Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Malesef evet.
Yani abartmamak lazımmıs . Bir de para yönetimini bilmeyen eşime kartlari verip idareyi ona bırakmam borçlara sürükledi bizi.
Şuan idare kontrol bende.
Çok şükür çok güzel ilerliyor.
İnşallah hep böyle devam edersiniz.Bende hiç yaşamadığım için nasıl olduğunu merak ediyorum kaç yaşındasınız ?

Selam kızlar

Kahvaltı yapıldı yataklar toplandı , ortalığı da topladım ama oğlum arkamdan yine bozduğu için şuan hiç toplanmamış gibi :)

Ev temizliği dün yaptım bugün birşey yapmam, üşenmezsem kıyafet dolabını düzenleyeceğim giyilmeyenleri ayıracağım.

Oğlum uyuyor uyanınca dışarı çıkarız, a101e ben de bakacağım peynir bitmek üzere evde.

Mistral marka kağıt havlu wc kağıdı falan da bugün % 25 indirimli yazıyor ihtiyacı olan bakabilir

Selams sabah kahvaltı yaptık koşa koşa doktora gittik görüş günüydü doktoru delirtmişler yazık ya hahaha neyse. Oğlum 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu 15 günde 600 gram almış bende 1 kg almıştım zaten 60 TL muayene 40 TL nst ve kan idrar . Nst tertemiz çıktı sorun yok 10 TL eczane magnezyum ve Demir ilacı aldık . Ordu evinde triliçe yedik kahve içtik 13 TL . Ceviz nar ekşisi aldım 30 TL . Yerel marketten tavuk parçalattım sebze aldım 45 TL . A101 den bulaşık deterjanı 1 tane atlet 2 paket çay aldık 45 TL de oraya ödedik . Eve geldik telefonu bulamadım meğer A101 de kasada bırakmışım kasadaki kızla sohbet ederken eşim indi aldı geri . Bende aldıklarımızı yerleştirdim yeşillikler yıkandı . Az uzandım balıkçıyı aradık Hamsi varmış eşim hamsi yaptıracak bende salata yapacağım biraz dinleneyim de

Kontrolunun guzel gecmesine sevindim canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

ay 7 tlde otoparka verdim gıcık oluyorum otoparka para vermeye ya annem ck merkezi yerde dükkanlar hastane eczane hep bi yerde her yer parselli resmen, dükkanların önünde hep ya beton seyler ya labutlar.annemin evin altındaki dükkan resmen 3arabalık yeri kapatmıs gerizekalılar nası sınırlendım onceden de söyledik neymıs mal ındırıyomus o da apartmana oturmadıgı halde aidat veriyomus her seferınde otopark parası vermekten gına geldım bıde bırakıp eve esya tasıması var kapının önünde yer var kullanamıyoruz malları yıgıyor gıcıklıgına sırf park edılmesın dıye
bimere cimere şikayet ettım hıc bıse farketmedi
düğün günümde bile kamyonları vardı kapıda kenardan köseden gectim

iyi geceler kızlar iki gündür bol harcama li geçti günler bugün eşim evdeydi börekci var şu böreği ısmarladı kahvaltiya donuste a101 e gittik yeni acilmis daha yeniydi içersi sucuk pastırma soda wc kağıdı indirimdeydi 9 buçuğa geldi 12 lisi 1.5 luk omo beyazlar için aldim ıvır zıvır biseler 82 oraya verdim doğuş cay gelmemiş oraya yeni diye saçmalık işte almadim bu hafta gidersem caydan alirim oğlumun sweat geldi öf 5 parça sipariş ettim 3 defada gelio ogleden sonra eşim arkadaşlarıyla görüşmeye çıktı bizde oglusla disari parka ciktik hali örtüsü aldim sonunda denedim oldu yikadim kurusun takicam 75 tl ye aldim desenide rengi de beğendim tavuk aldık kasaptan 27 oraya onur markete gittik kiyma yumusatici kuru fasulye 50 tl de orada harcadım eşim gec geldi yemekten yarin içinde kaldı elim doluydu sütçü gordum alamadim

Hedefler konuşulmuş ben hedefimi tutturamiyorum eşimin bozulan isleri sırası harcandı bi kısmı bi dönem parayı gec aldi bugun kenara attığım paralar vardı 150 tl aldım yanıma bi tane de 0.5 altın benim altın 22 ayardi 24 ayar 1 gramlık aldim onu verip 155 üstüne koydum toplam 2 gram altın 10 euro var haftaya bi 10 euro daha alabilirim yıl sonuna kadar 1 gram daha alsam iyi artık hep 24 ayar alcam insallah haftaya günüm var eltilerimle birinin aile sorunları var bilmiyorum nasıl olcak annesine gitti bir süre o yokken yapılırmı bilmiyorum ilkkez yaptık 100 tl ye girdik aylık 400 gelcek üzerine koyup çeyrekli bileklik istiyorum kuyumcuya sordum 500 ddi 490 bıraktı bakalim haftaya alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…