- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.521
ben de yarın erkenden gıtcem ınsAllah tugciş alabılecegım kadar alıcam 2ser pakette kvye anneme alıcam alabılırsem bizim burdaki a101istedgn kadar verıyodu yıne yaparlar umarımKızlar birkaç paket stok yapmak istiyorum bundan . Keşke lipton olsaydı ama buda idare eder
en son 500lü paketi 64e almıstm bunlar epey uyguna gelıyor Allah eksıklıgını gostermesın aşırı mısafırımız oldu o yuzden 10 paket cayım vardı nerdeyse 300tane falan kalmıstır tane işiBende o kadar çok stok var ki.
Bu kışı çıkarırım raahat rahat.
Aldığım iyi olmuş. Market harcamalarim az olur birikime daha fazla ayırmış olurum.
Bu arada konservelerimi kullanmaya başladım. Domatesler artık lezzetsiz ve 5liralarda dolasiyor
Alırsın bence ya evde yanlızsak bu çay iyi oluyor misafir geliyorsa açık çaydan demliyorum . Doğum da filan iyi olur diye düşündüm ben doğurunca bizim evde kıtlık çıkacak zannediyorum da birazben de yarın erkenden gıtcem ınsAllah tugciş alabılecegım kadar alıcam 2ser pakette kvye anneme alıcam alabılırsem bizim burdaki a101istedgn kadar verıyodu yıne yaparlar umarım
annemde içmiyor benım ama biz de alıstı ay acık cayı dök et cok ugrastırıcı bence zaten ben öyle 1-2 bardak anca ıcıyorum benım ıcn onemli degıl pek, mısafırım ıcınde çok atıyorum posetten gayet guzel oluyor benceBiz hep Rize turist çay alıyoruz sarı paket. Böyle demlik poşet çay filan içmiyor esim
Ben oldum olası çay içmem.sevmem. hiç anlamam hangisi iyi kötü.annemde içmiyor benım ama biz de alıstı ay acık cayı dök et cok ugrastırıcı bence zaten ben öyle 1-2 bardak anca ıcıyorum benım ıcn onemli degıl pek, mısafırım ıcınde çok atıyorum posetten gayet guzel oluyor bence
Günaydın canım peynir indirimi nerdeydiGünaydın kizlar
Nereye harcadınız paraları ? Lüks harcama falan mı.öyleyse benimde inşallah savurgan olabileceğim günler gelirÇok güzel. Biz çok para harcadık boş yere .çöpe gitti
A101 canimGünaydın canım peynir indirimi nerdeydi
Malesef evet.Nereye harcadınız paraları ? Lüks harcama falan mı.öyleyse benimde inşallah savurgan olabileceğim günler gelir
Birazdan bende cikacagimA101 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?