Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde kv cimri mesela kolunu kes yeterki para isteme
Normalde para isteme konusunda benimki de öyle mesela benim arkadasin kayınbabası harçlık veriyor 200-300 maaşı alınca çocuğa veriyor. Ama benimkinde o yok da suan gezmeye geldiler ya buraya ziyarete o yüzden böyle sanırım. Yinede şükür tabi hiç odemeyedebilirdi

Tuce domates konservenden domates çorbası yapıyordun değil mi.
Ben rendelemedim ama konservesi doğradım. Olur değil mi

Tuce domates konservenden domates çorbası yapıyordun değil mi.
Ben rendelemedim ama konservesi doğradım. Olur değil mi
İyiki rendelemedin biliyor musun ben geçen sene domatesim bitince rende domates konservesi satın almıştım 1 kere olmadı çorbam . Blendardan geçirdiğim halde garip kaldı . Çorbayı bu konserve ile yap normal kaynadıktan sonra blendardan geçirip 5 dk daha kaynat çok güzel olacak

Ben kayinbabamin cimriligini anlatmaya kalksam ohoo. Cok isterdim comert bir aileye gelin gelmeyi cunku ben pintiligi oldum olasi hic sevmiyorum ama imtihan iste.
Aynı bensin resmen . İzinde kv lerde mangal yakacaktık kv nin ablası geldi kv hiç ısrar etmiyor söylemiyor bile abla kal bizde filan diye mangal yakacağız ya o kalırsa onun kızı annesini almaya gelir mangala onlar da kalır diye korkusundan . Bende zorladım teyzeyi kaldı oda kız da geldi mangala kendi malzemesini almış gelmiş alışveriş yapmış kv yine de aşırı bozuldu . Ne olacaksa yesinler

Ben papia alıyordum 32’lisi 40 tl idi dün alacaktım, familia gördüm 32’lisi 30 tl imiş. Familia aldım ilk kez, iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…