- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.561
Yaaaa geçmiş olsunHerkese guzel pazarlar diliyorum. Burda saat gece 1 ve ben kizimin basinda nobetteyim, atesi 40 dereceye yaklasmisti, ilac verdim simdi 38'e dustu. Keyfi yerinde gibi, sutunu de icti, salonda birlikte takiliyoruz, bir yandan da burayi okuyorum.
Benimki de aynı.Bende en az 3 makina çocukta yok ama çıkıyor ya çok iç çamaşırı değişiyoruz ben herşeyi hemen kirliye atıyorum. Eşim bazen giymek istediği şeyleri dolapta arka tarafa saklıyormuş ben görüp kirliye atmayayım diye itiraf etti
Hayırlı olsun altınlarınız.Allah kabul etsin niyetinizi445ten 4 tane çeyrek aldık.
Ekmek ve yağlı kağıt aldık marketten.
5 kg süt gelecek yoğurt mayalayacagim.
Kızım sağ saglim doğarsa bir ihtiyaç sahibine 250lira vereceğim demiştim.
Şükür verdim.Allah kabul etsin.
Şubat gibi de akikeyi kesicez inşallah.
altınların bereketli olsun pürecim darısı bize445ten 4 tane çeyrek aldık.
Ekmek ve yağlı kağıt aldık marketten.
5 kg süt gelecek yoğurt mayalayacagim.
Kızım sağ saglim doğarsa bir ihtiyaç sahibine 250lira vereceğim demiştim.
Şükür verdim.Allah kabul etsin.
Şubat gibi de akikeyi kesicez inşallah.
Çok geçmiş olsun canımHerkese guzel pazarlar diliyorum. Burda saat gece 1 ve ben kizimin basinda nobetteyim, atesi 40 dereceye yaklasmisti, ilac verdim simdi 38'e dustu. Keyfi yerinde gibi, sutunu de icti, salonda birlikte takiliyoruz, bir yandan da burayi okuyorum.
Ayyy çamaşırı hiç sorma yine az oluyor senin ben haftada en az 8 makina yıkıyorumHaftalık 5 makine çamaşır atıyorum. As katla ütüle..
Çocuk olduktan sonra gör bakalım kaç. Makina çıkacakBende en az 3 makina çocukta yok ama çıkıyor ya çok iç çamaşırı değişiyoruz ben herşeyi hemen kirliye atıyorum. Eşim bazen giymek istediği şeyleri dolapta arka tarafa saklıyormuş ben görüp kirliye atmayayım diye itiraf etti
Benim eşim hayatta bir çıkardığını tekrar giymez,,, en basiti bakkala giderken taktığı eşofmanı bile hemen kirliye atar büyük kızım da öyle o yüzden çamaşır hiç bitmezBenimki de aynı.
Onu dûn giydim diyerek elimden aliyor
İç çamaşır değişim önemli. Bu sayede ben hiç enfeksiyon veya mantar olmam
ya benimkindede o sorun var makine boş çalışmasın diye atmaya çalışırken alıyor elimden daha dun giydim dio bide huyu çıkarıp asiyo askiliga kirli olsada ya bari kirli sepetine at diye kızıyorum bi topluyorum 3 5 parça kıyafet çıkıyor ben almadan öyle kalıyor ordaBenimki de aynı.
Onu dûn giydim diyerek elimden aliyor
İç çamaşır değişim önemli. Bu sayede ben hiç enfeksiyon veya mantar olmam
Yavrum dur strese sokma beniÇok geçmiş olsun canım
Ayyy çamaşırı hiç sorma yine az oluyor senin ben haftada en az 8 makina yıkıyorum
Çocuk olduktan sonra gör bakalım kaç. Makina çıkacak
Benim eşim hayatta bir çıkardığını tekrar giymez,,, en basiti bakkala giderken taktığı eşofmanı bile hemen kirliye atar büyük kızım da öyle o yüzden çamaşır hiç bitmez
Hal böyle olunca kurutma makinası şart oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?