Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar birkaç paket stok yapmak istiyorum bundan . Keşke lipton olsaydı ama buda idare eder

Eklentiler

• 59E24136-492B-49E2-819F-87D53FDBAE02.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 55
Bende o kadar çok stok var ki.
Bu kışı çıkarırım raahat rahat.
Aldığım iyi olmuş. Market harcamalarim az olur birikime daha fazla ayırmış olurum.
Bu arada konservelerimi kullanmaya başladım. Domatesler artık lezzetsiz ve 5liralarda dolasiyor

Bende o kadar çok stok var ki.
Bu kışı çıkarırım raahat rahat.
Aldığım iyi olmuş. Market harcamalarim az olur birikime daha fazla ayırmış olurum.
Bu arada konservelerimi kullanmaya başladım. Domatesler artık lezzetsiz ve 5liralarda dolasiyor

en son 500lü paketi 64e almıstm bunlar epey uyguna gelıyor Allah eksıklıgını gostermesın aşırı mısafırımız oldu o yuzden 10 paket cayım vardı nerdeyse 300tane falan kalmıstır tane işi

ben de yarın erkenden gıtcem ınsAllah tugciş alabılecegım kadar alıcam 2ser pakette kvye anneme alıcam alabılırsem bizim burdaki a101istedgn kadar verıyodu yıne yaparlar umarım
Alırsın bence ya evde yanlızsak bu çay iyi oluyor misafir geliyorsa açık çaydan demliyorum . Doğum da filan iyi olur diye düşündüm ben doğurunca bizim evde kıtlık çıkacak zannediyorum da biraz

Biz hep Rize turist çay alıyoruz sarı paket. Böyle demlik poşet çay filan içmiyor esim
annemde içmiyor benım ama biz de alıstı ay acık cayı dök et cok ugrastırıcı bence zaten ben öyle 1-2 bardak anca ıcıyorum benım ıcn onemli degıl pek, mısafırım ıcınde çok atıyorum posetten gayet guzel oluyor bence

Ben oldum olası çay içmem.sevmem. hiç anlamam hangisi iyi kötü.
Eşim kendi kafasına göre alır

Herkese günaydınlar
Dün dışarıda balık yedik 60tl
Sinemaya gittik bedava biletimiz vardı Cem Yılmaz filmi çok kötü kızlar
Eşim para verseydim çok üzülürdüm diye yorum yaptı.
Eşim çalışmıştı ya masrafları da ödemediler aralıkta ödeyeceklermiş. Elalemin şirketini biz finanse etmek zorunda kaldık resmen. Aralık ayını dört gözle bekliyoruz
Kendimize 100 er TL eve 100tl para ayırdık . Yetmez zaten kk ile alırız gene çoğu şeyi. Sağlık olsun gerisi hallolur.

Nereye harcadınız paraları ? Lüks harcama falan mı.öyleyse benimde inşallah savurgan olabileceğim günler gelir
Malesef evet.
Yani abartmamak lazımmıs . Bir de para yönetimini bilmeyen eşime kartlari verip idareyi ona bırakmam borçlara sürükledi bizi.
Şuan idare kontrol bende.
Çok şükür çok güzel ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…