Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 150 tl kumbaraya attım.
elimizde 1000 tl kaliyor ama altin yapmalı mi tl mi bekletmeli bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım. En geç 1 seneye araba almayı düşünüyoruz. Altinda zarar eder miyiz
Canim ben bozdurdum altinlarimi ev kredimi kapatmak için.
Çeyrek altını en pahalı 443ten almistim. Hepsini 450den sattım. Çok güzel kârim oldu.biriktirmeye devam edecegim

Bereketli olsun. Gram altını kaçtan aldın canim

ben hedefime ulasamamısım ama ne borçlar ödemişim ne borclar sene basından beri 35gram biriktirebilmişim sadece.9.5 bine falan denk gelıyor sanırım.
borçlarımız:
6482 tl world kk
6786 tl arac kredisi
2870 axess kk
2500 elden borc
2300 oğlusa gelen tl hediyeleri kullandım yerine koyucam inşAllah.
bide aidat borcumuz var esım usengeclıkten gidip vermediği için yıgınla toplu ödeyeceğiz
baska borcumuz yok çok şükür.
kredi subatta bitiyor ınsAllah yavas yavas ev bakmaya baslıyoruz kısmet olursa.

Kızım okula gidiyor.Kolej bayağı masraflı.Aslında birazda o yüzden birikimim az.Az biriktirebiliyorum yani.Olsun çocuklarım kalifiye yetişsinde birer ev alayım onlara başka bir beklentim yok hayattan.
Benim henüz çocuğum yok ama ben de bize yakın semtlerden ilerde çocuğuma ev almak istiyorum çok.

Canim ben bozdurdum altinlarimi ev kredimi kapatmak için.
Çeyrek altını en pahalı 443ten almistim. Hepsini 450den sattım. Çok güzel kârim oldu.biriktirmeye devam edecegim
Geçen yıl mi almıştın altınları ne kadar sürede kar ettin.

bize kaynanamlardan para geldi bir kısmıyla borç ödedik kalanıyla 45 gr altin aldık. Ben seneye kadar bekler arabayı o zaman alırız diyordum ama eşim birkac ay sonea alırız belki deyince. Üzüldüm zarar ederiz falan diye. O yüzden altin yapmaya korkuyorum ama eşime de bir sorayım.
sizin fikirlerinizi de almak isterim arkadaslar

Şubatta başlamıştım.
370lerden aldığım ceyregim bile vardı.
Sadece iki ata lirada bile kärim 700 liraydi

kredi kartlarımı yatırdım elden vereceğim ceviz parası vardı arkadaşıma 1 kg 30 tl onu verdim arkadaşıma ev hediyesi 50 şer tl topladık onu verdim kredinin ödemesi aralıkta onun parası var erken ödemek istiyorum ama banka onay vermiyor ne değişik sistemleri var faiz almak için saçma sapan şeyler çıkardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…