- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.581
ben de aynıyım yerınde bulmadıgım seyi hemen dogru kirliyeBende en az 3 makina çocukta yok ama çıkıyor ya çok iç çamaşırı değişiyoruz ben herşeyi hemen kirliye atıyorum. Eşim bazen giymek istediği şeyleri dolapta arka tarafa saklıyormuş ben görüp kirliye atmayayım diye itiraf etti
Yok kız belirli bir zaman sonra bünye alışıyorYavrum dur strese sokma beni
Canım ben senin yerinde olsam bir kadın ayarlardım eşinin de evde olduğu bir gün olsun,,, artık sonlara geldin kendini yorma erken Doğum filan olmasın bol bol dşnlenKızlar ya ben bir iş planı yaptım önümüzdeki hafta rutin geçirmek istiyorum Perşembe günü hastahane çantası hazırlayacağım . PaZartesi salı günü kargolarım geliyor çünkü onlar tamamlanınca çantayı tamamlarım diye düşündüm. 25 si Pazartesi günü rutin sil süpür yapıp halıları kaldırmak istiyorum salı dan itibaren yavaş yavaş oda oda temizliğe başlayayım dedim perdeleri yıkamayacağım her gün bir oda şeklinde eşim de akşam takacak birde o odanın avizesini silecek . Yatak odamda çekmeceleri boşaltıp silip yerleştirmek istiyorum. Bunlar için kadın çağırsam olmaz korkuyorum birde tanımıyoruz öyle kimseyi çevremde kimse temizlikçi almıyor . Bende yavaş yavaş dinlenerek yaparım diye düşünüyorum. Aralık’ın 2 sinde de Pazartesi halı yıkamayı arayayım halıları götürsünler 10 günü bulur güzel kuruması gelince de poşetlerden çıkartıp doğuma yakın sereyim hemen kirlensin istemiyorum beyaz olduğu için grileşiyor .
Amin inşallah.Aman bilmiyorum ya of daha önce hiç kadın almadığım için neyi nasıl yaptırırım bilmiyorum neyse bakalım . Ay kızlar komşuma gittim diğer arkadaşlar geldiler meğer bize müjdeli bir haber vermek için davet etmiş 3 senedir hiç bir sebeb yokken bebeği olmuyordu cuma günü hamile olduğunu öğrenmiş bize müjdeli haber verdi çok mutluyuz Allah isteyen herkese nasip etsin
Ya püre mesela kadın geliyor ya tüm evin perdelerini nasıl yıkayıp asıyor ki benim camlarım çok büyük her perde bir makina oluyor tülü , güneşliği ayrı ayrı oluyor . Cam silemiyoruz binada çünkü camlar sallanıyor ben silmiyorum kadının da sorumluluğunu alıp sildiremem meselaAmin inşallah.
Canim guvenemiyorsan temizlikcilere kendin dediğin gibi oda oda dinlene dinlene git.
Son aylar sıkıntı olmazsın çok dikkatli ol
Ayy bende aynı çamaşır yıkamaktan artık canım cikiyor. 2 saat de giysem yıkıyorum çıkarınca tekrar giy yapamıyorumBende en az 3 makina çocukta yok ama çıkıyor ya çok iç çamaşırı değişiyoruz ben herşeyi hemen kirliye atıyorum. Eşim bazen giymek istediği şeyleri dolapta arka tarafa saklıyormuş ben görüp kirliye atmayayım diye itiraf etti
Allah kabul etsin pure.445ten 4 tane çeyrek aldık.
Ekmek ve yağlı kağıt aldık marketten.
5 kg süt gelecek yoğurt mayalayacagim.
Kızım sağ saglim doğarsa bir ihtiyaç sahibine 250lira vereceğim demiştim.
Şükür verdim.Allah kabul etsin.
Şubat gibi de akikeyi kesicez inşallah.
Benim mesela evde yemek ve temizlik yaptığım kıyafetim ayrı eşim işten gelirken giydiğim kıyafetim kesin farklı oluyor rahat edemiyorumAyy bende aynı çamaşır yıkamaktan artık canım cikiyor. 2 saat de giysem yıkıyorum çıkarınca tekrar giy yapamıyorum
Aynen yemek kokuyor hiç sevmiyorum bende o kokuyuBenim mesela evde yemek ve temizlik yaptığım kıyafetim ayrı eşim işten gelirken giydiğim kıyafetim kesin farklı oluyor rahat edemiyorum
Evet ya iytt valla nefret ediyorum . Nevresimi ne kadar sıklıkla değiştiriyorsunAynen yemek kokuyor hiç sevmiyorum bende o kokuyu
Haftada bir. Bir ara 3 gün zor dayanıyordum suan belim agriyor nevresimi değiştiremiyorum o kadarEvet ya iytt valla nefret ediyorum . Nevresimi ne kadar sıklıkla değiştiriyorsun
Masallah ne kadar comert bir kayinbaban var. Benim kayinbabam olsaydi festivale ayak basmazdi korkudan param gider diye daha birak benim aldiklarimi yediklerimi odemekBizim bugün biraz harcamalı gecti. Buraya gıda festivali açıldı ordan 35 tl ye peynir aldım Afyon sucuğu kilo 40 liraydı 1 Kangal aldim 23 tl 15 tl ye pişmaniye aldim sucuk ve pişmaniyenin parasını kayınbabam verdi. Birde görümceme 10 TL’ye kolye aldım doğal taşlardan satılıyordu. Sonra yemeğe geçtik kayınbabam ödedi tabiorda tatlı yemedik alalım evde yiyelim dedik tatlı aldık. Eşime 10 TL’ye çorap aldım 3 tane onların parasını da kayınbabam verdi
30 tl de kumbaraya attım
Yok ben o kadar sık değil allahtanHaftada bir. Bir ara 3 gün zor dayanıyordum suan belim agriyor nevresimi değiştiremiyorum o kadareşimi yakaladıkça birlikte değiştiriyoruz ama çarşaf ve yastık sık sık değişiyor
Yaa benim etrafta gördüğüm kayınbabalar daha cömert benimki cimri haliMasallah ne kadar comert bir kayinbaban var. Benim kayinbabam olsaydi festivale ayak basmazdi korkudan param gider diye daha birak benim aldiklarimi yediklerimi odemek
Yok ben o kadar sık değil allahtan
Benimde kv cimri mesela kolunu kes yeterki para istemeYaa benim etrafta gördüğüm kayınbabalar daha cömert benimki cimri halişükür yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?