Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar dün temizlik camasir fln ugrastim carsamba evde yoktum teyze kızına gittim dun temizlik yaptim anca bugun oruç tutuyorum oğluma yatak bariyeri almıştım 1 aydır duruyo eşim kurmadi yoğunluğundan ben yaptim çok güzel oldu insallah yatar odasında artık ortalik topladim camasir yikadim bi makine topladim kuruyanlar vardı aksama kiyma çıkarmıştım kabak alıp biber dolması yapcam diye esim kıymalı yumurta istiyor deisti menu oğlanı parka goturdum ordan fileye ugradım kabak biber limon ayva süt biraz firınından kurabiye bi tane borek yarim kg kiyma cektirdim makarnayı indirimdeydi iki paket aldim bi süre makarna gider 53 ödedim

Selam kızlar,
hiç bir şeye bakamadım o kadar yoğun bir gündü ki pazartesi salı bakacağım inşallah pazar günü annem gelecek 1 hafta tatil kızıma...

Hedefimi gerçekleştiremedim gibi gözüküyor ama arabayı yeniledik çok şükür taksiti devam ediyor yılbaşından sonrada sürecek tabi Ocak Şubat Mart Nisan son oluyor inşallah
Kızımın okulu içinde bu sene yatırdığımız 15000 i geçmiş olacak toplam tutarı, bu ay sonn taksitti sanki bakarım hafta içi... bakalım seneye 1. Sınıf fiyatı ne olur..

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

Bizimde annem bakacak oğlana bir hafta banada yoldaş olur annem iyi olacak bu tatıl oğlanda dinlenir uyur oynar evde.

Selam kızlar bugün sadece ekmek harcaması yaptık.

Ben de aranıza geç katıldım o yüzden kendime bir hedef koymadım. Katıldığımdan beri 8 gr altın, 1 çeyrek altın aldım. Ayrica 55 bin lira sigorta borcu kapattık.

Önümüzdeki yıl.için hedef koyacağım inşallah. Ve borç ödemelerimiz de devam edecek. Umarım bol kazançlı zamanlarımız olur hepimizin

Eşimle hesap yaptık ta Aralık’tan mayısa kadar 31 çeyrek altın biriktirmişiz sonra mayısta satıp arabayı yükselttik annemden de 3000 bin almıştım haziranda onu ödedik . Temmuzda mtv ödedik izne gidip geldik diye tazminat kesilmişti . Ağustos ta kurban kestik eylülde altın aldık aralardan aldık galiba ekimde 2500 TL kasko ödedik filan bu ay bebeğe alışveriş yaptık akü değişti derken toplam 8 çeyrek almış oldum iyi gittik ya bence

Amin inşallah. Ocak ayının ilk haftası hedefleri belirleyip yazmaya baslariz

Maşallah canım.
Ya ben borcu kapatmak için para ayırdım ama altın alasim var.borcu kapatirsak faiz indirimi filan olmayacak. Haziranda son.
Napsam altın biriktirmeye devam mı etsem.
Borc ayda 1100 TL.
Napim kizlar tavsiye verin lutfen

O borç mecbur ödenecek püre bence altın al birikime devam edelim . Önümüzdeki ay yeni hedefler koyalım

Borç bir şekilde ödeniyor pure, imkan varsa altından devam etmek daha mantıklı bence. Altın da uzun vadede baya kazandırıyor sonuçta

Ya ben de senin gibi düşünüyorum. 1 tam altın eder 1700 ayırmıştım.ustunu tamamlarım.
Belki borcu kapatırsan eşin nasıl olsa borç kapandı diye rahat davranır . Benim şuan 150 gram bileziğim var kredimizin 1 taksiti kaldı bitiyor çok şükür . Şimdi ocaktan 2300 TL elimize kalıyor . Bunu da eşimin ailesi biliyor malum buna hemen göz koyulacak diye düşünüyorum artı altınlarım da var ya . Babam bir iş için bizim geleceğimiz için bir işe başlıyor . Babama söyledim altınları al beni bu yükten kurtar kredi kullanma durduk yere diye ki zaten babam istese 2 ayda anında öder bana altınlarımı. Ondan rahatım verip kurtulabilirim

Yatırım mi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…