- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.601
2 hafta gibi yada 1.5sen ne sıklıkla değiştiriyorsun
Normalde para isteme konusunda benimki de öyle mesela benim arkadasin kayınbabası harçlık veriyor 200-300 maaşı alınca çocuğa veriyor. Ama benimkinde o yok da suan gezmeye geldiler ya buraya ziyarete o yüzden böyle sanırım. Yinede şükür tabi hiç odemeyedebilirdiBenimde kv cimri mesela kolunu kes yeterki para isteme
Ya eşim sigara içiyor ya cok kokuyor gibi rahatsız oluyorum ben2 hafta gibi yada 1.5
Ben kayinbabamin cimriligini anlatmaya kalksam ohoo. Cok isterdim comert bir aileye gelin gelmeyi cunku ben pintiligi oldum olasi hic sevmiyorum ama imtihan iste.Yaa benim etrafta gördüğüm kayınbabalar daha cömert benimki cimri halişükür yinede
İyiki rendelemedin biliyor musun ben geçen sene domatesim bitince rende domates konservesi satın almıştım 1 kere olmadı çorbam . Blendardan geçirdiğim halde garip kaldı . Çorbayı bu konserve ile yap normal kaynadıktan sonra blendardan geçirip 5 dk daha kaynat çok güzel olacakTuce domates konservenden domates çorbası yapıyordun değil mi.
Ben rendelemedim ama konservesi doğradım. Olur değil mi
Aynı bensin resmen . İzinde kv lerde mangal yakacaktık kv nin ablası geldi kv hiç ısrar etmiyor söylemiyor bile abla kal bizde filan diye mangal yakacağız ya o kalırsa onun kızı annesini almaya gelir mangala onlar da kalır diye korkusundan . Bende zorladım teyzeyi kaldı oda kız da geldi mangala kendi malzemesini almış gelmiş alışveriş yapmış kv yine de aşırı bozuldu . Ne olacaksa yesinlerBen kayinbabamin cimriligini anlatmaya kalksam ohoo. Cok isterdim comert bir aileye gelin gelmeyi cunku ben pintiligi oldum olasi hic sevmiyorum ama imtihan iste.
Hayırlı sağlıklı bebişin olsun insallahBu konuyu okumayı çok seviyorum. Şükür bizi de borçlar artık yormuyor sanki bebiş bereketini şimdiden hissettirdi gibi
O cimrilikle mal mülk edindiyse sevin size kalacakBen kayinbabamin cimriligini anlatmaya kalksam ohoo. Cok isterdim comert bir aileye gelin gelmeyi cunku ben pintiligi oldum olasi hic sevmiyorum ama imtihan iste.
A101 inkinikızlar ayıptır sorması tuvalet kağıdı olarak hangisini tercih ediyorsunuz
Komili yuvam güzel.kızlar ayıptır sorması tuvalet kağıdı olarak hangisini tercih ediyorsunuz
solo parfümlü tek tercihimizkızlar ayıptır sorması tuvalet kağıdı olarak hangisini tercih ediyorsunuz
Papia. Test ettik en uzun süre bu gidiyor diğerlerinden daha hesaplı oluyor aslında. Ama parfümlüsü değil o miktar olarak daha az.kızlar ayıptır sorması tuvalet kağıdı olarak hangisini tercih ediyorsunuz
Ben hic oyle dusunmemistim mantikli aslindaO cimrilikle mal mülk edindiyse sevin size kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?