamuğu
9 TL bere civilden aldığımı çöpe attım
20 TL bebek yatağına lastikli çarşaf

.daha ödemeler bitmedi onları da yazayım kurtulalım
160 TL beşiğin içine yatak siparişi vereceğim
900 TL bebek arabası
50 TL aidat
70 TL eşimin telefonu
250 TL doktora ayırdım
100 TL benzin
75 TL Petek temizliği
100 TL ıvır zıvır bütçesi ayırdım
100 TL halı yıkamaya ayırdım
Of böyle herşeyi çıkartıp mutfak bütçesi vs ayırınca 1300 TL kalıyor oda hesapta duracak doğum için acil. 1400 TL bugün gün param geliyor

Belki kardeşlerinden gene koyafet gelir
Ordan gelmez çünkü zaten ben oğlumun kıyafetlerini veriyorum hep onları kullanıyor gelinimiz ancak bayram dogum gunu v.s gibi zamanlarda ve hedoye aldigimiz zamanlarda yenisi geliyor.yeğenim 5.5 yaşında geri dönmez zaten bizim gelin ütüleme falan yapmıyor, birde açıklı koyulu renk falan diye ayırmadan yıkıyor biraz fazlaca hırpalanmış oluyor.Ben ütülü ve ayrı yıkayarak kullandigim için gelinimizin ablalari bile sıfır gibi kıyafetleriniz hemde iyi markalar falan diye söylüyorlar karşılaştığımızda.

Herkese günaydınnnn
Banka hesabıma 1 gr altın aldım artık birikime başlıyorum Ocak ayını beklemeyeceğim.
1 tane de 160tl ye yüz temizleme ve masaj aleti aldım minisodan.
Bereketli olsun hayırlı olsun canim

Hadi kizlar yok mu arttıran.
Neler aldık. Birikime ne kadar ayirdik

Ne güzel herkes birşeyler atmış kenara bizim yetmiyor bile elimde çeyrek vardı ailemin yanına gidicez diye onu bozdurucaz bu aydan sonra feraha ereceğiz inşallah oyuncaklardan da 300 400 kazanmıştım oğlum hastalanınca hastane ilaç gitti hepsi canları sağolsun ocak ayından sonra inşallah bende güzel birikimler yapabilirim

Yok canım
Aldiklarin hep gerekli şeyler.
Hem maşallah senin ev idaren mükemmel
Eşime dedim ki aşk sana 100 TL ayırdım git gömlek al yada kazak filan gönlünce harca elim ne açık dimi maşallah

Bende 1 tanecik ceyrek aldim, 1 tane daha param var ama esimdende alip yukseltmeyi planliyorum beklemedeyim
Ben bu yil sembolik bir hedef koymustum fazla fazla gerceklestirdim
56 gr altin 15 ceyrek 6 yarim 2 tam 515 dolar 675 euro biriktirmisim
Kardesime de alisveris yaptim son aylarda ona agirlik verdim
Bir daha bu kdr olurmu bilmem ama benim icin onemli olan niyet sonuc degisebilir

Maşallah canım çok güzel. Devamı gelir inşallah.

Maşallah canım çok güzel. Devamı gelir inşallah.

Hayirlisi be pure.
O kdr ayriligin bir artisi bu
Onemli olan bendeki aliskanlik diye dusunuyorum
Hic bir sey yapamadigim ay haftalik harcligimdan uc bes attim birde azicik tl var. 500 lira bile yoktur.
Allah herkese bol hayirli bereketli kazanc versin

Altın hesabı açtım bende 2 gr altın ile başladım.bakalım inşallah her ay alabilirim.Bir de çeyrek alacağım.Aranıza sonradan katıldığım için hedef tutturma olayım yok.Seneye inşallah bir hedef koyar biriktirebilirim.Elektriğede zam gelmiş bu ay faturam 40 tl fazla gelmiş diğer aylara göre.
Akşama da bulgur pilavı salata ve kabak yemeği yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…