- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.501
Aynen bir tatil bölgesinde çok iyi bir yerde 500 bin tl yatırım yaparak bir arsa aldı ağaçlandırdı bahçe duvarını yaptırdı Kendine bir ev yaptıracaktı mimar çizimi bitirdi 500 bin TL ye maal oluyordu ev yanlız belediyede bir sorun var ve 2 senedir imar kapalı . O yüzden eve başlayamadılar Demir filan arttı derken baya sorun oldu . 6 ay oradalar 6ay memleketteki evimizde . Bu sene gittiler işte bahçelerine filan bakmak için her sene ev kiralıyorlardı bu sene ev yok bulamıyorlar kendi arsalarına da inşaat başlayamadı imar yüzünden . Önümüzdeki ay imar açılıyor . Geçen ay bir ev bakmışlar babam diyor ki özür dilerim ahır gibi 1+1 eve 2500 TL kira istiyorlar . Ben ev işinden vazgeçtim 1+1 yaptıracağım 10 tane kiraya vereceğim hiç boş kalmasına imkan yok dio ki haklı bende orada 6 ay yaşadım eşim yoktu cidden öyle ciddi kira geliri var . Size de fayda olur dedi az kredi lazım diğer yerden ofisi filan ipotek eder çözerim dedi . Bende boşver dedim ben veririm sende elindekiyle çözersin dedim anlaştık elinde nakit var sadece az eksiği var .Yatırım mi yapacak
Maşallah güzel yatırım.Aynen bir tatil bölgesinde çok iyi bir yerde 500 bin tl yatırım yaparak bir arsa aldı ağaçlandırdı bahçe duvarını yaptırdı Kendine bir ev yaptıracaktı mimar çizimi bitirdi 500 bin TL ye maal oluyordu ev yanlız belediyede bir sorun var ve 2 senedir imar kapalı . O yüzden eve başlayamadılar Demir filan arttı derken baya sorun oldu . 6 ay oradalar 6ay memleketteki evimizde . Bu sene gittiler işte bahçelerine filan bakmak için her sene ev kiralıyorlardı bu sene ev yok bulamıyorlar kendi arsalarına da inşaat başlayamadı imar yüzünden . Önümüzdeki ay imar açılıyor . Geçen ay bir ev bakmışlar babam diyor ki özür dilerim ahır gibi 1+1 eve 2500 TL kira istiyorlar . Ben ev işinden vazgeçtim 1+1 yaptıracağım 10 tane kiraya vereceğim hiç boş kalmasına imkan yok dio ki haklı bende orada 6 ay yaşadım eşim yoktu cidden öyle ciddi kira geliri var . Size de fayda olur dedi az kredi lazım diğer yerden ofisi filan ipotek eder çözerim dedi . Bende boşver dedim ben veririm sende elindekiyle çözersin dedim anlaştık elinde nakit var sadece az eksiği var .
Onlarda mi geçim sıkıntısındanBakırköyde bi aile daha siyanurle intihar etmiş. Kucuk çocukları var onlarında
Evet iyi oldu çok istedi babam senelerce çabaladık ailecek . Babam biz merdivenli evde yaşayamayız kızım annende bende yaşımız ilerliyor sana da kardeşine de yatırım olur kira gelirimiz gelir dedi . Daha doğrusu bunu ilk kez eşime anlatmış eşim bana söyledi bende yok canım babam orada o işle uğraşmaz memlekette benzer birşeyle uğraşıyor zaten demiştim . Ama sonra babam bana da anlattı meğer ciddiymiş . Biz 2 kardeşizMaşallah güzel yatırım.
Kaç kardeşsiniz tucecim
Evet öyleymiş adamın cok borcu varmisOnlarda mi geçim sıkıntısından
Bu siyanür meselesi korkunç olmaya başladı ofEvet öyleymiş adamın cok borcu varmis
Öyle deme 150 gram altın yaklaşık 40 bin lira yapar. Epey iş görürBenim altınlarım az miktarda ama babama elinde harçlık yaparsın kaba inşaatta kullanırsın hemde benim elimden çıkmış olur kurtulurum bir süre dedim . Yoksa tabi az işe yarar miktarı.
Bana telefonda diyor ki benim altınlarımı ödünç alacakmış bunu benim kp e de söyleyip ondan da izin alacakmış . Bende dedim ki baba sen kimin altınını kimden istiyorsun ya bırak Allah aşkına . Daha geçen ay Oyak’tan kredi çektireceklerdi neredeyse araba alacağız diye o zaman seni arayıp izin istediler mi dedim . Altın dini bakımdan da hukuki bakımdan da kadının dedim . Sinirlendim resmen kaç saat konuştum telefonda dakikam bittiÖyle deme 150 gram altın yaklaşık 40 bin lira yapar. Epey iş görür
Bence de imar bi açılsın önümüzdeki ay benim doğumuma gelip gitsinler başlayacaklarmış kaba inşaattaBence de cok iyi yatırım Tuğçe. Güzel geliri olur. Hayırlısı olsun İnsaAllah
Çok güzel. Biz çok para harcadık boş yere .çöpe gittiValla biz evlendik evleneli borç ödüyoruz.Düğünümüz eşyalar araba biri bitmeden diğeri başladı.Ha birde ev aldık onun borcu.Neyseki maaşları boşa harcamıyoruz borçta ödüyor olsak karşılığında bir variyetimiz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?