- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.461
Canim ben bozdurdum altinlarimi ev kredimi kapatmak için.Ben 150 tl kumbaraya attım.
elimizde 1000 tl kaliyor ama altin yapmalı mi tl mi bekletmeli bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım. En geç 1 seneye araba almayı düşünüyoruz. Altinda zarar eder miyiz
Bereketli olsun. Gram altını kaçtan aldın canimAltın hesabı açtım bende 2 gr altın ile başladım.bakalım inşallah her ay alabilirim.Bir de çeyrek alacağım.Aranıza sonradan katıldığım için hedef tutturma olayım yok.Seneye inşallah bir hedef koyar biriktirebilirim.Elektriğede zam gelmiş bu ay faturam 40 tl fazla gelmiş diğer aylara göre.
Akşama da bulgur pilavı salata ve kabak yemeği yapacağım.
Maaş hesabımdan aldım internet bankacılığından gramı 272.Bayağı düşmüş ya altın.Çeyrekte kapalı 464 e aldımBereketli olsun. Gram altını kaçtan aldın canim
Benim henüz çocuğum yok ama ben de bize yakın semtlerden ilerde çocuğuma ev almak istiyorum çok.Kızım okula gidiyor.Kolej bayağı masraflı.Aslında birazda o yüzden birikimim az.Az biriktirebiliyorum yani.Olsun çocuklarım kalifiye yetişsinde birer ev alayım onlara başka bir beklentim yok hayattan.
Çeyrek ,443lere düştü. Tek bir kuyumcuya sorup almaMaaş hesabımdan aldım internet bankacılığından gramı 272.Bayağı düşmüş ya altın.Çeyrekte kapalı 464 e aldım
Ya eğitim ciddi masraf özellikle özel okullar ve kolejler.Kızım okula gidiyor.Kolej bayağı masraflı.Aslında birazda o yüzden birikimim az.Az biriktirebiliyorum yani.Olsun çocuklarım kalifiye yetişsinde birer ev alayım onlara başka bir beklentim yok hayattan.
2 çeşit ya çeyrek.kulplu olan bu fiyat ben kapalı olandan aldım.Çeyrek ,443lere düştü. Tek bir kuyumcuya sorup alma
Öyle valla senede 20 bin gidiyor.Canları sağolsun.Ya eğitim ciddi masraf özellikle özel okullar ve kolejler.
Bizim çocuklar henüz okul çağında olmadığı için birikim yapmak daha kolay oluyorKızım okula gidiyor.Kolej bayağı masraflı.Aslında birazda o yüzden birikimim az.Az biriktirebiliyorum yani.Olsun çocuklarım kalifiye yetişsinde birer ev alayım onlara başka bir beklentim yok hayattan.
Bakıcı parası bendede var aynen senede 12 binBizim de bakıcı parası yıllık 12 bini bulur
Geçen yıl mi almıştın altınları ne kadar sürede kar ettin.Canim ben bozdurdum altinlarimi ev kredimi kapatmak için.
Çeyrek altını en pahalı 443ten almistim. Hepsini 450den sattım. Çok güzel kârim oldu.biriktirmeye devam edecegim
Evet harcama sıkıntısı var tabi. İkimizde cok tutumlu değiliz.Bir kaç ayda olsa altın alırdım ben olsam.her güm artıyır altın fiyatları.Ha birde nakit olarak saklarsanız paranızı harcamayacağınıza emin olabilecekmisiniz?
Şubatta başlamıştım.Geçen yıl mi almıştın altınları ne kadar sürede kar ettin.
bize kaynanamlardan para geldi bir kısmıyla borç ödedik kalanıyla 45 gr altin aldık. Ben seneye kadar bekler arabayı o zaman alırız diyordum ama eşim birkac ay sonea alırız belki deyince. Üzüldüm zarar ederiz falan diye. O yüzden altin yapmaya korkuyorum ama eşime de bir sorayım.
sizin fikirlerinizi de almak isterim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?