Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
BİM’den su aldık tereyağ ve bazlama 80tl
28tl profiterol
Dünden az karnıbahar yemeği var (eşim yemedi ben öğlen ve akşam yedim daha 3 tabak daha çıkar )
Bugün kasaba gitmemiz lazım pazara gidemedik bu hafta marketten alırız artık.

Elektrik faturamiz 62 $ geldi, son zamanlarin en dusugu, yazin 80'den asagi gelmiyordu, klimadan dolayi galiba. Anneme takiliyorum bak sen geldin fatura nasil dustu diye, cok tutumlu bir kadindir kendisi
Cuma gunu kirik disimi cektirdim, cok zor olmadi idare ettim, az acisi kaldi. 120$ verdim, ordan belediyeye gittim kizin dogum kagidini cikardim, 15$ verdim, bu hafta konsolosluga gidicem bir gun. Haftalik market alisverisi 82 tuttu.

Günaydın eşim bugün nöbetçi şube müdürü de nöbetçi 2 arkadaş izindeler diğeri de yarın üst bölgesine denetime gidiyor bu yüzden eşim yarın sabah gelemeyecek dinlemek için . Biraz canımız sıkkın o yüzden. Bende sabah kahvaltılık hazırladım şubede kahvaltı yaparlar diye zeytin peynir domates salatalık filan . Bugün komşum davet etti özellikle eşimin olup olmadığını sordu planını herkesin eşinin olmadığı duruma göre yapmış sağ olsun yoksa ben oturmaya gitmezdim . Öğlen çaya ona gideceğim annesi de ziyarete geldi çok tatlı bir teyze sohbeti seviyorum nevresimi değiştirip makinaya atacağım birazdan . Kahvaltı yapar ojelerimi tazelerim . Akşama zeytinyağlı pırasam var onu yerim bugün harcama yapmayacağım

Herkese guzel pazarlar diliyorum. Burda saat gece 1 ve ben kizimin basinda nobetteyim, atesi 40 dereceye yaklasmisti, ilac verdim simdi 38'e dustu. Keyfi yerinde gibi, sutunu de icti, salonda birlikte takiliyoruz, bir yandan da burayi okuyorum.
Yaaaa geçmiş olsun

Bende en az 3 makina çocukta yok ama çıkıyor ya çok iç çamaşırı değişiyoruz ben herşeyi hemen kirliye atıyorum. Eşim bazen giymek istediği şeyleri dolapta arka tarafa saklıyormuş ben görüp kirliye atmayayım diye itiraf etti

Benimki de aynı.
Onu dûn giydim diyerek elimden aliyor
İç çamaşır değişim önemli. Bu sayede ben hiç enfeksiyon veya mantar olmam

Hayırlı olsun altınlarınız.Allah kabul etsin niyetinizi

altınların bereketli olsun pürecim darısı bize

Herkese guzel pazarlar diliyorum. Burda saat gece 1 ve ben kizimin basinda nobetteyim, atesi 40 dereceye yaklasmisti, ilac verdim simdi 38'e dustu. Keyfi yerinde gibi, sutunu de icti, salonda birlikte takiliyoruz, bir yandan da burayi okuyorum.
Çok geçmiş olsun canım
Haftalık 5 makine çamaşır atıyorum. As katla ütüle..
Ayyy çamaşırı hiç sorma yine az oluyor senin ben haftada en az 8 makina yıkıyorum
Çocuk olduktan sonra gör bakalım kaç. Makina çıkacak
Benimki de aynı.
Benim eşim hayatta bir çıkardığını tekrar giymez,,, en basiti bakkala giderken taktığı eşofmanı bile hemen kirliye atar büyük kızım da öyle o yüzden çamaşır hiç bitmez

Hal böyle olunca kurutma makinası şart oluyor

Benimki de aynı.
ya benimkindede o sorun var makine boş çalışmasın diye atmaya çalışırken alıyor elimden daha dun giydim dio bide huyu çıkarıp asiyo askiliga kirli olsada ya bari kirli sepetine at diye kızıyorum bi topluyorum 3 5 parça kıyafet çıkıyor ben almadan öyle kalıyor orda

Yavrum dur strese sokma beni

Kızlar ya ben bir iş planı yaptım önümüzdeki hafta rutin geçirmek istiyorum Perşembe günü hastahane çantası hazırlayacağım . PaZartesi salı günü kargolarım geliyor çünkü onlar tamamlanınca çantayı tamamlarım diye düşündüm. 25 si Pazartesi günü rutin sil süpür yapıp halıları kaldırmak istiyorum salı dan itibaren yavaş yavaş oda oda temizliğe başlayayım dedim perdeleri yıkamayacağım her gün bir oda şeklinde eşim de akşam takacak birde o odanın avizesini silecek . Yatak odamda çekmeceleri boşaltıp silip yerleştirmek istiyorum. Bunlar için kadın çağırsam olmaz korkuyorum birde tanımıyoruz öyle kimseyi çevremde kimse temizlikçi almıyor . Bende yavaş yavaş dinlenerek yaparım diye düşünüyorum. Aralık’ın 2 sinde de Pazartesi halı yıkamayı arayayım halıları götürsünler 10 günü bulur güzel kuruması gelince de poşetlerden çıkartıp doğuma yakın sereyim hemen kirlensin istemiyorum beyaz olduğu için grileşiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…