- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.541
Tamam canim bende gidip bakayımBirazdan bende cikacagim
İnşallah hep böyle devam edersiniz.Bende hiç yaşamadığım için nasıl olduğunu merak ediyorumMalesef evet.
Yani abartmamak lazımmıs . Bir de para yönetimini bilmeyen eşime kartlari verip idareyi ona bırakmam borçlara sürükledi bizi.
Şuan idare kontrol bende.
Çok şükür çok güzel ilerliyor.
30İnşallah hep böyle devam edersiniz.Bende hiç yaşamadığım için nasıl olduğunu merak ediyorumkaç yaşındasınız ?
Kontrolunun guzel gecmesine sevindim canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimiziSelams sabah kahvaltı yaptık koşa koşa doktora gittik görüş günüydüdoktoru delirtmişler yazık ya hahaha neyse. Oğlum 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu 15 günde 600 gram almış bende 1 kg almıştım zaten 60 TL muayene 40 TL nst ve kan idrar . Nst tertemiz çıktı sorun yok 10 TL eczane magnezyum ve Demir ilacı aldık . Ordu evinde triliçe yedik kahve içtik 13 TL . Ceviz nar ekşisi aldım 30 TL . Yerel marketten tavuk parçalattım sebze aldım 45 TL . A101 den bulaşık deterjanı 1 tane atlet 2 paket çay aldık 45 TL de oraya ödedik . Eve geldik telefonu bulamadım meğer A101 de kasada bırakmışım kasadaki kızla sohbet ederken eşim indi aldı geri . Bende aldıklarımızı yerleştirdim yeşillikler yıkandı . Az uzandım balıkçıyı aradık Hamsi varmış eşim hamsi yaptıracak bende salata yapacağım biraz dinleneyim de
Amin canım inşallahKontrolunun guzel gecmesine sevindim canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?